- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere![]()
valla yazık kuzum
55, 54, 53... kilolara bak. hepiniz gıcıksınız semiiiiyorummm sizi![]()
ben de 54 kiloyum badem
ama göbek problemi var işte
Merhaba kuzular.Bugün eskisi kadar olmasa da çalışabildim şükür.
Gelişim ilkeleri, gelişim görevleri ve fiziksel gelişim çalıştım Yediiklim'den.Bir tane de video izledim.:126:1 soru bankasından da sorularını çözdüm.
1 tane de karma problemler testi çözdüm.Benden bugünlük bu kadardı.
Kuzum Badecim bugün senin için 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim senin için.İnşallah rabbim dileklerini, isteklerini hayırlısıyla sana nasip eder.
Hadi güzeller hepinizi öpüyorum ve çook seviyorum.Bu aralar pek gelemiyorum ve sohbetlerinize, dualarınıza istediğim gibi katılamıyorum.
İnşallah zamanla her şey yoluna girer de ben de aranıza geri dönebilirim inşallah.
Hadi hepiciğinize iyi geceler, tatlı rüyalar.![]()
maşallah kuzum
günaydın kızlarbadecim ben sana dün dua edemedim öyle bi vicdan yapmışımki, sabaha kadar saana rüyamda dua okudum
hakkını helal et yarın yola çıkıcaz bugün valiz falan hazırlıyacamda yinede okucam inş dualarını![]()
hayırlı yolculuklar nilim
herifle kavga ediyorum
sinir oldum ya
ben ders çalışıyorum diye pek sosyal hayatım yok biliyorsunuz
ama o gayet rahat dışarıda yemek yicez sonra da sinemaya gidicez yazmıs bana
bilmiyorum gereksiz alınganlık mı ettim ama alındım işte. o nispet yapmaz bana hiç de yapmadı
ama işte ne bilim darıldım..
bunu söylerken bile daha dikkatli olmaz mı insan? neticede zaten psikolojim yerinde değil
o da böyle yaparsa kime güvenicem ben![]()
ya aslında yaptığında bir şey yok çocuğun ama işte bizim
psikolojiler ortada demeyiversinler canım