2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Hayatım sirk olan şey buzullarla ilgili bir şey o yüzden yükseklerde oluyor.2000 m altı olmaz yani ondan.

3 ün cevabı 5 mi Balıkesir tarafı ?
aydoğru ya ben onu hangi kafayla yanlış yapmısım ya işte bildiğim halde cok soru kacırıyorum böyle off

3ün cevabı 3 müş kuzum :26:

kızlar kapladığı alanı soruyor göl sayısını vs sormuyor
şöyle göstereyim daha iyi anlayın

kızcem bende 1 yapmıstım ya zaten fem soruları bir garip. bazıları cok kolay bazıları hiç görmediğim sorular.

Son düzenleme:
selam topıktaslarım
nasılsınız
ben bugunun ozetını vereyım
80 paragraf
100 tarıh
sımdıde matematık cozecegım tv survıvor karsısında:18::18:
pff doyadoya tv ızlemeyı ozledım ben ya

slm kızlar..uğrayamıyorum, herkes iyidir umarım...
ev toparlamakla meşgulüm muhtemelen haftasonuna taşınıcaz..taşınma faslından sonra internet bağğlantısını ne zaman yaparız bilemiyorum..
biran önce yerleşip sizler gibi çalışmlarıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum..hepiniz özlendiniz...çok öptüm..

günaydın kızlar ben geldimmmmmm 3 gündür yoktum ama boşta tatil yapmadım yanımda ihtiyaç 600 etkin soru vardı gece geç yatıp sabah erken kalktım 150 soru tarih bölümü ve 126 soru cografyayı bitirdim baya farklı sorular var onlarıda paylaşacam inşallah sizinle mat da evdeyken bitmişti 150 soru türkçe 48 soru vat kısmı kaldı bugünde onları bitirip tarihten alan konu çalışıcam inşallah

canım kolay gelsin bi an önce işlerin biterde gelirsin aramıza bol bol çalışarak

Badeğğ,Tuğbikkk,sosyal zümreleri yardım...
yettim diyecem ama geç kaldım zannımca

canım 2000 m diyen soru sirk buzulu başka bişey olamaz kesinlikle verdiği tombolo lagün zaten kıyı ile ilgili .göllerle ilgili olanada 1 diyesim var ama aklımda 5 kalmış ezber olarak diğerinide anlamadım inan soruyu
cevaplarıda verirmisin

badecim kısayol tarihte çok güzel içinde yok yok tavsiye ederim kızlar bende de tarih cografya ve anayasam var kısayol serisi

clemim ve hasretcim çalışmalarınıza maaşallah

clemim işlerini bitirip sahalara dönmeni bekliyoruz canıım nilom b b ve c cevapları sirk buzulu olanı ve diğer soruyu hangi kafayla yanlış yapmısım bilmiyorum ama o göllerin alanını sordugu c imiş. en cok yer kaplayan manasında sormus biz sayı olarak algıladıgımız için yanlış yapmısız. bade harita koydu öyle anlayabildik

kızlar kapladığı alanı soruyor göl sayısını vs sormuyor
şöyle göstereyim daha iyi anlayın
Eki Görüntüle 1056226
vayy be bu soru sınavda gelse çok fena ters köşe yapardı. bi de 1 den öyle emindim ki
hasretçim maşallah çalışmalarına kuzum. ben de akşam survivor eşliğinde coğrafya çözdüm
cloşummm hadi bir an önce taşın, yeni düzenini kur, ondan sonra rahatla çalışırsın kuzum. daha var sınava, sakın stres olma. güzelce bi yerleş. kendine bi çalışma alanı da yap. ohh yeni yeni misler gibi çalışırsın vallahi

niloşum maşallah gitsen de ne güzel çalışmanı bırakmamışsın yeğenimizin cinsiyeti belli oldu mu

kızlar dün dağılma, çtd nin ilk ünitesi ve coğrafya ekonomiden soru çözdüm
bugün de çtd nin 2. ünitesi, coğrafya ekonominin kalan sorularını çözücem. gerisi doğaçlama

bugün baya kötüyüm sedefim ya migdem bulanıyo vatandaşlık ancak biter 50 soru o da perşembe gitcez canım doktora o zaman belli olacak inşallah hemen yazarım size senin nasıl gidiyor canım

canım ama 3 tekilerin hemen hemen hepsi yapay göl baraj yani halada mantıgını oturtamadım baya ilginç ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…