2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benım kzıımda kusuyor reflu olabılecegını nasıl anladı doktor belirti neymiş butun bebekler kusuyor çünkü,ne kadar cok kusuyordu?? ve hergünmü??
kızımda uslu kaka yapıyor ben hiç mama vermedim gerçi daha,birde koku olmaya başladı kakasında artık sizde de varmı??

Her emmeden sonra kusuyodu benim kizim bazen cokelek bazende sut gibi kusuyodu kendin yay gibi geriyodu artik yastikla yATicakmis cocuklarin cogunda olrmus cok onemli deil dedi ama tedavi edelm dedi ilac badladik kakamiz bizimde kokmaya basladi ama katilasma yok hala sulu

çok geçmiş olsun canım ne kadar sakınsakta oluyor böyle kazalr daha kötüsü olmaz inşallah...
2. ay aşılarında ateş çıkınca hangi ilacı kullandın ateş düşürmek için...
bizimde 2. ay yaklştı ve artık kakası kokmaya başladı sizde de varmı koku??

colpol
her ikisinde de koku yok henüz
kaka sayımız azaldı ama gün içindeki

papatya çok büyük geçmiş olsun. Rabbim cümlemizin evlatlarını her türlü kazadan beladan korusun inşallah..

Her emmeden sonra kusuyodu benim kizim bazen cokelek bazende sut gibi kusuyodu kendin yay gibi geriyodu artik yastikla yATicakmis cocuklarin cogunda olrmus cok onemli deil dedi ama tedavi edelm dedi ilac badladik kakamiz bizimde kokmaya basladi ama katilasma yok hala sulu

benım kızımda kusuyor ama belli bir düzeni yok bazı gün cok kusuyo bazı gün hiç kusmuyor,genelde sabah ve öğlen kusuyor akşam kusmuyor,genelde emmeden 1 saat sonra yada daha sonra uyuyup uyanınca kusuyor...ama bazende emme sonrası gaz cıkarırken cıkarıyor sütü...karışık yani baya
kakasıda aynen hala sulu hiç katılaşmadı ama kokmaya başladı artık,erkenmi bilmiyorum koku için..

colpol
her ikisinde de koku yok henüz
kaka sayımız azaldı ama gün içindeki

kızımda koku başladı bıkac gündğr...kaka sayısıda azalmadı nerdeyse emme sonralarında hep yapar kakasını ama sanki yaptıgı miktar azaldı eskiden daha cok dolduruyordu bezi şimdi biraz biraz yapıyor..

kızlar merhaba
ben salı günü ana kucağının içinde kızım olduğu halde bir odadan diğerine taşırken
ana kucağı ile birlikte kızımı kucağımdan düşürdüm
nasıl düşürdüğümü bilmiyorum
sadece kızımı yerde yüzüstü yatarken gördüm ve o an öleceğimi hissettim korkudan
hemen ağlamaya başladı
ki sonradan öğrendiğime göre
düşen bebeğin ağlaması çok önemli ve iyiym
hemen annemi aradım oğlumu anneme bıraktım
kızımı arabaya koydum
dörtlülerimi yaktım ve tüm kırmızı ışık ve trafik kurallarını ihlal ederek kızımı gazi üniversitesi çocuk acil bölümüne götürdüm
götürdüm ama ağlamaktan durumu anlatamadım
arabada giderken allaha yalvardığımı ve kızımdan sürekli özür dilediğimi hatırlıyorum
hastanede 24 saat gözlem altında kaldık
kafa ultrasonumuz kan ve idrar tahlillerimiz yapldı
çok şükür problem çıkmadı
ama kızımın iki kere sağ elinden iki kere sol elinden ayak bileklerinden ve kollarından kan almak için delik deşik oldu
artık ben dayanamadığım için
kan alınırken beni dışarı çıkarıyorlardı
eşimle tüm gece uymadan başında bekledik
meğersem ne kadar seviyormuşuz bebeğimizi
evde oğlumu bıraktım ama gece iki kere de onun yanına idip sevdim, süt sağdım bıraktım ona
adli vaka olarak kayıtlara geçtik
hastane çıkışı bir de polise ifade verdik

kayınvalidemlere geldik, biraz dinlendik
dün de ikinci ay aşımız vardı
iki bebeğimde de ateş yaptı aşılar
bu gece de sabaha kadar başlarında bekledim, sabah 6 da bebekleri kayınvalideme bırakıp
12 ye kadar uyuyup kendime geldim
ben de durumlar böyleydi

