2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoşgeldin cnm..geç döllenme mi olmuş?ooo çok var burda senin gibi olan :) benim derdimde meyve harici hiç bişey yiyemiyorum bakalım ne zaman geçecek..

Evet canım gec dollenme olmus
Ben her seyı yıyıyorum cok sukur ama dengesız beslenıyorum gelıyor sureklı bana :18:
Kılo aldın mı pekı ?

İğneye rağmen muhtis ağrım var adet sancisi gibi tıpkı yeniden hastaneye gitmem mı ? Yarınımı beklesem ?

ooooo sürüsüne bereket. hoşgeldin buarada

gecmis olsun canim
keske bende uykucu olsam ,bende uyuyorum ama bu mide bulantilari beni mahvediyor umarim fazla sürmez bu bulantilar
saol canım
banada dün doktor hap verdi yumuşak yuvarlak bir hap dimi protestan sarı. benimde kahverengi kan geldi yarım kızma gittiğim doktoruma gitcem koşarak sabah erkenden. doktor nöbetçiyse kendi doktoruna git . bende dün nöbetçiye gittim. bende senin gibi çok kötüyüm. geçmiş olsun canım
İğneye rağmen muhtis ağrım var adet sancisi gibi tıpkı yeniden hastaneye gitmem mı ? Yarınımı beklesem ?

şimdi gitsen yine nöbetçiye gitcen yarını bekle derim ama kendini kendin daha iyi bilirsin. offf yaaa kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bende aynı durumdayım endişelerim çok büyük

canim gecmis olsun.2 gun once bendedse pembe akinti geldi kostuk hastaneye.dr,bakdi her sey yolunda kese cok guzel dedi.gebeligim yeni oldugu icin kalp atisi filan yok.sadece keseyi gordu.ve bu gun sabahda yine bende sari pempe karisik azar azar akinti geliyor.ne yapicagimi sasirdim.birde bendede cok muthis agri var.adet agrisi gibi.sanki geldi gelcek kan.

canım bilmiyorum ama kalp atışı duyulduktan sonra bebek öle parça parça pıhtı pıhtı gelmez heralde öle olsa dahi kürtajla alıyorlar inş.sen kalbini ferah tut Allah büyüktür hayırlısı olsun yarın sabah erkenden gidersn... telofanla falan sorma imkanın olsaymış doktoruna keşke.hala devam ediyormu bu arada ?

Canım benim hala. Kanamam var kan pirtisi geliyo hem kan hemde Saydam pihti ;((((

Canım inşallah dediğin gibidir ;( az önce wc ye gittim halen aynı sekilde geliyor yatıyorum napicam bilmiyorum bı kesilse su kanama icim icim oluyorum ne zor şeymiş ((

Canım benim hala. Kanamam var kan pirtisi geliyo hem kan hemde Saydam pihti ;((((

canim ya bendede var sabahdan beri devam ediyor ama cok az.sen icini ferah tutmaya calis.bak kalp atisini duymussun.masallah bebise...uzme kendi strese sokma.ben esime soyluyorum.akintim geliyor azar azar diye.oda diyor dr.gidelim.bende gidmeye utaniyorum.ilk gebeligimdede her gun hastanedeydim her kes beni tanir.ve artik sanki ciddi yanasmiyorlar bana

Valla öyle deme canım ne olursa olsun bakmak zorundalar sakın öyle düşünme

cnm korkma hemen,eğer düşük tehlikesi olsaydı doktor rahimde kanama bölgesi görürdü.8.haftadasın buda takriben 2.adet dönemine denk geliyor.bence sancın normal.sen progestana devam et,ve ayaklarını minderle yükselt.9 ay kanama geçirip aslanlar gibi doğuran çook kadın var.hatta her ay adet döneminde kanama geçirende var.bebeğin olamaz çünkü Allah korusun bebek öyle basit ağrıyla düşmez,yerleri tırmalaman lazım.

Evet canım gec dollenme olmus
Ben her seyı yıyıyorum cok sukur ama dengesız beslenıyorum gelıyor sureklı bana :18:
Kılo aldın mı pekı ?

yook cnm,3-4 kilo verdim ama doktorum korkma şimdi kendini yemek için zorlama daha kötü olursun dedi.12.haftadan sonra canına okuyacam nasıl olsa dedi

Valla öyle deme canım ne olursa olsun bakmak zorundalar sakın öyle düşünme

haklisin canim.ama mecbur kalirsam diger hastaneye gidecem.bizim burasi kucuk kasaba.sadece 2 hastane var.birde ustune doktorumda tatilde.ayin 14 donuyor.ben artik oturmus dusuk bekliyorum.zaten kalp atisi yok.off cok kotu boyle beklemek.esimin yaninda fazla konusamiyorum.strese sokma kendini diyor.kiziyor bana.

Dua ediyorum hep Rabbim hayırlısını versin inşallah inşallah dediğiniz gibidir ağla ağla icim çıktı bı yandan dua ediyorum icimi ferah tutmaya çalışıyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah ;((

Offf canım offf ne zor ısımız (

bende 5+3 de kanama ile düşük tehlikesi geçirdim,senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum cnm.ilacımı alıp 10 gün yerimden kalkmamıştım ve her gün onunla konuşmuştum.bide ben ayetel kürsi nin koruyuculuğuna çok inanıyorum,sabah akşam onu okuyorum bebeğime.

Ne güzel dusunmussun Rabbim bebislerimizi bizlere bağışlansın ;( ben sata göre 7+5 im ama ultrasona göre 5+5 misim ;( umarım atlatınız bu günleri

Ne güzel dusunmussun Rabbim bebislerimizi bizlere bağışlansın ;( ben sata göre 7+5 im ama ultrasona göre 5+5 misim ;( umarım atlatınız bu günleri

amin cnm amin.ama dediğim gibi içini ferah tut,ben bide düşük tehlikesi yaşadığım hafta faranjit olmuştum,ölüyodum nerdeyse,ilaçta kullanamamıştım.öksür öksür çocuğu düşürücem diye ödüm kopuyodu ama çok şükür şimdilik herşey yolunda.tek sorunum hiçbişey yiyemiyorum,onuda doktorum sorun etmiyo.sende kucağına alacağın günü düşün,en çok o motive ediyo bizi..ben en son gittiğimde oynamaya da başlamıştı,her gözümü kapattığımda kıpır kıpırlığı geliyo gözüme,bütün dertlerim bitiyo.sende iyi şeyler düşün cnm..

Rabbim yardımcımız olsun iyini varsınız valla benimde pit pit kalp atışları geliyo gözümün önüne Rabbim bizlere bağışlansın

herkese iyi akşamlar..

sağ ol canım sana da iyi akşamlar.

kızlaarrrr hepinizi nasıl özledim. ne kadar artmış sayfa sayısı. artık evime gidebilsem de her gün takip edebilsem sizleri ((( ancak agustos sonuna artık. umarım her şey yolundadır. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…