- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La milletin babası ilk söylemede hem tanışmayı kabul ediyo hem nişanı.
Valla seviyom ben babamı.Pat diye gelin demicek,biliyom.Ne o öyle.
![]()
tepki vermek iyidir ama bir daha yapmazlar![]()
ah keşke benim peder öyle olaydı ne vardı
çok isterdim valla kuzum dertsiz tasasız evleniyolar işte ne güzel![]()
bu sefer ben kiblemedim vallaBanlandı zaten gri olmak onada çok yakıştı![]()
La neresi güzel...Ya da ben kafayı yedim.
![]()
bu sefer ben kiblemedim valla
kız olur mu ya kafan rahat olacak. evliliğimiz kolay olsun bu kadar derdin içinde, cok mu![]()
Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım![]()
Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza.Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.
![]()
bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama![]()
Hacı ben 2-3 yıl düşünmüyom yav.![]()
yaw zaten evleniyom desem bile rahat 2 seneyi bulur benim. kuzen gibi 3. ay basamam nikahı![]()
Babam da bazen kadın haksız da değilmiş diyo.![]()
sinirlerim bozuk güldürdün beni ya![]()
Çocuğu diyom ben la.![]()
Niye yav,evdekiler mi sıktı canını ?![]()
çocuğu da 1 sene sonra yapsam etti 3 seneatanırsam bi 3 yıl daha eklersem en erken 30uma evlenirim
![]()
hemde fenaaaa be kuzum boşver![]()
Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza.Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.
![]()
Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım![]()
bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama![]()