- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
Benim Türkan Şoray kurallarım var.![]()
kız ne kuralı
benim gibi kız kurusu olcan evlen git la
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Türkan Şoray kurallarım var.![]()
kız ne kuralı
benim gibi kız kurusu olcan evlen git la![]()
Heee.
Sen de kuruysan....![]()
Bade nerde yaa? :44::44:
abime atar yaptım netimi kesmişmodem onun odasında ya. zaten gündüz bi saat girmiştim çıkmıştım yeni farkettim kestiğini. dedim ne ayak? yemiyom yediriyom içmiyom içiriyom bi laf ettik diye
![]()
abime atar yaptım netimi kesmişmodem onun odasında ya. zaten gündüz bi saat girmiştim çıkmıştım yeni farkettim kestiğini. dedim ne ayak? yemiyom yediriyom içmiyom içiriyom bi laf ettik diye
![]()
harbi neyi bekliyon kız.
yaa yaşım 25 oldu ama![]()
Tövbeee.....
düğün masrafı biriktirmeyle bitmiyor kuzum ya babadan yardım olmazsaPara biriktiyo la...![]()
düğün masrafı biriktirmeyle bitmiyor kuzum ya babadan yardım olmazsa
biz kredi çekmeyi düşünüyoruz![]()
Bizimki tarla satacaktı en son.![]()
hmm arkamız saglam diyosun yani![]()
Hacı 8 aydır satılamadı,seçimlere kadar gitcekmiş ama.
Ne alakaysa.![]()
sizin için satacaktı dimi?
Annemle ben halledemedik ablama bıraktık kuzum babam benimkini üni bittiğinde öğrenmişti o yüzden ilk duyduğunda acelesi neymiş ne istemesi sözü diye baya kızdı birde abim vardı o evlenmeden olmaz diye tutturdu 2 sene bekledik
asgulum sen babana nasıl söyledin peki
ya benim annem bile diyor ben söyleyemem diye
babam o kadar tutucu ki anneme kızar sen izin verdin falan dıye kıyamam da ona ben
öyle mal gibi bekliyom anlayacagın![]()
hmm tamam kuzum hayırlısıYok la yol mu ne geçecekmiş de pay değecek işte.![]()
Annemle ben halledemedik ablama bıraktık kuzum babam benimkini üni bittiğinde öğrenmişti o yüzden ilk duyduğunda acelesi neymiş ne istemesi sözü diye baya kızdı birde abim vardı o evlenmeden olmaz diye tutturdu 2 sene bekledik