biz bugün aylık kont.deydik. 9 mart doğumlu oğlum 65 cm 7130 gr. biraz geri sanırım ölçülerimiz ama 35+6 da doğduğundan dr iyi yakaladı normali diyo.bugün hip marka sütsüz tahıllı muhallebi aldık günde 1 kez 2 çay kaşığıyla başlayıp devam etcekmişiz hayırlısı Allah'tan.
bu güzel gecede Yaradanımız bize onların ve tüm sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah.
merhaba ben yeni katıldım aranıza.ikizlerimi martta dünyaya getirdim prematüre oldukları için dr una sormadan başlayamadım yarın kontrolümüz var yarın sorucağım bnmkilerde bu ayın 25 inde 5 leri bitecek
hanımlar merhaba
bende bugun katıldım aranıza benımde kızım 10 mart dogumlu 63 cm 6700 gr doktor normal dıyor yanı ortalama her ay en az 500 gr alması gerekıyormus meyve purelerı ıle basladık ogunlerımıze ıkındı gıbı yoğurt akşamda pirinçunu maması yapıyorum saat 9 gıbı 1 cay bardagına 1 tatlı kasıgı yetıyor şeker koymuyorum zaten hafıf sekerlı mama yenı yenı basladık yemeye hadı hayırlısı bakalım .....bu arada yoğurt ınek sutuyle olmayacakmıs kecı sutunden yapın dıyor ıyı ama nerden bulucaz?