- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
Fakir Perfero Hava Nemlendirici | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
VATAN COMPUTER - FAKIR - HOBBY S FANLI ISITICI - Ev Bakım Ürünü
kızlar bunları aldım kuzular için
ısıtıcıyı salonum için aldım, alt kat komşum salonunda oturmuyor, o yüzden ben ne kadar
kombinin ayarını yükseltsem de çok ısınmıyor maalesef
üşümesin kuzular değil mi?
hava nemlendiriciyi ise doktorlar öneriyor zaten, inşallah ikisinden de memnun kalırım
canim ilk 24 saatte yikanmamasi daha iyi olur, yeni dogan bebekler vucut isilarini hemen ayarlayamiyorlar, ozellikle ilk 24 satte ani isi kayiplarina karsi dikkatli olmak lazim, bir de ilk banyosunu yalniz yaptirma, cok agliyorlar, bazilari baya bir hareket ediyo hatta, o nedenle esinle ya da annenle yikarsiniz minisi eve dondugunde:))
veririz veririz insallah, 9. aydan sonra sut uretimi biraz azaliyo istahi da ona gore ayarladik mi 1 yasina kadar eski kilomuza donmus oluruz insallah, aman zaten dedigin gibi tek derdimiz bu olsun:)
dogru soyluyosun ilk zaman lar hem ben acemi olurum azcik hemde aglar yada hareketli olursa hepten panikleyebilirim.en iyisi ole olcak.bu arada sut uretimin azaldini bilmiyodum.bazi bayanlar 1.5 2 yasina kadar emziriyolar.ama heralde ek gidada yiyoya cocuk sut azalsa bile sorun olmaz.cocuk gene doyar.insallah olur canim.ilk onceligimiz artik bizim minikler
bebişlerimizi emzirirken yine çok tıkınacağız o süreçte veremezsekte.emzirme tamamen kesildikten sonra rejime gireriz.çareler tükenmez.bizle ve bebişlerimiz sağlıklı olalım yeterki.ayrıca ben kiloyu sevmem ama eşim bayılıyor bu halime:)
Güle güle kullanın nnnnn. Ben de nemlendirici almadım. Denesen ya bi nasıl olacak memnun musun
bilmiyorum ya çok korktum erken doğum tehlilem vardı zaten bebekde zayıf olunca çok tedirgin oldum bidaki kontrolüm şubatın 5inde bide fitil verdi aslında krem ama uzun tüp şeklinde borusu var kremi ona alıp vajinaya sıkıyomuşun
https://www.sennurnikahsekerleri.com/575_ikiz-bebek-şekeri.htm
resim yükleyemedim kızlar, size zahmet linkten bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
sürekli evde olduğum için çıkıp, görüp alamıyorum amaalrsef, mecburum netten almaya
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
çok güzel ve değişik bebek şekerleri varmış bu sitede canım.daha önce buradan sipariş veren var mı?
papatyacım hayırlı olsun hava nemlendiricini kullandıktan sonra bana tavsiye edersen bende almak istiyorumfiyatı ne kadar marka ne kullandınmı
resim yükleyemedim kızlar, size zahmet linkten bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
sürekli evde olduğum için çıkıp, görüp alamıyorum amaalrsef, mecburum netten almaya
kızlar şu dönemde vitamin ve kan hapı içiyorum ben başka ilave birşey içen var mı?
süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?
2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekildeyepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa
bakalım beğenecek misiniz ?Eki Görüntüle 611060 Eki Görüntüle 611062
beşik konusunda fikirleriyle içimi rahatlatan yenikullanıcı, loloas, cemrem, adanam... herkese çok teşekkür ederim.
ama ufak bi yanlış anlaşılma olmuş. ben 3 tane beşik değil, 2 beşik alıcam. ona da bugün dolaştıktan sonra kararımızı verdik. alacağımız beşik büyümeyen normal boyutlarda 70*130 ölçülerinde. modelini de beğendim. ant. baby home dan alıcam. üzerine cibinlik ve dönencelerle güzel bi görünüm yaratıcam.
yanına ilke bebeden beğendiğim diğer odalara da taşıyabileceğim sallanır minik anakucağı gibi bi beşik alıcam, müzikli titreşimli falan. muhtemelen ikisi de 1 hafta içinde gelir. resimlerini eklerim.
bugün de pusetli bebek arabasını da aldık. pier carden in alüminyum hafif olanından aldım.
bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, geçen hafta bebek şekerleri ve hastane-oda süslemelerimizi aldık. burda bi toptancıdan ucuza mal ettim hepsini. bebek şekerlerine sadece minik bibloları slikonla yapıştırıcam.
adanamm abajuruna bayıldım. güle güle kullanın inşallah.
canım ya kayınvalidenn kahkaha attıktan sonra devir gelinlere hizmet devri demişş ya öldüm gülmekten =) senin kayınvaliden eğlenceli birine benziyor he hee=) benim kide böyle iğnelemeler yapsa eğlenirdim=))) benim ki bana ilk evlendiğim de kendi evlerinde misafirde vardı hadi çayları koy kızım dedi ben içmicem dedim =)))) sonra misafirlere kendi koydu..ozamandan beri 2 yılı geçti bana hiçbirşey söylemez bana gelselerde aman kızım ben getiririm der..hatta yaz tatilinde 1 hafta kaldım eltim kendini parçalıyor salata şu bu ben takılıyrm ortalarda ... eşim gittiğimiz gün annesini tembihlemiş anne sakın eşime şunu yap bunu yap demeyin !! çok samimi olmuyrm en iyisi tavsiye ederim...
