benim kızımın hala ismi yok
kızlar herkese günaydın..
hamileliğin zorluklarını yoğun bi şekilde yaşamaya başladım.
Artık oturmak yatmak işgence.
Birde 2 gündür belimde ağrı başladı sanki ağır kaldırmışımda sakatlamışım belimi gibi eğilip kalkarken oturup kalkarken ağrıyo.
Sizde de var mı ?
Dün patronumla konuştum doğum süresince maaşımı yatımalarını rica ettim.sonra sgk dan alıp toplu ödeme yapacağım.
8 şubatta da izne ayrılıcam nasipse..hazirana kadar evden işi takip edicem.:HAziran ayında da bebeğimin durumuna göre işe dönmeye karar vericem.
günaydınn angaranın yağmurlu bir gününden :) son 37.... ha babam de babam günler geçiyorrr.çok çok mutluyumm.işte de son iki haftam.8 şubat şafak haftasonunu saymazssak 10 gün.ama allahımdan şunu istiyorum herşeyin hayırlısı da evde geçireceğim zamanda bebişim tez gelmesin.hayırlısıyla zamanında gelsin.gündüz hiç hamile gibi değilim ama akşam :) ah o akşamlarrr.kasıklarda ağrı ve baskı oluyor.bide kızlar ben hamileliğin ilk aylarına döndüm.nasıl uykum var anlatamam size.öyle tatlı ki.bebişimi öğrendiğim ilk günlerde böyleydi.mışıl mışıl uyku çok tatlıydı.tatili başlayan öğretmen arkadaşlara gözleri aydın olsun.umarım kendileri ve bebişleri için verimli zaman geçirirler.hepinizi öpüyorum.allah sağlıklı günler versin hepimize
kızlar herkese günaydın..
hamileliğin zorluklarını yoğun bi şekilde yaşamaya başladım.
Artık oturmak yatmak işgence.
Birde 2 gündür belimde ağrı başladı sanki ağır kaldırmışımda sakatlamışım belimi gibi eğilip kalkarken oturup kalkarken ağrıyo.
Sizde de var mı ?
Dün patronumla konuştum doğum süresince maaşımı yatımalarını rica ettim.sonra sgk dan alıp toplu ödeme yapacağım.
8 şubatta da izne ayrılıcam nasipse..hazirana kadar evden işi takip edicem.:HAziran ayında da bebeğimin durumuna göre işe dönmeye karar vericem.
3300 gayet iyi canımnasılsınız? tatile girecek olna öğretmen arkadaşlarım, gözünüz aydın. yeni bakanınız sizin ve tüm öğrenciler için hayırlı olur inşallah..
ben hala iyileşemedim kızlar, fena halde grip,baş ağrısı, bel ağrısı, heryerim dökülüyo anlayacağınız. hortlak gibi geziyorum evde..
dün kontrolümüz vardı, yine göztermedi yüzünü bebişim. olsun onun iyi olması bana yetti. 32+4 deyim, 1840 gr olmuş bebeğim. dr. çok normal değil dedi. biraz canım sıkıldı. ve bebeğim doğum kanalına girmiş, 2 hafta yatmam gerekiyomuş,yürüyüş bile yasak. erken doğuma sebep olabilirmiş. çok korktum ya, ben çok hareketli biriyim sanırım ondan. artık kalan alışverişi de ertelemem gerekiyo sanırım.
Allahım nolur erken gelmesin ya.. daha çok minik, dr. bu şekilde giderse 3.300 le doğum yaparsın dedi.
can'lı ve naz'lı birşey koymasanız iyi olur, hiç orjinal olmaz :) düşünsenize "oğlum olursa can'lı birşey koyayım" diyen arkadaşınıza gıcık olup şöyle bir teklifte bulunabilirsiniz: Solu Can koysana şekerim :))))
Berra, Hayati Bahar, Elif, Işık benim önerilerim. forumda herkes bu kadar isim söylese, bir de anket yapsanız karar vermeniz kolaylaşır. sağ salim gelir umarım :)
bepantol reklamındaki kız bebeğe bayılıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmm
Herkese günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar
Canlar bunlar son olarak karar verdiğim bebek şekeri ve de sepeti sizce nasıl??
herkese günaydınn.hayırlı cumalargüüüüüünayyyyyyyyyydınnnn İzmirde çok güzel bir hava var yanii güneşi gördüknasılsınız bakalımmmmmm...... öğretmenlerim tatiliniz kutlu olsunnnn
günaydın herkese tatile giren arkadaşlar iyice dinlenin... şubat annelerinde doğumlar patlama yapmış buda demek oluyorki bizlerdende çoğu kişi >ben mesela>şubat annesiyiz aslında. 3 kiloyu geçtikten sonra hemenn gelsin istiyorum 40 haftayı beklerse annesi yarım dünya olcak çünkü . pazartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş oğluşum paşam aslanım ayyyy bi doğsun sağ sağlim çok heycanlıyım ikinci çocuk daha başka oluyor kızlar daha değişik bir heyecan. allahım hepimize hayırlı, kolay, bir avazda doğumlar nasip etsin...
Selam kızlar ben çok girip konuşamıyorum ama arada yazıyorum böyle benimde yarın 35 bitiyor artık 36 ya giriyorum yatmak özellikle çok büyük eziyet olmaya başladı ağrılarımda arttı ve idrar sorunum var çok sıkıştırıyor ama ittiğimde azıcık yapıp çıkıyorum bu beni çok rahatsız ediyor herkezde aynı sorunlar vardır herhalde hepinize güzel bir gün diliyoırum :)
benim 34. haftAda 85mm di gülüm yani saı günündxeki kontrolümdekızlar bebeklerinizin kafa çapı ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?