• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kuzum daha uzun süre olmadan görüşürsünüz inşallah zor oluyor gercekten.:31:
kkda konu vardı 5 günlüğüne ayrılacagım ne yapacagım ben diye:ssz:

ha bu arada benimki de agustosta gidiyor askere ınsallah.

görüşemeyiz kuzum en son geldiğinde ailesiyle kavga etti gelmek için:2:

iyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlım :6: çalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..

oy mutlu kızçemiz gelmiş..:16: Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel :48:
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş :nazar:

Badem çizelge yapılmış?

Lady hoşgeldin :3:

:17::17::17::17::17::17:
benim ticker son zamanlarda yalama oldu biraz ama :27:

görüşemeyiz kuzum en son geldiğinde ailesiyle kavga etti gelmek için:2:
kuzum benim kıyamam yaa :50: sen de bendensin demek. benimki de askere gitmeden nişan olsun diyor da işte keşke gelecegi görebilseydik :ssz:
İyi bari beraber ağlarız.:27::27:

La sorma ayar olmuştum o konuya.:6:

Onunki can bizimki turfanda hıyar sanki...:ssz:

he ya ne yaptı o acaba :27:
millet rahata alışmış hacım zor geliyor sen ben gibi mi :6:

kuzum benim kıyamam yaa :50: sen de bendensin demek. benimki de askere gitmeden nişan olsun diyor da işte keşke gelecegi görebilseydik :ssz:

he ya ne yaptı o acaba :27:
millet rahata alışmış hacım zor geliyor sen ben gibi mi :6:

Valla hacı bizde evliya sabrı var o vakit.:4:

Evlenince kociş manyağı olmasak bari.:27::27:

Valla hacı bizde evliya sabrı var o vakit.:4:

Evlenince kociş manyağı olmasak bari.:27::27:

olalım kızcem yaa hep başkası mı olcak :60:
hem biz dişimizle tırnagımızla geldik bu günlere en cok bizim hakkımız en cok bizim :84:

kuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..

he kuzum biz hep bekleyek ya :ssz:

Badem Hayırlı olsun kızçem..

Olalım Mona ya rengiş haklı o kadar bekledik azıcık da biz koca delisi olalım ama onlarda hanım delisi olsunlar :52:

ya kpss çizelgem mi dursa o beni arada kendime getiriyodu :27:
al işte o kadar cok cizelgesi var ki hangisini koyacagını şaşırıyor :52:
kuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..

Olalım Mona ya rengiş haklı o kadar bekledik azıcık da biz koca delisi olalım ama onlarda hanım delisi olsunlar :52:
ay ben olsa hemen evlenirim morim hem hazır evde varmıs :10:
kız ne bekliyonuz daha :52:

bu arada rengo sen nasıl oldun? çalışabiliyor musun? ( birileri gibi oldum bende :27:)

yemin ederim bu arka sokakları bir tek babam izliyordur Türkiyede ya:27:
sırf onun için kalkmıyordur yayından :60:

ben taa lisedeyken vardı hala oynuyor dizi yaa şaka gibi.
her olayı da tak diye çözüyorlar.:37: hiçbiri ölmüyor da 30 canlı her biri ya :27:

Son düzenleme:

sağol kuzum. yerinde olsam evlenirdim valla. ama sınava az var bide o tantana arasında hiç çalışamazsın.
sınavdan sonra nişanı yapın bari :16:

yemin ederim bu arka sokakları bir tek babam izliyordur Türkiyede ya:27:
sırf onun için kalkmıyordur yayından :60:

ben taa lisedeyken vardı hala oynuyor dizi yaa şaka gibi.
her olayı da tak diye çözüyorlar.:37: hiçbiri ölmüyor da 30 canlı her biri ya :27:

bide doktorlar var yıllardır ögg geldi

Back
X