• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

öyle ablam valla üfle sen bizi :D dün gece depresife sarmıştımda şimdi iyiyim
inşallah kızlarımda iyi olacak :16:
senin sınavlar nasıl geçti topiğe gelecektim unuttum :17:

Üzüldüm ya rengomla konuştum da , onda da panik ataklar başlamış , çarpıntılar falan .

Ben yırttım yine badem , son hafta gazı ile hepsinden geçiyorum , kaldı bir dönem .

Yok ya bu işte bir iş var ama bu kadar bekreti bozulmuşlar bir araya aynı anda gelemez , kpssciler söyleyin bakalım bunun gerçek olma olasılığı kaçtır :52:

olasılık sorularını en iyi bade çözüyor :9::9:
beni geçin bu soruda :52:

iyi akşamlar kızçelerim :6: ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış :22:

iyi akşamlar kızçelerim :6: ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış :22:

morisim ben bu delilerin yorumlarından görüyorum, profil sayfamda, şeytan dürtüyo ben de giriyorum, ama yakında kusucam :52:
iyi diyelim iyi olsun kızçem. sen nasılsın :ssz:

niloşum senin için Yasin okudum..
100 Ya Allah
100 Ya Rahman
100 Ya Rahim
100 Ya Kaviyy
100 Ya Kadir
100 Ya Alim
öksürüğün içinde 100 Ya Şafi okudum ve istediğin dileklerle dua ettim ayrıca her namazımdan sonra da dua ettim canım.. Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
morisim ben bu delilerin yorumlarından görüyorum, profil sayfamda, şeytan dürtüyo ben de giriyorum, ama yakında kusucam :52:
iyi diyelim iyi olsun kızçem. sen nasılsın :ssz:

şeytana git de canım uyma :1: hakikaten forumu ne hale getirdiler.. Sayelerinde kadın doğumcu olacak millet :27:

bende iyiyim kuzum bizimkiyle dün atıştık şakayı başka birşeye çevirdik hala mesaj atmadı bende atmadım beklemedeyim sıkıntıyla :2:

Badeeeeeeeeeee el at kuzum şu olaylara , yazık bak gençlik nelerle uğraşıyor :9:
:9::9:
kuzum sen konuları bir gör krize girersin :27:
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık :27:
bu bize bi işaret mi yoksa :27:
ösym bize zar sorusu mu soracak :27:
sorar, adı ösym ise sorar bacım :ssz:

ne yapalım morim yav can sıkıntısı :ssz:

:9::9:

kuzum sen konuları bir gör krize girersin :27:
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık :27:

sorar, adı ösym ise sorar bacım :ssz:

ne yapalım morim yav can sıkıntısı :ssz:

oy kuzum niye sıkılırmış senin canın?

Back
X