• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

La milletin babası ilk söylemede hem tanışmayı kabul ediyo hem nişanı.:27:

Valla seviyom ben babamı.Pat diye gelin demicek,biliyom.:27: Ne o öyle.:33:

ben de cok az alan baktım vatandaslık tarih coğrafya çalıştım toplamda da 70 soru çözdüm :ssz:
biraz matematiğe bakacagım inşallah şimdi :6:

La milletin babası ilk söylemede hem tanışmayı kabul ediyo hem nişanı.:27:

Valla seviyom ben babamı.Pat diye gelin demicek,biliyom.:27: Ne o öyle.:33:

ah keşke benim peder öyle olaydı ne vardı :14:
çok isterdim valla kuzum dertsiz tasasız evleniyolar işte ne güzel:5:

bu sefer ben kiblemedim valla :9:

kız olur mu ya kafan rahat olacak. evliliğimiz kolay olsun bu kadar derdin içinde, cok mu :14:

Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza.:ssz: Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.:emir_bebek::14:

Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım :37:

Aman bak gör,onda da zibilyon tane terane çıkar başımıza.:ssz: Kızım ben doğmadan başlamış çilem.Doktor engelli olcak bu,aldır demiş anneme.:emir_bebek::14:

bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama :27:

Evlenecem gidecem anasını satim. en rahatı valla. hiç mi bişey olamadım. ana olur çocuma bakarım :37:

bende 4 5 aylıkken 6 gün komada kalmışım doktorlar bu çocuktan adam olmaz demişler
ne öngörü ama :27:

ay çok güldürdünüz beni ya :9::9:

kız beni cok istemişler ha. 3 erkekten sonra doğdum ben. illa kız olsun demişler.
gel gör ki istemekle de bitmiyormuş :9::9:

Back
X