• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kenan Işık,Var mısın Yok Musun,Kapanmadan Kazan....:14::14:
kapanmadan kazan favorim :24:

bendeniz arkadaşınıza da nerdeyse hepsinden dönüldü. kim milyoner olmak isterden aradılar ve ben gitmedim
şimdi pişmanım anasını satim :ssz:
o yarışmaya katılıp 7. sorudan sonrasına götürenlere imrenmişimdir:31:

:3::3::3:
tarıhten konu + 120 soru
cog 15 soru cozdum geldım
sımdıde yıne karısık test cozcem
mat turkce

yenı kıtaplarım geldı gaza geldım bende :23::23::23::23:Eki Görüntüle 971621 Eki Görüntüle 971621

bunlarda kıtaplarım :nazar:

çalışmalarına maşallah canım :nazar::nazar:yeni kitapların hayırlı olsun güle güle kullan :8:

safranım

100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
50 İhlas Suresi
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir

okudum senin için :16:

safrancım senin için

70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
72 YA BASİT
22 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA GAFFAR
100 YA RAHMAN
14 YA VACİT okudum cnm...RABBİM gönlünde ne dileğin varsa versin tatlım.

bu arada kızlar dua sırasının başında herkes okuyorken sona doğru sanki okumalar azaldı gibi...haksızlık olmaması adına daha dikkatli olalım..kendi adıma dikkatli olmaya unutmadan takip etmeye gayret ediyorum

Kendi adıma kimin sırası geldiyse hep okudum, okumaya da devam edicem. Genel konuşunca zan altında kalıyor insan :31:

Okuyan herkese çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun.

Ben baştan beri ettiğim duaları yazmıyorum çünkü yolda tam kaydedemiyorum okuduklerimin hepsini gün içinde. Ama dularimdasiniz aklınızda bulunsun.

Okuyan herkese çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun.

Ben baştan beri ettiğim duaları yazmıyorum çünkü yolda tam kaydedemiyorum okuduklerimin hepsini gün içinde. Ama dularimdasiniz aklınızda bulunsun.

Allah senden de razı olsun safranım :16:

Back
X