- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
nil bak bade açıklamış :26:kızlar kapladığı alanı soruyor göl sayısını vs sormuyor
şöyle göstereyim daha iyi anlayın
Eki Görüntüle 1056226
Kızlar Mısırdaki kardeşlerimiz için topik içtim,katılımlarınızı beklerim.
nil bak bade açıklamış :26:
kuzum ben yarın abdest alıp okuyacagım inşallah okuyabildiğim kadar.
keşke bugün bitseydi reglim.
12 görüntüleme var,hiç yorum yok Rengo.Kahroldum.
kuzum sadece ikimiz bitiremeyiz ya
dur bari yorum yapayım konuna belki görürler.
ayy ne heyecanlı, çok az kalmış niloşumbugün baya kötüyüm sedefim ya migdem bulanıyo vatandaşlık ancak biter 50 soru o daperşembe gitcez canım doktora o zaman belli olacak inşallah hemen yazarım size senin nasıl gidiyor canım
canım ama 3 tekilerin hemen hemen hepsi yapay göl baraj yani halada mantıgını oturtamadım baya ilginç ya :44:
Kızlar Mısırdaki kardeşlerimiz için topik içtim,katılımlarınızı beklerim.
canım biraz iyi olursam bende katılayım inşallahkızlar tefriciye okuyoruz lütfen az da olsa okuyalım da bitsin bir an öncehttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34793662#post34793662
1 haftadır yoğun bulantım bende saçtan diye düşünüyorum içimdeki kıllardan olsa gerek nerde kıl görsem öğürüyorum
ayy ne heyecanlı, çok az kalmış niloşumçok geçmiş olsun. benim annem de hamileliğinde çok bulantı yaşamış. saçların çıkmasıyla ilgili bi durummuş sanırım. ama tam olarak sebebi açıklanamıyomuş bu bulantının.
ben de 2.dünya savaşını bitirdim. ama ben de bittimsırada soğuk savaç dönemi var. ama onun daha videosu yok. o yüzden şimdilik çtd ye ara veriyorum.
ben de bu akşam yasin okucam kuzum
bugün hiç çalışamadım
kafama takıldı bu mısır olayı
uyuyana kadar biraz alan çalışabilsem bari
Kuzum 750 tanecik kaldı.İnşallah kurtulurlar.
inşallah kuzum inşallah
kalan tümünü arkadaşım almaya hazır ama daha cok insan okusa daha güzel olur çünkü kimin duasının makbul olacagı belli olmaz
inşallah niloşum, sana benzeyen güzel bi kızçen olurcanım biraz iyi olursam bende katılayım inşallah
1 haftadır yoğun bulantım bende saçtan diye düşünüyorum içimdeki kıllardan olsa gerek nerde kıl görsem öğürüyorum
bende 2 günü heyacanla bekliyorum inş. hayırlısıyla bi kızçem olur
Gunaydin kizlar
Uyandim derse basliyorum hemen dunu elli soruyla kapattim bugun calisayim bari
alan çalıştım kızlar
az işim var sonra tarihten devam inşallah
sedefcim konuyu kaçırdım, ebiseyi ne için alacaktın ?
inşallah niloşum, sana benzeyen güzel bi kızçen olur
kolay gelsin kızlar
dün bende çok az coğrafya çözdüm, 3 testim kaldı, onu bitircem şimdi. bütün gün elbise aradım yok hiç bi şey bulamadım şu saçma edirne şehrinde. istanbula gidicez büyük ihtimal. gidene kadar şu gk yi bi yoluna koyaydım iyiydicoğrafyadan şu testleri bitireyim, sonra çtd soğuk savaşı çalışıcam
sedefcim konuyu kaçırdım, ebiseyi ne için alacaktın ?
internetten bak biraz da
canım söz ve nişanım için elbise lazım.
burda denedeklerimden abiyede small beden bana bol geliyo. o yüzden netten almaya güvenemedim :26:
oyy kuzuma kıyamammm, çok geçmiş olsun canım benim. grip misin? bir an önce iyileşip çalışırsın inşallah canımhayırlı günler kızlar.. Ben hastayım.. ne ders çalıştım ne başka bir şey yaptım.. Hiçbir şey yapamadım programıma da uyamadım..
tatlı telaşlardasın
istanbul yakın şanslısın, bence orada halet hazırlıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?