çok çok dikkat edin kızlar
rabbim hepimizin yavrusunu korusun tüm görünen görünmeyen kazalardan
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın Allah korusun hepimizin yavrularını.

kızlar merhaba
ben salı günü ana kucağının içinde kızım olduğu halde bir odadan diğerine taşırken
sadece kızımı yerde yüzüstü yatarken gördüm ve o an öleceğimi hissettim korkudan
hemen ağlamaya başladı
kızımı arabaya koydum
dörtlülerimi yaktım ve tüm kırmızı ışık ve trafik kurallarını ihlal ederek kızımı gazi üniversitesi çocuk acil bölümüne götürdüm
arabada giderken allaha yalvardığımı ve kızımdan sürekli özür dilediğimi hatırlıyorum
ama kızımın iki kere sağ elinden iki kere sol elinden ayak bileklerinden ve kollarından kan almak için delik deşik oldu
evde oğlumu bıraktım ama gece iki kere de onun yanına idip sevdim, süt sağdım bıraktım ona

bu gece de sabaha kadar başlarında bekledim, sabah 6 da bebekleri kayınvalideme bırakıp
ben de durumlar böyleydi

Canim cok gecmis olsun.cok sukur Rabbime bisey yokmus.Allah esirgesin hepsini.

çok geçmiş olsun canım ne kadar sakınsakta oluyor böyle kazalr daha kötüsü olmaz inşallah...
2. ay aşılarında ateş çıkınca hangi ilacı kullandın ateş düşürmek için...
bizimde 2. ay yaklştı ve artık kakası kokmaya başladı sizde de varmı koku??

Bizim henüz ikinci ay aşısı yapılmadı ama sağlık ocağından bir fitil yazdılar ikinci ay aşısı yapılınca tedbir amaçlı kullnılacakmış aşı yaptırmaya gittiğinde söyle mutlaka yazıyorlar.

cnm benim kızımkide öyle bebe yağı sürdüm şimdi epey azaldı dediğin gibi sertleşip kavluyo çok kötü görünüyo ama az kaldı

kızlar bugün 46.gün kanamam hala devam ediyo kontrole henüz gitmedim pazartesi gidecem sizinkiler ne alemde ne kadar sürdü normal doğum yapmıştım ben

Canim ben de onu yazacaktım. Benim de 41.gunum hala kanamam geliyor.bir iki hun kesildo yine oldu gunde 1 2 damlaben de nnormal doğum yaptım.

Kızlar benim kızımın bazen ağlama krüzü tutuyor ve o an sürekli emmek istiyor 5 dk da bir 10 dk da bir emiyor ve memeyi alıp alıp bırakıp ağlıyor bu kriz anı yaklaşık 2-3 saat sürüyor dr bugün bana bebeğin böyle yaptığında emzirme bırak ağlasın dedi 2 saatten önce emzirme dedi ama emmedende sakinleşmiyorki sizlerdende bebeişi böyle olanlar vardı hatırladığım kadarıyla siz ne yapıyorsunuz bir çare bulabildinizmi bu kriz anlarına ben yalancı emzik tuturmaya çalışıyorum bazen alıyor o zaman rahat ediyoruz ama herzamanda almıyor her türlü emziği aldım ama en kalitesiz olan bakkal memesi denen kavuçuk bir emzik var birtek onu arada alıyor diğerlerinide beğenmiyor.
Aynen benmki de ole.emzik hic almiyor.avent veya chicco denicem

