2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ayy ne heyecanlı, çok az kalmış niloşum çok geçmiş olsun. benim annem de hamileliğinde çok bulantı yaşamış. saçların çıkmasıyla ilgili bi durummuş sanırım. ama tam olarak sebebi açıklanamıyomuş bu bulantının.
ben de 2.dünya savaşını bitirdim. ama ben de bittim sırada soğuk savaç dönemi var. ama onun daha videosu yok. o yüzden şimdilik çtd ye ara veriyorum.
Kızlar Mısırdaki kardeşlerimiz için topik içtim,katılımlarınızı beklerim.

ben de bu akşam yasin okucam kuzum

kızlar tefriciye okuyoruz lütfen az da olsa okuyalım da bitsin bir an önce http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34793662#post34793662
canım biraz iyi olursam bende katılayım inşallah

1 haftadır yoğun bulantım bende saçtan diye düşünüyorum içimdeki kıllardan olsa gerek nerde kıl görsem öğürüyorum
bende 2 günü heyacanla bekliyorum inş. hayırlısıyla bi kızçem olur

bugün hiç çalışamadım
kafama takıldı bu mısır olayı
uyuyana kadar biraz alan çalışabilsem bari

Kuzum 750 tanecik kaldı. İnşallah kurtulurlar.

inşallah kuzum inşallah

kalan tümünü arkadaşım almaya hazır ama daha cok insan okusa daha güzel olur çünkü kimin duasının makbul olacagı belli olmaz

alan çalıştım kızlar
az işim var sonra tarihten devam inşallah

inşallah niloşum, sana benzeyen güzel bi kızçen olur
Gunaydin kizlar

Uyandim derse basliyorum hemen dunu elli soruyla kapattim bugun calisayim bari

alan çalıştım kızlar
az işim var sonra tarihten devam inşallah

kolay gelsin kızlar

dün bende çok az coğrafya çözdüm, 3 testim kaldı, onu bitircem şimdi. bütün gün elbise aradım yok hiç bi şey bulamadım şu saçma edirne şehrinde. istanbula gidicez büyük ihtimal. gidene kadar şu gk yi bi yoluna koyaydım iyiydi coğrafyadan şu testleri bitireyim, sonra çtd soğuk savaşı çalışıcam

sedefcim konuyu kaçırdım, ebiseyi ne için alacaktın ?
internetten bak biraz da

hayırlı günler kızlar.. Ben hastayım.. ne ders çalıştım ne başka bir şey yaptım.. Hiçbir şey yapamadım programıma da uyamadım..

hayırlı günler kızlar.. Ben hastayım.. ne ders çalıştım ne başka bir şey yaptım.. Hiçbir şey yapamadım programıma da uyamadım..
oyy kuzuma kıyamammm, çok geçmiş olsun canım benim. grip misin? bir an önce iyileşip çalışırsın inşallah canım
tatlı telaşlardasın
istanbul yakın şanslısın, bence orada halet hazırlıklarını.

aynen safranım. çorluyu da düşündüm bi ara, ama en garantisi istanbul olucak. şu kıyafet işini bi halletsem çok rahatlıcam. başka da bi şey kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…