kızlar dün gece benimde sinirlerim bozuldu kızım çığlık atarken gülmeye ve ağlamaya başladım krize girmiş gibi deliricem sandım valla annemlerdeyim nehir çığlık atınca herkes kaçıyor kızımı bana verip ben emziriyorum yok memeyi çok sevdiği haliyle gaz krizinden arada ağzını çekip çığlığı basıyor fön makinasında biraz duruyor yine başlıyor rezene verirdim artık tadını beğenmiyor içmiyor dilini çıkarıp duruyor içmiyor gaz damlasını vermemek için direniyorum ama her gecenin sonunda vermek zorunda kalıyorum sonrada kızım memede yapışık uyuyor yerine sıkıyorsa koy hep kucağımda şekerleme yapıyor emzik almıyor her çeşitidi denedim yok olmadı gece sabaha kadar beşiğinde değil yanımda uyuyor arada emiyor mızmızlanınca emip tekrar uyuyor ben ne yapıyorum o sırada bilmiyorum annem bakıcak göya ama kimsenin elinden bişey gelmiyor dün ben ağlıyorum kaptılar nehiri kucağımdan susturmaya çalışıyorlar ablam internetten dandini dandini dastana diye ninni açmış nehir susuyor dinleyince arada yine çıldırıyor bütün gece dandini dinledik iyice sıyırıyordum allah herkese sabır versin biraz önce uyuyım dedim annem mama vermiş altı temiz gazıda yok ama çığlık atıyor o anne buraya gelicek diye ben kucağıma alıyorum susuyor yan yan yapıyor ağzını tokta olsa benim mememde kucağımda yatıcak ayrıca ben 2 hafta içinde işe başlıcam annem bakıcak ama kadında meme yok yani napıcaz bilmiyorum kızım resmen bensiz durmuyor nasıl bırakıcam nasıl susturucaklar bilemiyorum ama işe başlamam benim içinde çok önemli belki insan olduğumu hatırlarım normale dönebilirim diyorum dün markette kasada bana sıra verdiler sizin önceliğiniz var dediler sonradan jeton düştü hamile sandılar ya

70 kiloyla hamile kalmıştım şuan 90 kiloyum sadece 5 kilo verdim 95dim başkada bişey veremiyorum hiçbir kıyafetim olmuyor çok moralim bozuluyor xl aldığım taytlar bile çok kötü duruyor patlıcak gibiyim zayıflamak istiyorum

(((( şu gaz olayı bitsin istiyorum

((( kızım 48 günlük geçicek mi bu günler allahım yardım et