Evet canim ben adidastan almistim spor ayakkabilarini.gercekten kaliplari bir numara buyuk.ben alali iki ay oluyor.ne kadar sevinmislerdi inanamamistim.onlar da biliyor yeni esyayi degil miilkadım ayakabılarından sonra ortopedik ayakabı almıştım kızıma bu yaz hep onu giydi hala giyiyo hiç başka bişey almamıştım sandalet spor ayakabısı falan,hep de özenip bakıyodum bugün aldık ilk spor ayakabımızı gelince evde giydi yatana kadar,nasıl mutlu oldu çocuk ya,bakıyo sürekli şımarıyo aykları ses çıkardıkça hoşuna gidiyo,zaten evde bizim terliklerimizi boşta buldukça giymeyi de çok seviyo ses çıkardıkça hoşuna mı gidiyo ne...
hala giydiği ayakabıları 21di,bi sonrakini 22 alırım artık diyodum artık daha ne kadar 21 giyer ki diye,bu akaşm aldığımızın 22si yoktu deneme şansım olmadı ama 21iiyi oldu 21 aldık yine,mağazadaki çocuk spor ayakabıların kalıpları büyük oluyo zaten dedi ne kadar doğru bilmem,öyle mi gerçekten...
O dedigin olaylardan ben de cok muzdaribim canim.gece bile arabayi kac kere durdurup cocuklarin kolunu kemerlerine gecirdik tekrar tekrar.mama sandalyelerinin kemerlerini takiyorlar ama kemerlerini cikaramiyorlar.gozden kacirmayiver aninda ayaktalar. Zaten arabalarini hic soylemiyorum.arabalarinin icinde halki selamlayan kortejdeki devlet liderleri gibiler.rahatlikla ayaga kalkiyorlar.derin mama sandalyesinin kemerlerinden çok rahat kurtuluyo artık ve ayağa kalkıyo aşağı sarkıyo iyice tehlikeli oldu bırakamıyorum mama sandalyesinde,ordan alışınca arabasında da oto koltuğunda da aynı şeyi yapıyo çok rahat kollarını çıkarıyo kemerlerden,ve oto koltuğunun pek bi güvenliği kalmıyo sadece alttan tutmuş oluyo,bitek benim çocuğum mu böyle...
he bi de oto koltuğunun içinde dönüp arkaya doğru başı çevreleyen yay gibi köpüğü kırdı var mıdır bizden başka bunu yapan... kız haliyle böyle erkek olsa nasıl bişey olurdu acaba...
ilkadım ayakabılarından sonra ortopedik ayakabı almıştım kızıma bu yaz hep onu giydi hala giyiyo hiç başka bişey almamıştım sandalet spor ayakabısı falan,hep de özenip bakıyodum bugün aldık ilk spor ayakabımızı gelince evde giydi yatana kadar,nasıl mutlu oldu çocuk ya,bakıyo sürekli şımarıyo aykları ses çıkardıkça hoşuna gidiyo,zaten evde bizim terliklerimizi boşta buldukça giymeyi de çok seviyo ses çıkardıkça hoşuna mı gidiyo ne...
hala giydiği ayakabıları 21di,bi sonrakini 22 alırım artık diyodum artık daha ne kadar 21 giyer ki diye,bu akaşm aldığımızın 22si yoktu deneme şansım olmadı ama 21iiyi oldu 21 aldık yine,mağazadaki çocuk spor ayakabıların kalıpları büyük oluyo zaten dedi ne kadar doğru bilmem,öyle mi gerçekten...
