- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
hımmm bilemedim ki ya... keşkem direk vereymişD daha ıyıolurdu hazır parayla alısverıs ama baska sansınız yoksa mecbur ordan yapacan dimi
parça parça da bir işe yaramazki,harcanır gider. bebeğinin eşyalarını almadıysan dışarıdan beğen ,netten aynı modeli sipariş et. biz hep netten alışveriş yaptık. hem netten daha uyguna kampanyalı yakaladık herşeyi. bence mantıklı.
ayyy porselennnnnn ne dıyecegımı bılemedım yahakkında hayırlısı olsun cnm..bebegının kılosu yerınde korkma demekten baska bırsey dıyemıyorum.. bıde gel bana sor....
ya kızlar ben bu 20 li haftalardan cok sıkıldım yabıtsınde 30a geleyim artık..amma uzun sürdü bu 20ler ya
alış veriş eksikleriniz yoksa bence paranızı alın
canım versinde nasıl olursa olsun he hee=) ben geçen gün e bebekten 1000 tl lik alışveriş yaptım oluyor no problem =)
tetanozun 2. dozunu vuruldum kolum acıyor kızlar =((((
hepinize günaydın
doktora bu gün gidicektim ama dün randevu almış eşim dün gittim
bebiş en son gittiğimde tersti yani poposu aşşağıdaydı yan duruyodu içerde
şimdi başı aşşağı inmiş iyi dedi doktor
1.420gr olmuş kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi 30 haftayı doldurduk bu gün
sancılarım oluyo dedim nst istedi belki bu gün belkide hafta sonu nst ye giricem
ilk oğluşum erken ve düşük kilolu doğduğu için buda erken doğabilir dedi
bakalım inşallah çok erken doğmaz bebişim
ayrıca magnezyumunu kullan ve demir ilacınıda düzenli iç dedi
ilaçlarımı düzenli içmiyorumda
kan sulandırıcılarımıda verdi kalsiyumu içme dedi sebebini sormadım ama sonradan acaba niye kalsiyumu içme dediğini merak ettim
aslında doktora sorucak başka sorularımda vardı ama muayne odasına girince tüm sorular siliniyo beynimden
kızlar bide bu aralar nerdeyse hiç bişey yemiyorum çok fazla midem bulanıyo nedendir acaba iştahımda kesildi canım hiç bişey yemek istemiyo
eşimde evde yat dinlen hiç bir iş yapma diye baskı yapmaya başladı dünden beri
bende hıı ondan sonra laf ediyosun dedim
yaa napim seni öyle ağrı çekerken görünce dayanamıyorum diyo
sanırım benim kociş hamilelik depresyonuna girdi
doğumdan sonrada lohusalık bunalımına girer ohh ben neye giricem peki
hepinize günaydın
1.420gr olmuş kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi 30 haftayı doldurduk bu gün
sancılarım oluyo dedim nst istedi belki bu gün belkide hafta sonu nst ye giricem
kan sulandırıcılarımıda verdi kalsiyumu içme dedi sebebini sormadım ama sonradan acaba niye kalsiyumu içme dediğini merak ettim
aslında doktora sorucak başka sorularımda vardı ama muayne odasına girince tüm sorular siliniyo beynimden
kızlar bide bu aralar nerdeyse hiç bişey yemiyorum çok fazla midem bulanıyo nedendir acaba iştahımda kesildi canım hiç bişey yemek istemiyo
sonsy bebişin kafası normal değeğrini alır inş korkulcak bişe olmadığına sewindim nasıl gidiyor murat beyle dewam ediomusun yazamadım ben bayağıdır işler yoğun vakit bulamıorum benimkide ters duruomuş dönmezse sezeryan olcak dedi normal istioduk ama hayırlısı tabi ikimiz içinde hangisi uygunsa o olsun geçen hafta gittik kontrole bundan sonra 3 haftada gel dedi herşey normal gözükuo duruş hariç Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Mide bulantisi ve kusma bende de var. Bebisler mideyi kuculttuler bence.
Sancin nasil oluyor biraz tarif eder misin? Benim karnimda bir acima oluyor. Ciziliyormus gibi. Bir de gaz sancisi oluyor.
Yat dinlen.