kızlar gögsümün tam ortasında bir sivilce gibi bir şey çıktı ucu yok 2 gündür ağrısından uyuyamıyrm.tam 1 yıl önce yine aynı yerde olmuştu genel ceraha gittim test falan yaptık ultrason a girdim hiçbirşey çıkmadı kızlar korkyrmm of ofbu sene tekrar etti kızlar doktorada gitcem ama kadın cerrah araştırayım geçen sefer ki erkek ti utanıyrm=(
ayyy çok güzelermaşallah güle güle, güzel günlerde kullansın bebişin... ya ben bir türlü beşik seçemedim, eski yatak odam çok büyüktü, oraya üç kapılı beyaz bir gardrop daha almıştım, içinde eşim ıvır zıvır malzemelerini koyuyordu, şimdi o eşyalarını kapalı balkona taşıdı, o dolabı bebek dolabı yaptık, tek beşik alıcam o yüzden. eşimi çok gezdiremiyorum, sıkılıyor hemen, baktığımız bir yerden alalım istiyor, bende seçemedim bir türlü. bide şimdi tutturdu "benim eşyalarım balkonda karman çorman duruyor, ben dolabımı geri alıcam, bebeğe dolabıyla birlikte bebek odası alalım" diye, ben beşiği seçemiyorum daha bide başa dönüp bebek odasımı bakıcam ki zaten gezdirdiği yerlerde çok da seçenek yok araba sürmekten hala rahatsız olmuyorum, kendim gezip bakabilirim, bugün kendim çıkıp baksam diyorum, beğendiğim biryer olursa direkt şurdan alalım deyip götürebilirim onu ama nereyi gezeceğimide bilmiyorum. evim maskoya yakın ama çok sanayi gibi orası, tek başıma bayan olarak gezebilir miyim acaba.
kızlar benim bebiş de bir sağda bir solda bir ortada. nerede duracağını bir türlü belirleyemedi bu aralar. gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım sanki onu eziyormuşum gibi geliyorçünkü sağa ve sola yattığımda göbeğim yatağa devriliyor ben de üzerine yatıyorum gibi oluyor. Akşamları ise tam bir işkence tv karşısında ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum gün içinde iyiyim ama akşam her yerim batıyor sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile.
bir yandan da okul işleri bir kapansaydı da artık kurtulsaydım. sözlülerle uğraşıyorum. hiç hak geçsin istemem o yüzden tek tek bakarak giriyorum. yorucu oluyor tabi ama olsun içim rahat olsun.
dün doktorumdan 3 günlük daha rapor aldım ama bugun okula gideceğim not teslimi için. perşembe de 32haftalık raporu alıp perşembe-cuma çalışacağım. planım 35te bırakmak yani okul açıldığı hafta perşembe.
doktorum dün normal doğum istiyorsun di mi dedi ben de inşallah olursa dedim o da inşallah dedi
mirrors biz de ana kucağı daha almadık. chicco nun "i feel" ana kucağını internette çok beğendim ama mağazada görünce çok ince çıt kırıldım gibi geldi :44: sen hangisini beğendin?
Bebek arabası "çift taraflı kullanılabilenlerden" marka model tavsiyesi olan var mı?
kızlar bende doktordan biraz önce geldim oğluşum bir hafta geriden geliyomuş kilosuda 1.900 biraz düşük bu haftada 2.150 olması gerek dedi ama biraz tedirgin geldi bana sonra çatı muayenesi yaptı ve nts ye gönderdi ama benim kuzum çok inat 25 dk boyunca birkez olsun kıpırdamadı bebişimin kalp atışları 140 kasılmalarımda 30 çıktı doktorum 2 hafta daha bakalım gelişme olmaz kilo almazsa bi çaresine bakcaz dedi ama o an dondum salak gibi bişey oldum tamam saolun dedim çıktım çok korkuyorum yaa
selam kızlar =) gögüs ağrım hala devam edyr dua edin birşey çıkmasın şişlik büyüyr kızlar of off!!
Gunaydin kiz. Biz erkenciyiz bugun.
Biraz daha uyuymaya calisicam ben.
günaydın kızlar,
parmaklarım davul gibi oldu tuşlara bile basamıyorumhatta acı veriyor artık. çok tuzlu da yemiyorum.
erken doğum yapanlar olmuş ben de 1750 gram doğmuşumbakarsınız ben de erken doğururum aman yok dursun biraz daha
bazılarınızın imza alanında yüzüklü güzel bir evlilik tarihi var nerden yaptınız kızlar onu çok hoşmuş
günaydın canım :) ben her gün böyle kalkıyorum yine de işlerimi yetiştiremiyorum. bugun tekrar okula gidicem nasıl raporluysam bu okul işleri bitmiyor ki. perşembe de çalışır raporu alıp okula başlıycam :)
tüm işleri hallettin çantan da hazır uyu tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?