5.haftanin icindesin... hayirli olsun bu aradakızlar 4+2 günlük hamilelik 4 haftalık mı oluyor 5 haftalık mı
teşekkür ederim5.haftanin icindesin... hayirli olsun bu arada
Calisiyorum iyiyim. Esimin ailesiyle aram duzeldi. Cok giremiyorum. Sayfalar hizli ilerliyor.maşallah batuhana :) çalışmaya başlamıştın değil mi ? bizimde öyle ya az y,iyo ama şükür napalım sağlıklı olsunlarda.onların büyümelerine şahit olmak çok güzel :) onun dışında iyisiniz değil mi ? çok giremiyosun galiba ?
hadi gözün aydın :)
canım sen nasılsın ? benimde belli oldu tek bebek var yine ama şükür ya iikiz ayrı bir enerji harcıyo açıkçacı olsun isterdim ama nasip :)
Benim kurtaricim tarhana ya da kesme hamur corbasi :)benim evde sebzem bittiyse kurtarıcı yemektir mercimek eşimin deyimiyle karaşimşekyanında da bulgur pilavı ve çoban salatayla mmmm çok güzel oluyor..geçen gün çorba yapmaya üşendim akşamdan da mercimek vardı hamzaya onu yedirdim maşallah sevdi...bu arada bulgur pilavını da çok sever benim oğlan maşallah diyimm...
Tebrik ediyorum5.haftanin icindesin... hayirli olsun bu arada
Iki doktor da farkli seyler soylemisti. Biri duz olacak dedi biri ortopedik. Ben ortopedik aldim.biz de dun baktik ayakkabiya. bi tane sandaletle idare ediyor bizimki. turkiyedeyken almistik kucuk geliyor artik. burda en iyi markalarda bile ortopedik taban yok hepsi duz. turkiyede saticiyle tartismistim ortobedik olmayan ayakkabi giydirilmez cocuga diyodu. hangisi gercekten dogru bilmiorum artik
Sayfa değişmiş ya, alıntı yapabilmişimdir umarım.asyaseyhan geldin yine yoksun iyisinizdir inşallah...
Sayfa değişmiş ya, alıntı yapabilmişimdir umarım.
Canım, sağolasın. Hatırlamışsın.
Ben eve dönünce ortalığı halledip bilgisyar başına geçerim diye düşünmüştüm.
Lakin yerde miyim, yerlerin dibinde mi, arafta mıyım cehennemde mi, bilemedim.
Buraya yazmaya, sizlerden dua istemeye de inanın takatim yoktu.
Uzatmayım..
Annemin sağ ayağında dışa doğru bir sertlik vardı, kemikleşme gibi, topuk kadar.
Yaklaşık bir senedir ihmal ediyor, gitmiyordu doktora.
Geçtiğimiz gün gitmiş, doktor detaylı mr istemiş, dilim varmıyor söylemeye, kanserden şüphelenmiş.
Bugünkü sonuca bakarak, ordan bir sıvı alınıp patolojiye gönderecekmiş.
Şimdi az biraz rahatım ve kendime geldim.
Sebebi şu: Annem ve babam gönüllü kan bağışçısıdır. Her üç ayda bir düzenli olarak kan verirler. En son kanı da 1,5 ay kadar önce vermiş. Bu sertlik 1 yıldır var, doğal olarak kanda muhakkak çıkardı Allah korusun öyle bir durum.
Adının işitilmesi bile ne kötü, Allah bu dertle uğraşanlara sabır, güç, kuvvet versin.
Demin aradım annemi, sıradayım dedi, dua edin temiz çıksın kızlar.
Ne adaklar adadım Ya Rab..
Ben boğazım düğüm düğüm, gözlerim kan çağı, oğluma yansıtmamaya çalışıyorum ama ne mümkün.
Üstüne üstlük Gökalp acayip huy değiştirdi.
Uyumuyor.
Gündüz en geç 3-4'de az veya çok uyuyan çocuk şimdi 6-7'de uyuyor, haliyle gece 1-2'de ancak yatıyor.
Babasıyla ben şaşkın ve -artık- tahammülsüzüz.
Adana, Sivas oralarda el üstünde tutuldu, günde dört posta dışarlarda gezdi. Şımarık oldu iyice.
Evde kapalı kaldı şimdi, enerjisini atamıyor. İlla ki adda talebi de yok ama bilemedik gitti.
Bir görseniz nasıl nasıl çığlık atıyor istediğini yapmayınca.
Düzelecek elbet.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?