herkese iyi akşamlar...kısmet olursa bende mart annesi olucam...ama bi sorunum var bikaç gündür,kaşıntı başladı bende...acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda...şimdiden tşkr ederim herkese...Rabbim sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder inş...
kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????
bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla
Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallahbebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.
günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)
Canlar ablam kendi doğumunda giydiği geceliği bana vermişti. Ben de ameliyatlarımda giydim. Kalın penye çok iyi bi şi sıcak da tutuyor . Şimdi yine onu giysem mi diye düşündüm. bi gece giyeceğim nasıl olsa bi daha giymeyeceğim ama rengi pembeeeee.... Oğluşumla yakışmaz di miiiii
Mavi ya da ekru olsun istiyorummmm
bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla
günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)
canım seni cok merak ediyorumyanı hastaneye felan gıdecem dedıyınde ocak annlerini okurken ıkız bır gebe kasımda yapmısta dogumunu dahada kafaya taktım senıı neysekı sen 30 lu haftalara geldın hayırlısıyla haberdar et yarın gelır gelmez canım
Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallahbebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.
öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın
akşam kaşıntı şikayetimden bahsetmiştim,,hepinize tşkrr ederim cevap verdiğiniz için...sabah druma göründüm tabi bütün gece hem kaşınmaktan,hemde bebğime bi zararı olurmu diye düşünmekten yatamadım....drum mantar olduğunu söyledi...kaşıntım hem vajinal bölgede hemde karnımdaydı ama bi kaçgündür bütün vücuduma yayıldı fitil,krem,hap verdi...birde şekerden şüphelendi pazartesi tekrar şeker testi yaptırıcam...ilkinde bişey çıkmamıştı,inş yine çıkmaz....sizlere yine bir sorum olcak kızlar şeker olduğunda,normal doğum yapılmıyormu...ben hep öyle duydum çevremdekilerden druma sormayıda unuttum...bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilirmi...
yapılıyor canım, sadece doğuma kadar diyet yapıyorsun şeker için. benim bir arkadaşımda çıkmıştı şeker ve diyet yapmak zorunda kalmıştı ama normal doğum yaptı, oğlu şimdi 15aylık maşallah...
vaktın varsa kı yoksa bıle yarat 3 doktora gorun..ikisinin dedıgını dıkkate al..ben de ıkılemde kalmıstım bı donem 3 ayrı dr a gıttım ıkısı aynı seyı soyledı onları dınladım ıyıkıde dınlemısım cnm..bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla
öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın
ocak annelerinden ayşenin doğum hikayesinin linkini atabilir misin canım
bulamadım da
ben de okumak istedim
okudumda ayşenin hikayesini parça parça oldu içimm ne kadar zor bi durum Rabbim yardımcısı olsun..
Aminn canım. Hayatının en güzel günlerini kabus gibi yaşıyor kızcağız. Düzelme varmış inşallah en kısa sürede çekirdek ailesi sağlıklı ve mutlu bir şekilde bir araya gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?