• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ooy ooyy üzülme bebem sen :48:
kalkın yapın üşengeçler de sen bize :9:

:70::70::70:

iskenderunda 18 yıl yaşamış biri olaraktan yapıcam efendim ben sana biberli ekmek :42::34:
aah bi buluşabileydik :10:
ah kuzum valla bir buluşsak zaten neler yapmayız senınle yaa :97:
biberli ekmeği kendime özel isticem :9::9:

Son düzenleme:

ah kuzum valla bir buluşsak zaten neler yapmayız senınle yaa :97:
biberli ekmeği kendime özel isticem :9::9:

ben çok istiyorum ya sizinle buluşup sohbet etmeyi vakit geçirmeyi :107::107:
inşallah hepimiz bir araya gelebiliriz bir gün :16:

hee plan yapın beni katmayın yazdım bunu :ssz:

sen benim miniğimsin :38:

az önce konu gördüm kıza yüzük bakarken kvde oğlundan tek taşlı alyans istemiş :53:
Allahım daha neler göriciim üstelik durumları da sıkısık oldugu halde.

cocuk sonra bakarız durumumuz yok demiş kvde ben kendime alırım o zaman demiş :27:

Son düzenleme:

Selam millet.:3:

Kuzum bayıldım buna.:16:

Badem dün girememiştim.:50:Senin için 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah.:16:Ne dileğin varsa Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.:16:

Monam senin için de 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim.Allah kabul eder inşallah.:16:Hayırlısıyla atanırsın, sevdiceğinle yuvanı kurarsın fıstığım.:16:

Kuzular bugün misafirlerimiz gitti.:10:Ben de inşallah yarından itibaren kısmet olursa adam gibi çalışmaya başlayacağım.:16:Bugün sadece bir gy-gk denemesi çözdüm.:6:Bir de tarihten ilk konuyu tekrar edebildim.

sen benim miniğimsin :38:

az önce konu gördüm kıza yüzük bakarken kvde oğlundan tek taşlı alyans istemiş :53:
Allahım daha neler göriciim üstelik durumları da sıkısık oldugu halde.

cocuk sonra bakarız durumumuz yok demiş kvde ben kendime alırım o zaman demiş :27:

gördüm şimdi yorum yaptım ne garipler yaw :27:

Selam millet.:3:

Kuzum bayıldım buna.:16:

Badem dün girememiştim.:50:Senin için 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah.:16:Ne dileğin varsa Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.:16:

Monam senin için de 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim.Allah kabul eder inşallah.:16:Hayırlısıyla atanırsın, sevdiceğinle yuvanı kurarsın fıstığım.:16:

Kuzular bugün misafirlerimiz gitti.:10:Ben de inşallah yarından itibaren kısmet olursa adam gibi çalışmaya başlayacağım.:16:Bugün sadece bir gy-gk denemesi çözdüm.:6:Bir de tarihten ilk konuyu tekrar edebildim.

sağol fıstığım :48: kaç net çıktı denemeden?

ilkokuldan bir arkadaşımın faceine denk geldim. kız hemşirelik okuyormuş peri gibi olmuş ya çok kıskandım niyeyse :43:

o kıskanmak değil de imrenmek kuzum :5:
ben de nasıl imreniyorum atananlara bilsen
insan istemsiz üzülüyor görünce

o kıskanmak değil de imrenmek kuzum :5:
ben de nasıl imreniyorum atananlara bilsen
insan istemsiz üzülüyor görünce

öyle valla. beğenmediğim lise arkadaşlarım bile evlendi herkes kendi yolunda
benden hala bir cacık olamadı
kavanoz dipli dünya :50:

öyle valla. beğenmediğim lise arkadaşlarım bile evlendi herkes kendi yolunda
benden hala bir cacık olamadı
kavanoz dipli dünya :50:

öyle kuzum :31:

ya akşam bisküvi yemiştim birkaç tane
şimdi de midemde böyle çayla sırf ekmek yersin de agzında tuhaf tat olur ya aynı öyle tat var
ve midemi rahatsız etti pufff :25:

öyle kuzum :31:

ya akşam bisküvi yemiştim birkaç tane
şimdi de midemde böyle çayla sırf ekmek yersin de agzında tuhaf tat olur ya aynı öyle tat var
ve midemi rahatsız etti pufff :25:

süt iç kuzum. yada bol bol su iç.
bende acıktım ya gece gece. :1:

süt iç kuzum. yada bol bol su iç.
bende acıktım ya gece gece. :1:

içtim biraz da bakalım :25:
ya ben de az önce cok acıkmıstım biberli ekmekten bahsederken şimdi kim mutfaga gıtcek dedım kkya devam ettim :52:

bu ara memlekete mutfağına sardın sen. geçen kayseri yağlaması şimdi biberli ekmek :1:

benim hamileliğim hiç çekilmez ha :27:
bir de garip bir şekilde ne kadar tok olsam da canım hep bol mayonezli patates kızartması çeker :27:
şuan oldugu gibi :23:

Son düzenleme:
Back
X