2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

La milletin babası ilk söylemede hem tanışmayı kabul ediyo hem nişanı.

Valla seviyom ben babamı.Pat diye gelin demicek,biliyom. Ne o öyle.

ben de cok az alan baktım vatandaslık tarih coğrafya çalıştım toplamda da 70 soru çözdüm
biraz matematiğe bakacagım inşallah şimdi

La milletin babası ilk söylemede hem tanışmayı kabul ediyo hem nişanı.

Valla seviyom ben babamı.Pat diye gelin demicek,biliyom. Ne o öyle.

ah keşke benim peder öyle olaydı ne vardı
çok isterdim valla kuzum dertsiz tasasız evleniyolar işte ne güzel

bu sefer ben kiblemedim valla

kız olur mu ya kafan rahat olacak. evliliğimiz kolay olsun bu kadar derdin içinde, cok mu

Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza. Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.

Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım

Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza. Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.

bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama

Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım

bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama

ay çok güldürdünüz beni ya

kız beni cok istemişler ha. 3 erkekten sonra doğdum ben. illa kız olsun demişler.
gel gör ki istemekle de bitmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…