db55, canım dr kan pıhtılaşması testi yapılacak diyerek istiyor testi, diğer kan testlerine dahil değil bu özel bi test.maliyetli olduğu içinde en az 2 kayıp sonrası yapılıyor devlette.şöyle değerleri var heterzigot, homozigot, motofor gibi. bu tarz bişeyler yazıyosa sanada yapılmıştır test.protein filan yazmıyo içerikler farklı.
Evet Db55 canım. Ben özelde yaptırdım. 3.000_TL' y,i geçmiştir. Tahlil bedeli.
ben biraz uyuyup geleceğim güzellerrrrrrrr
fazla kaynatmayın sonra okumak zor oluyorrrrrr
öpüyorum hepiniziiiiii
Canım sen meclisten geçtiğini nerden duydun haberlere baktım bişey göremedim ben
Arkadaşım Ankaradan güzel haberler verince sen Ankaranın bağları büklüm büklüm... diye türkü söyleyip Bankada oynamaya başladım. Çok şükür yetişir bu bize
ben de ozelde 1500 tl
benimde kulllanmam gerekiyor bu ilaci doktara danisicam tekrar.
db55, canım dr kan pıhtılaşması testi yapılacak diyerek istiyor testi, diğer kan testlerine dahil değil bu özel bi test.maliyetli olduğu içinde en az 2 kayıp sonrası yapılıyor devlette.şöyle değerleri var heterzigot, homozigot, motofor gibi. bu tarz bişeyler yazıyosa sanada yapılmıştır test.protein filan yazmıyo içerikler farklı.
ben de ozelde 1500 tl
benimde kulllanmam gerekiyor bu ilaci doktara danisicam tekrar.
evet ben de yok o degerler. Ama kafam karisti iste. :26: Protein s pihtilasma ile ilgiliymis de
canım ya 32. hafta raporunu haftayamı alacaksın bende şimdi hesaplıyorum aslında haftaya almam gerekiyor böyle olunca 2. dönem 1hafta çalışmam gerekecek ama evde oğlum var bakıcı olmayacak onuda okula getirmke zorunda kalacam bu hafta gitsem doktor verirmi acaba 32. haftayı diyorum konuşmadım ama 2. dönemde 6 ay kesinleşirse zaten sıkıntı olmayacak bilemedim ki şimdi napsam bu arada resim süper yapınca resmini koy bende düşünüyorum aslında oğluşumla kızımın ismini yazayım diyorum amabakalım yaparsam bende koyarım resminibende erken uyandım eşime kahvaltı hazırladım onu görmeden gittiğinde çok üzülüyorum =((( kızlar kar yağacakmış bu hafta sonu hazırlayın bebişlerinizin eşyalarını bende halı ve perde bakacaktım =)) ne güzel ya izinlisin süper süper =) ben 2. döneme 1 hafta gideceğim sonra iznim başlıcak....
bebişe isimlik yapacağım kızlar bakın res,im ekleyeyim ..Eki Görüntüle 594901
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek cuma vaktinde hepimizin tüm duaları kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?