kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
aman dikkat edin ya ben sezeryanla doğum yaptım kimse hamileyken uyarmadı çok kanadı göğüslerim. pahalıda olsa bi çaresini bulun süreceğin zaten azcık bişi.9 ay yeterde artar bile gerçi tüpün boyutu önemli. ben hamileyken karnıma badem yağı sürmüştüm badem yağındanmı genetikmi bilmem hiç çatlağım olmadı yinede sizde sürün yazlıktan eve dönünce başlayacağım bende kullanmaya.kızlar çatlak oluşmasın diye bişeyler yapmaya başladınız mı lierac kremin methini çok duydum ama fiyatı 75 tlymiş sanırım bide beyaz vazelin diyolar napmamız lazım sizce ben çatlamak istem iyorum ama 75de biraz pahalı geldi az zaman değil 9 ay
kanda alıyorlar ultrasonlada bebeğin boynunu ölçüyorlar basit şeyler yani.ikili test kan yoluylamı yapılıyor yoksa farklı bişey mi yapıyorlar
benim niye canım bişey istemiyor biz niye naz yapamıyoruz babamıza miniğimle...dün öğlende aradım öylesine bulamasın uğraşsın diye güllaç dedim ramazan ayı olduğunu unuttum elini sallasan güllaca çarpıyor almış gelmiş espirisi kalmadı mecbur yedimhiçbirşey canım istemiyor ne sinir bozucu bir durum halbuki ben bunu sonuna kadar kullanmak istiyordum eskiden evde sesim çıkardı şimdi değil naz yapmak uyumaktan gıcık çıkmıyor koltukta sızıp kalıyorum ne olucam ben böyle naz yapmadan aşermeden
amannnnnnnnnn bu erkek milletide abartıyor.Ay ben dün ilk defa mercimek çorbası istedim. Ama işkembecilerde olan vardır ya sarı, ondan :) Söylene söylene gitti kocam. Milletin gazına geliyor. Aynı yerde çalışıyoruz, bütün arkadaşlar "yandın olm sen, sürekli kapris sürekli naz çekeceksin, oooo gece ile işin zor" falan diyor. Ki Allah için hiç bir de huysuzluğum olmadı.
ne bende ne doktorumda evham yok,ben gidecekse yaşamayacaksa yaşamaz diye düşünüyorum doktorumda onaylıyor,8 ay önce dış gebelik geçirdim kendimi kahrettim bu yüzden bu miniğimde aslında her duruma hazırlıklıydım ve hala daha hazırlıklıyım hala daha kendimi çok kaptırmıyorum verende allah alanda allah diyorum,miniğim mucizeydi tam rahim flimine girecekken beklemediğimiz anda süprizle geldi biz daha kötü senaryolara hazırlamıştık kendimizi....bebeğin nasibi ruhu yaradan tarafından üflenirken veriliyor endişenlenmeye evham yapmaya gerek yok...
benimde eriştem yok ama eriştesizde hmmmm çok güzel oluyo yap gülüm valla çok vitaminli afiyet bal şeker olsun yoğurt ve pilav yapcam bende yanına
teşekkür edrim gülüm annişler yapsın bebişler beslensin evet dediğin çok mantıklı ben kara oluyo diye döküyodum ama yemek nasılsa kara oluyo bundan sonra öyle bari yapayım saolasın bilgin için
bende daha hiç görmedim 7sinden sonra gidecem. senle aynı kaderi paylaşıyoruz benide kızım oyalıyor. ama bu ikinciye hiç heyecanım yok. acaba doktora gidincemi olur acaba?selam herkesenasilsiniz kizlar nevar ne yok.....bende varim...ama ben ayin 14 bebegimi ilk defa gormek icin gidicem insallah....... zaman cok zor geciyor.:18::18::18:iyiki kizim var beni oyaliyor.yoksa kafayi yerdim
Gunaydiiin
günaydııın...
Günaydın güzel anneler...
Ben bugün çok mutsuz kalktım.Dün akşamdan beri karnımda kramplar var .KArnım ağrıyo..
Aslında bi kaç neden geliyo aklıma
1-ekşi yoğurt yedim
2- yumuşamış şeftali yedim
3-soğuk yoğurt yedim
ama bu sabah hala kramplar devam ediyo.Korkuyorum çok kızlar.Ağlayasım var çok fena moralim bozuluyor.
Zaten hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum böyle bi şey olunca da iyice tırsmaya başladım..
Gunaydiiin
günaydın anneler ve hala minik olan bebeleri....
merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin amin canım Rabbim cümlemizin bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Mrb arkadaslar ben mart annesi olcam kısmetse rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallah
Günaydın güzel anneler...
Ben bugün çok mutsuz kalktım.Dün akşamdan beri karnımda kramplar var .KArnım ağrıyo..
Aslında bi kaç neden geliyo aklıma
1-ekşi yoğurt yedim
2- yumuşamış şeftali yedim
3-soğuk yoğurt yedim
ama bu sabah hala kramplar devam ediyo.Korkuyorum çok kızlar.Ağlayasım var çok fena moralim bozuluyor.
Zaten hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum böyle bi şey olunca da iyice tırsmaya başladım..
Günaydın melek anneler.Ben de bugün bebişimi görmeye gidicem.Bakalım büyümüş mü fasulyem.Gelince anlatırım size detayları.Hepinize huzurlu mutlu günler.
ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...
ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
Kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
Aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
Kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
Aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?