geçmiş olsun, umarım ciddi birşey çıkmaz. daha çok küçükler, birşey varsa bile erken teşhisle kolay atlatır inşallah...
bende normal doğum yaptım. kanamam 25.gün bitti, sonra 20gün daha ara ara koyu sarı akıntı oldu. 45.gün hepsi bitti, daha da birşey gelmedi. bugün 70.gün, hala adet de olmadım.
büyük geçmiş, Allah korumuş kızını, neyseki birşeyi yok kızının. Allah sana ve kimseye yaşatmasın inşallah böyle şeyler... bizde 2.ay aşılarımızı geçen hafta yaptırdık, gitmeden önce calpol vermiştim, çok şükür ateşi felan çıkmadı. koluda dedikleri gibi kızarıp, iltihap felan yapmadı.
o damar genişlemesinden benim kızımında elinde var. doğduğunda hiç yoktu, sonradan çıkıp büyüdü. çocuk doktoru her sorduğumda geçicek dedi ama içime sinmedi, geçen gün alıp cildiyeye götürdüm. o da damarlar yapıyor, 2yaşına kadar geçer dedi. dikkat edin, kanatmayın o bölgeyi dedi. bayağı büyük kızımın elimdeki leke, inşallah geçer...
bu arada kızımın kakasıda çok kokuyor ya, bide bugün altını açıp su ısıtmaya gitmiştim mutfağa, bi geldim heryer kaka. kakasını yapmış, tepinirkende ayağıyla heryere bulaştırmış, resmen kaka içinde kalmış alt tarafı, doğru banyoya gittik tabi:)