Arkadaşlar normal dogumdan sonra 35gun kdr kanamam oldu 1 2 gun sonra yine geldi 1 gun durdu yine ama birkac damla adet mi oldum yoksa normal mi bgn 41.gunum.40miz cikti şükür

İnşallah öyle bir şey yoktur,geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar ama bel omurunda eğrilik var doktor muayene ederken daha belirgin gördüm :( Ortopediye göstereceğim. İdrarında da mikrop çıktı kültür ve ultrason tetkikleri istedi :( Daha 48 günlük kızım ve tahlil üstüne tahlil veriyor şimdi bir de bu çıktı, Rabbim şifa ve sabır versin. Sabah farkettiğimden beri yere göğe sığamıyorum, elim ayağım titriyor gözlerim doluyor. Çok şükür ki şuan o eğrilikten dolayı ağrı hissetmezmiş kızım

geçmiş olsun, umarım ciddi birşey çıkmaz. daha çok küçükler, birşey varsa bile erken teşhisle kolay atlatır inşallah...

cnm benim kızımkide öyle bebe yağı sürdüm şimdi epey azaldı dediğin gibi sertleşip kavluyo çok kötü görünüyo ama az kaldı

kızlar bugün 46.gün kanamam hala devam ediyo kontrole henüz gitmedim pazartesi gidecem sizinkiler ne alemde ne kadar sürdü normal doğum yapmıştım ben

bende normal doğum yaptım. kanamam 25.gün bitti, sonra 20gün daha ara ara koyu sarı akıntı oldu. 45.gün hepsi bitti, daha da birşey gelmedi. bugün 70.gün, hala adet de olmadım.

kızlar merhaba
hemen ağlamaya başladı
kızımı arabaya koydum

ben de durumlar böyleydi

büyük geçmiş, Allah korumuş kızını, neyseki birşeyi yok kızının. Allah sana ve kimseye yaşatmasın inşallah böyle şeyler... bizde 2.ay aşılarımızı geçen hafta yaptırdık, gitmeden önce calpol vermiştim, çok şükür ateşi felan çıkmadı. koluda dedikleri gibi kızarıp, iltihap felan yapmadı.

Cnm sivilceler zamanla gecer diye dusunuyorum. Uzulme. Bizde de beyaz beyaz var. dokunmuyorum hic. Bir de gozumuzun ustunde damar genislemesi var, kirmizi o kisim. Dusun daha beteri olanlar var. sukretmek gerek. Daha buyuk bir seyleri yok.

Seni cok iyi anliyorum cnm. Gecmis olsun. Benim bebis de kafasini kaldirip,kafama vurdu ve nasil aci aci agladi anlatamam. Senin durumunu dusunemiyorum bile. Ben bile o,kadarcik seye cok uzulmustum. Kendini suclama sakin.

o damar genişlemesinden benim kızımında elinde var. doğduğunda hiç yoktu, sonradan çıkıp büyüdü. çocuk doktoru her sorduğumda geçicek dedi ama içime sinmedi, geçen gün alıp cildiyeye götürdüm. o da damarlar yapıyor, 2yaşına kadar geçer dedi. dikkat edin, kanatmayın o bölgeyi dedi. bayağı büyük kızımın elimdeki leke, inşallah geçer...

bu arada kızımın kakasıda çok kokuyor ya, bide bugün altını açıp su ısıtmaya gitmiştim mutfağa, bi geldim heryer kaka. kakasını yapmış, tepinirkende ayağıyla heryere bulaştırmış, resmen kaka içinde kalmış alt tarafı, doğru banyoya gittik tabi:)

