inşallah bebekim
kolay bir işimiz olmadı zaten bizim bu hayatta
canlarım ben dualara persembeden itibaren tarih yazdım.
uymayan varsa ileri çekeyim ya da geriye.
nasip kuzum ya
ay ben şu alana çalışmayı hiç sevmiyorum sırf calısmamak için nette dolanırken buluyorum kendimi ya
biraz bakayım bari
Şu Berkin mahvetti beni.
uyar bana kuzum sorun yok
ellerin dert görmesin
beni başa yazmışsınaciliyeti olan varsa yer değiştirebilirsin rengişim
hiç sorma linkam
El kadar bebeye iyi olmuş diyorlar Tuğbam.İnsanlık ölmüş.
askere ağustosta mı gitcek kuzum?Amaan önce askere gitsin Sedefim.İstemiyom hemen.
La niye beni de almıyon,her seferinde böyle yapıyon.
ufak ayrıntılar çok yoruyor gerçekten kuzum nişan kıyafetini boş kaldıkça araştır kuzum bulduğunda da al onun derdinden de kurtulursun misafirler için hediyeler çok hoş gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz ben birde nişan kurabiyesi yapmıştım hediyelere ek olarak bizim çevrede o kurabiyeler pek bilinmiyordu herkesin hoşuna gitmişti bazıları bu yeniyor mu diye soruyordu
askere ağustosta mı gitcek kuzum?
kurabiye ben de yaptırcam kuzum, yazmayı unutmuşumyemeye kıyamaz insan o kurabiyeleri zaten. hangi siteden yaptırdın kuzum kurabiyeleri? bizde adetmiş, kurabiyelerin tamamını erkek tarafına vericez. onlar nişandan sonra bohça görmeye gelenlere ikram ediceklermiş.
mart sonunda istanbula gidicem kıyafet bakmaya, inşallah bulurum ve alıp dönerim buraya kuzum.
kızlar akşam durup dururken bi mide bulantısı baş ağrısı başladı, hastalandım. bünye dayanmadı tabii yorgunluğaakşam çalışamadım. gündüz de 100 öyt, 100 pg ve karadeniz, marmara bölgesini tekrar ettim.
çok geçmiş olsun kuzum
yine iyi çalışmışsın maşallah
alan içeriğiniz belli oldu mu canım :26:
sağol tuğbim.
malesef içerik belli olmadı
berkine çok üzüldüm, hepimizin başı sağolsun
kızlar bi de şu kaybolan malezya uçağını çok merak ediyorum. yolcular inşallah yaşıyolardır. bulunamaması çok ilginç. lostu hatırlattı bana
Küçücük çocuğa vicdanı sızlamayan insanlar var. Ne biçim bir insanlık bu ya
insanlık değil işte badem
dersin başına oturasım gelmedi bugün aklımdan hiç çıkmadı
aynen kuzum zaten dün geceden beri baya sıkkındı içim olanlarda tuz biber oldu hiç çalışamadım
hayrola kuzum :26:
sorma kuzum, aynı şeyler işte farklı bişey yok. keşke biran önce gelse şu sınavda kazansak
iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..
aaaayinemi..
kızlar kızımın serzenişiyazayım da gülün)
-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..mavi kalemi alayım ben...
özelden özele mi oluyor kuzum...
kızlar niloşa 5 gün ceza vermişler.ayın 15 ine kadar
cloşummmmmseni de çok özledim. inşallah iyi geçer, aman bir an önce geçsin bitsin, en çok nişan sonrası eve geldiğimizde bohçama bakacağım anı bekliyorum
kolay gelsin çalışmalarında
hoşbulduk kuzuşum ben de özledim
safranımmmmtavsiyen için çok sağol kuzum. biz de öyle yaparız, tabii narı hapur hupur ısırarak kimse yiyemez o gece
biz bi de kuruyemiş vermeye düşündük, karışık bi şey yaptırıp, mamalar yendikten sonra veririz dedik.
mama olarak da fırında sigara böreği, poğaça, elmalı kek, havuçlu çikolata soslu toplar, yaprak sarması. nasıl sizce kızlar fikir verir misiniz
safranım bana da iyi geldi, ee çok da parlak bi görüntü değil ama zaten daha vat ve güncel bilgiler sıfır. hiç bilmiyorum. çtd ye de çalışmadım. onlarla daha artar inşallahdaha güzel netler senin olsun kuzumm
kuzummm hiç sorma, bi heyecan bi stres bi sinirsürekli bi agresiflik var üstümde. bir an önce şu tanışma olsun artık
sağol kuzucum, hepimiz için hayırlısı olsun
hoşbuldum bademmm
ben de çok özledimmm tubişimiiiiinişan tarihi belli de söz belli değil tuğbim hep gelicem kısmetse
morisim daha da kayacak bu gidişlehaftasonu olcak sanırım, abisi de gelmek istiyomuş. benim doğumgünü yalan oldu
nasıl gidiyo morisimben de tam tersi eğitim çözmeyi seviyorum, gygk sevmiyorum
ebonummmm özledik seni yahuuuu
oyy ben yirim onu yirimmmmm ne tatlı yaaa maşallahhhhhhAllahım ilerde bana da nasip eder inşallah. buna eğitimde bişey deniliyodu ama tam çıkaramadım
karışık duygular içindeyim kuzum bir taraftan seviniyorum bir taraftanda bekarlık sultanlık yahu biraz daha ertelesydin diyorum
Amaan önce askere gitsin Sedefim.İstemiyom hemen.
La niye beni de almıyon,her seferinde böyle yapıyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?