Herkeslere de günaydın
Veeeee bollll öpücük
inşallah canım. hemen sezaryen demesi doğru gelmedi bana daha erken değil mi duruş için değişebilir yani. sanki bana da kafası büyük diyerek sezaryen mesajı veriyor gibi geldi. ama ben sonlara doğru sezaryen derse başka bir doktora da muayene olacağım. bana en son gidişimde 1 ay sonra gel demişti. 14ünde filan gideceğim. 30-31.hafta yani.
umarım senin bebeğinin duruşu düzelir de normal doğum olur canım.
Kızlar merhaba eşim hala izinde ben de rapor alıp duruyorumo yüzden pek giremiyorum. en son sağlık ocağına gidip doğum iznimi başlatırsam araya tatil giriyor boşa gidecek o yüzden okul kapanana kadar rapor almak istiyorum dedim 10 gün yazdı. geriye kaldı 5+5 onu da kadın doğumcudan almaya çalışıcam. yeni yasa giriyormuş yakında. 24 haftaya çıkacakmış. bir haberde 8+16 diye okudum. öğretmen olanlar için okul açılınca başlatırsanız 11 şubatta , temmuz ortasına kadar götürüyor...
o konuyu da unuttum kızlar eşime güvenmeyi seçtimen doğrusu bu sanırım.
bebişi sorarsanız sanırım aşağı inmiş çünkü sürekli alttan baskılar var. size de oluyor mu? nasıl tarif etsem yerini tam kasıklarımızın altı varya hani o bölgeonun içinde bişeyler oluyor benim. doktora da soracağım. bir de aniden irkiliyorum. anneme soruyorum sancı böyle olmaz adet ağrısı gibi olur diyor.
geceleri sürekli dönüyorum uyku problemlerim çok var.
işte benden böyle kızlar.
hepinizi öpüyorum eşim işe başlayınca daha sık gireceğim hoşçakalın
Kizlar evde cok canim slklliyor da. Oyun alsam tv ye baglayip oynasam diyorum. Sonra esim alisir mi diye de korkuyorum. Yakinda dogum iznine cikicam ve evde tek basinayim.
Tv aciyorum ama bunaliyorum yine de.
inşallah canım. hemen sezaryen demesi doğru gelmedi bana daha erken değil mi duruş için değişebilir yani. sanki bana da kafası büyük diyerek sezaryen mesajı veriyor gibi geldi. ama ben sonlara doğru sezaryen derse başka bir doktora da muayene olacağım. bana en son gidişimde 1 ay sonra gel demişti. 14ünde filan gideceğim. 30-31.hafta yani.
umarım senin bebeğinin duruşu düzelir de normal doğum olur canım.
Kızlar merhaba eşim hala izinde ben de rapor alıp duruyorumo yüzden pek giremiyorum. en son sağlık ocağına gidip doğum iznimi başlatırsam araya tatil giriyor boşa gidecek o yüzden okul kapanana kadar rapor almak istiyorum dedim 10 gün yazdı. geriye kaldı 5+5 onu da kadın doğumcudan almaya çalışıcam. yeni yasa giriyormuş yakında. 24 haftaya çıkacakmış. bir haberde 8+16 diye okudum. öğretmen olanlar için okul açılınca başlatırsanız 11 şubatta , temmuz ortasına kadar götürüyor...
o konuyu da unuttum kızlar eşime güvenmeyi seçtimen doğrusu bu sanırım.
bebişi sorarsanız sanırım aşağı inmiş çünkü sürekli alttan baskılar var. size de oluyor mu? nasıl tarif etsem yerini tam kasıklarımızın altı varya hani o bölgeonun içinde bişeyler oluyor benim. doktora da soracağım. bir de aniden irkiliyorum. anneme soruyorum sancı böyle olmaz adet ağrısı gibi olur diyor.
geceleri sürekli dönüyorum uyku problemlerim çok var.
işte benden böyle kızlar.
hepinizi öpüyorum eşim işe başlayınca daha sık gireceğim hoşçakalın
hepinize günaydın
günaydın arkadaslar... çok sık değil ama ara ara ağlama krızıne giriyorum tutamıyorum kendimi haykıra haykıra ağlıyorum sebebi çok ufakta olsa sizdede oluyomu bebeğime zararı olacak die korkuyorum ama engel olamıyorumm(((
duygusallık bende de hat safhada hatta ağlayacak bir şey bulamayınca doğum zamanımı hayal edip ağlıyorum.
kendimi bi ölcem sanmalar, bi yoğun bakımda hayal etmeler töbe töbeeiyice kafayı yedim ben :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?