Eki Görüntüle 701553

kızlar kızımın yüzündeki minik sivilceler her geçen gün çoğalıyor..kalın kabuklu ve sert sert elime geliyor..
herkes geçer diyor ama ne geçiyor nede azalıyor
ilk kızımda görmedim böyle bişey
yediklerimden alerji oluyordur diye düşünüyorum işe yumurta yemeyi bırakarak başladım :(
bugün dr götürecem..geçen hafta cumada götürmüştüm geçer demişti ama geçmedi habire artıyor
eltimin oğlunda çıkmıştı böyle ve hiç geçmedi :(
çok canım sıkılıyor :25:
sizin bebeklerde de varmı böyle kızarıklıklar

bu arada hepinize hayırlı cumalar dilerim

cnm bu kendi kendine geçmşiyor emin ol ben ELİDEL krem aldım eczaneden aynı gün geçti.şiddetle tavsiye edyrm bebeğimn ilk 30 gün fotoğrafını bile çekmedim bu sivilce gibi kızarklıklar yüzünden sürdüm hemen iyileşti mucize krem bu =)
kızlar merhaba
hemen ağlamaya başladı
kızımı arabaya koydum

ben de durumlar böyleydi

cnm buyuk geçmiş olsun buyuk geçmişşş olsun RABBİM sağlık versin eskisinden daha iyi olsun bebeğin çok şukur bir şey çıkmamış..

geçmiş olsun, umarım ciddi birşey çıkmaz. daha çok küçükler, birşey varsa bile erken teşhisle kolay atlatır inşallah...

bende normal doğum yaptım. kanamam 25.gün bitti, sonra 20gün daha ara ara koyu sarı akıntı oldu. 45.gün hepsi bitti, daha da birşey gelmedi. bugün 70.gün, hala adet de olmadım.

büyük geçmiş, Allah korumuş kızını, neyseki birşeyi yok kızının. Allah sana ve kimseye yaşatmasın inşallah böyle şeyler... bizde 2.ay aşılarımızı geçen hafta yaptırdık, gitmeden önce calpol vermiştim, çok şükür ateşi felan çıkmadı. koluda dedikleri gibi kızarıp, iltihap felan yapmadı.

o damar genişlemesinden benim kızımında elinde var. doğduğunda hiç yoktu, sonradan çıkıp büyüdü. çocuk doktoru her sorduğumda geçicek dedi ama içime sinmedi, geçen gün alıp cildiyeye götürdüm. o da damarlar yapıyor, 2yaşına kadar geçer dedi. dikkat edin, kanatmayın o bölgeyi dedi. bayağı büyük kızımın elimdeki leke, inşallah geçer...

bu arada kızımın kakasıda çok kokuyor ya, bide bugün altını açıp su ısıtmaya gitmiştim mutfağa, bi geldim heryer kaka. kakasını yapmış, tepinirkende ayağıyla heryere bulaştırmış, resmen kaka içinde kalmış alt tarafı, doğru banyoya gittik tabi:)

bende kaç gündür yazıyorum kızımın kakası kokmaya başladı diye pek cevap gelmedi genelde kokmuyor galiba diye düşünüyordum ama sizdede varmış aynı şey,ilerki aylarda koku başlar diye biliyordum ben.

bende kaç gündür yazıyorum kızımın kakası kokmaya başladı diye pek cevap gelmedi genelde kokmuyor galiba diye düşünüyordum ama sizdede varmış aynı şey,ilerki aylarda koku başlar diye biliyordum ben.

belki 1aydır kokulu bizimki. hatta gazıda kokuyor:)

Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı düşünüyor musunuz? Bakanlık aşı programına almaya çalışıyormuş ama pahalı bir aşı olduğuiçin alamıyormuş.

kızlar merhaba
hemen ağlamaya başladı
kızımı arabaya koydum

ben de durumlar böyleydi

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun

benım kızımda kusuyor ama belli bir düzeni yok bazı gün cok kusuyo bazı gün hiç kusmuyor,genelde sabah ve öğlen kusuyor akşam kusmuyor,genelde emmeden 1 saat sonra yada daha sonra uyuyup uyanınca kusuyor...ama bazende emme sonrası gaz cıkarırken cıkarıyor sütü...karışık yani baya
kakasıda aynen hala sulu hiç katılaşmadı ama kokmaya başladı artık,erkenmi bilmiyorum koku için..

