Canım çok sağol. Bende seni çok merak ediyorum.canım ben ilk resme baktım hemen
sürekli konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz ya merak ediyor insan karşısındakini
bu arada sen de çok güzelmişsin
inan iltifat değil, çok hoş hatunsun valla
şeker, ağaç, biblo, çerçeve, külah her şey harika
eline emğine sağlık arkadaşımmmm
bende senin gibi düşünüyorum aslında
ama yinede kafamda soru işareti kaldı devlet hastanesinde doğum için örnük falan vermemişlerdi
özelde verirlermi acaba
ben en iyisi haftaya kontrole gittiğimde ordakilere danışim onlar daha iyi bilir sanırım
doğumdan çıkana kadar canım geceliğimin kan olmasını istemem
ee gerçi giyemedikten sonrada niye aldıkki dimi
Sevgili adminler,
biliyorum face deki gruptan bahsetmek yasak ama. bilgi vermek istiyorum. mart annelerinin ilk bebeği dün akşam dünyaya geldi. dualarınızı esirgemeyin Arkadaşımızın bebeğinden. şimdilik küvezde. solunum cihazına bağlı... Rabbim hayırlısıyla hastaneden çıkışını da duyursun bizlere...
kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için
hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne
alacaklar????
bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,
arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?
Sizce hangisi...
Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm
kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gittiValla üşendim yeniden yazmaya.
Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....
Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082
kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)
Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.
Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234
Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah
Ayy kendi resmimde çıktı :))))
evet böyle aklımıza gelenlerin hepsini bi dahaki kontrolde hastanelerimize soralım, ben şu mama olayını ve gecelik olayını sorayım...
sen de öğren ona göre başka bi gecelik ayarlarsın canım sen de...
Canım bi önceki yazını bulamadım kusura bakma. Benimde ilk bebeğim aslında ama doğum yapacağım hastanenin yenidoğan hemşireleri ile konuştum ve en yakın arkadaşımda yaşadığımız sorundu fincan :)
Bu arada benim dün gece sağ göğsümden sütümü bir şey akmış ve kurumuş. Geceliğimde gördüm sabah. Çok garip oldum. Başına gelen varmı acaba ?
benim gelmedi ama normalmiş canım bu haftalarda, hatta benim bugünkü altta çıkan yazımda da yazmışlar, senle de sadece 2 gün aramız var zaten...
kızlar bebk ürünlerini mustelamı sebamedmi aldınız
bide hangi sitede daha uygun ve güvenli
eczanemde sitesine bakıyorumda sebamede ürünleri indirimdeymiş
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi
Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olucak kaçıncı haftadasınız ve bebeğiniz kaç kilo ?? bugün arkadaşımla görüştüm 40 haftada bebeği 4,200 olduğu için sezeryen olucakmış banada doktor önde gidiyosun dedi 32 haftada bebeğime 2,200 dedi ben normal doğum çok istiyorum bugün öyle duyunca içimi bi korku kapladı sizlerede sormak istedim haftasını ve kilosunu.
iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?