Bizimde aynen oyle kusmasi hep var bizimde buyuk ihtimal reflu ama ben ilac kullanmayi fln dusunmuyorum nasil olsa gecicek onun dr da demis bak gecici diye bi ara bende cok takmistim hatta bi gun cok kustu aldim saglik ocagina gittim bu kussmaya kesin kilo almamistir diye ama almis cok sukur kilo aliminda prob yoksa sende cok endiselenme

belki 1aydır kokulu bizimki. hatta gazıda kokuyor:)

Aynen hemde ne kokmak ne yiyosa artik :)

kızlar merhaba
hemen ağlamaya başladı
kızımı arabaya koydum

ben de durumlar böyleydi

piapatyacım çok geçmiş olsun.neyseki çok şükür iyiymiş.rabbim hepimizin yavrusunu korusun
kızlar biz bugün 54 günlük olduk ama benim kanamam hala devam ediyor 46 günlükken kırk kontrolüm vardı kanamam olduğu içim simir alamadı doktor 60 güne kadar geçmezse tekrar gel dedi hala geçmedi sizlerin nasıl...

canım ben 56 günlüğüm halen kanamam var.dryede kanamam bitmedi diye gitmedim.haftaya bitsede bitmesede gideceğim artık.

papatya çok geçmiş olsun Allah korusun ve bidaha böle şeyler yaşatmasın inşallah

İnşallah öyle bir şey yoktur,geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar ama bel omurunda eğrilik var doktor muayene ederken daha belirgin gördüm :( Ortopediye göstereceğim. İdrarında da mikrop çıktı kültür ve ultrason tetkikleri istedi :( Daha 48 günlük kızım ve tahlil üstüne tahlil veriyor şimdi bir de bu çıktı, Rabbim şifa ve sabır versin. Sabah farkettiğimden beri yere göğe sığamıyorum, elim ayağım titriyor gözlerim doluyor. Çok şükür ki şuan o eğrilikten dolayı ağrı hissetmezmiş kızım

geçmiş olsun

Bugun dr kontrolumuz vardi kizlar. kizimin reflusu olabilirmis onun icin ilac basladi cok kusuyodu bide kendini yay gibi arkaya geriyodu. gitmisken aklimdaki sorulari sordum gazimiz icin humananin antikolik mamasini basladi. rezene icebilirmi diye sordum gunde 3 kere birer kahve fincani icebilir dedi. Bazen sut yetmiyo mama veriyorum dedim tabi vericeksin acmi kalicak dedi. gunde 3 kere ver anne sutunun yaninda dedi eger gerekirse. onun sonra gunduzleri araba koltigunda uyuyodu bi sorun olurmu dedim hayir olmaz dedi. onlar bebeklerin rahat olacagi sekilde yapilmistir dedi. sonra kakasini yapti tam doktor yaninda hemen onida gosterdim bugun biraz sulu gibiydi enfeksiyondan olabilecek bi sulanma diil dedi. reflu icinde 6 yada12 ayda gecer dedi. Belki ayni sorunlari yasayanlar varsa bi fikir olur:)
benim oğlum da kafasını hep geriye atıyo yay gibi arkaya geriyodu derken böle mi acaba geçmiş olsun ben de sorıyım bi

Çok kotuyum kızlar sabahtan beri hiç halim yok dayak yemiş gibiyim.midem dönüyor. Bulanıyor. Şimdide ishal oldum. Kızımı fon mak. Susturmaya çalışıyorum. Çok ağlıyor onadami geçti yoksa. Eşim bugün çalışıyordu. Izin almış gelecek ama dr ye gitmaya kokruyorum..çocukla nasıl gidicem :( dua edin iyleseyim....

geçmiş olsun

Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı düşünüyor musunuz? Bakanlık aşı programına almaya çalışıyormuş ama pahalı bir aşı olduğuiçin alamıyormuş.
ben yaptırıcam dr arkadaşlarım var ve hepsi yaptır diyo

Back
X