2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Evet canım kötü bi durum benim kuzenim geçen yıl eylülde doğum yaptı burda eylül annelerinde okadar samimi bir ortam vardıki hala daha görüşüyorlar bebekleri hakkında çok güzel bence biraz önce yeni katıldım aranıza falan yazdım kimse hoşgeldin falan demedi olsun şimdi herkez hamile hrkezin huyu suyu farklı anlamak lazım senin ne sorunun var canım ?

walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..

hayırlı olsun canım, aman sakın vucudunun tepki vermesini isteme ben isyanlardayım, yemek yemeyi özledim neşem yok. sıpa çıksın bi hele sorcam ona

iş iş iş valla sonu yok :) ama ne yapalım zaman geçirmek için iyi oluyor aslında.evde olunca daha sıkılıyor insan.herşeyi iyi düşünmek lazım değil mi ? :)

sorma arkadaşım ya işe gelmekten nefret ettim evime gitmek ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum. aslında dediğin doğru burda vakit geçiyor ama sabahları mide bulantılarıyla uyandığım için çok zor oluyor hazırlanmak...

ahaaaa benim kaderim senlen aynııı daha dünde yazmıştım... benimkinin söylediğini diyim sana, internetten okuyup okuyup geliyomuşum sonrada diyomuşum kiii ay benim bugün şuram ağrıması gerekiyo, hep o hafta ne olacksa internette yazılana göre uyguluyomuşum. uykum çok oluyo diyorum he öyle mi yazmışlar diyo.çıldırtıyo gıcık yaaaaaaaaaaa

bence bu kadar ön yargılı olmayan hepimizin hamileliğinin ilk zamanları bir çoğumuz çalışıyoruz yetişemiyoruz bir çoğumuz ki buna topik sahibi de dahil mide bulantısı halsizlik şikayetleri sebebi ile yetişemiyorlar...biraz zaman geçsin rahatsızlıklarımız bitsin hepimiz diğer topiklerdeki gibi oluruz....ayrıca burada birkaç kişi haricinde herkesin ilk hamileliği hepimiz sudan çıkmış balık gibiyiz.....

Gecmis olsun. Kan ilaci kullanmiyor musun ?

gunaydin kizlar
nasilsiniz

şimdi bir topicde nasılsınız dendiğinde o topicdeki herkes.iyiyim iyiyim sen iyiyim iyiyim diye mi yanıtvereecek?üstü üste atmıssın ama ne dıyelımkı canım benım bır konu acmamıssın.sadece nasılsınız.zaten yazıyoruz nasıl oldugumuzu.sonrada kımse yanıt vermiyor dıye sıtem etmıssın..

hıc uzulme canım ya erkekler bu konudada her konuda oldugu gıbı bıraz odun kafalı. o sımdı yenısın dıe dur daha bu hamılelıgın bası dıyordur e en sıkıntılı kısmı bası aslında anlamıyorlarkı

herkes bırbırıne yanıt verıyor..bır derdı olana yanıt verılıyor..sen ne sordunda yanıtlanmadıkı canım.bende haftaya 2lı teste gırıcem aynı durumdayım senle allah hayırlısını versın ınsallah

herkes bızım topıce taktı ya bırı derkı dert yazmayın oburu derkı cevap yazmıyosunuz gırmıcez.cogu kısı calısıyor,sızın paylastıgınızla aynı durumdaolan kısı yazıyor.ama fıkrı yoksa yazmıyor.ne desın.yada selam nasılsınız dendıgınde yazı kalabalıgı olmasın dıye yazmıyoruz.ama neden boyle soyluyorsunuz valla haksızlık edıyorsunuz topıge canlarım yaa.vallaha hamılelık alınganlıgı hepımızde var artık ıdare edıcez..

ahaaaa benim kaderim senlen aynııı daha dünde yazmıştım... benimkinin söylediğini diyim sana, internetten okuyup okuyup geliyomuşum sonrada diyomuşum kiii ay benim bugün şuram ağrıması gerekiyo, hep o hafta ne olacksa internette yazılana göre uyguluyomuşum. uykum çok oluyo diyorum he öyle mi yazmışlar diyo.çıldırtıyo gıcık yaaaaaaaaaaa [/QUOTE]

sinir oldum akşam hiçbirşey demeden yattım üzüldüm...kendisinin görmesi gerek sabahtan akşama işyetim,hafta sonları yazlıktayım hiç dinlenmek yok çok yoruluyorum 10 saat b.sayar başında oturuyorum ayaklarım yerde ağrıyor haliyle ödem yapıyor sıcaktan dün akşam ayaklarım ağrıdı dedim senin mi benim mi dedi yuh artık dedim ve sustum....üzülüyorum kendimi tek başıma gibi hissediyorum....

aa niye böyle yazdınnn ben burayı çok seviyorum ya ilk defa katıldığım için bir de ilk gebelik tabi ondanda olabilir. aslında genelde herkese cevap veriliyor ama arada yeni gelenler falan olduğunda kaynıyor sayfa ilerliyor, birde en şahsen iş yerinde olduğum için her an yazamayabiliyorum ama olsun burası güzel kızlar yaa kimse kimseye darılmasınnn...

Mesaj tekrari olmus cnm gitmedi zannetttim gitmis Yoksa bir kere yazarim illa cvp beklemem yani

[/QUOTE] sinir oldum akşam hiçbirşey demeden yattım üzüldüm...kendisinin görmesi gerek sabahtan akşama işyetim,hafta sonları yazlıktayım hiç dinlenmek yok çok yoruluyorum 10 saat b.sayar başında oturuyorum ayaklarım yerde ağrıyor haliyle ödem yapıyor sıcaktan dün akşam ayaklarım ağrıdı dedim senin mi benim mi dedi yuh artık dedim ve sustum....üzülüyorum kendimi tek başıma gibi hissediyorum....[/QUOTE]

amann inanki gül geç artık benimkide sallamıyo çünkü sıkılıyoo bu halimden sürekli herşeyden şikaetçi gibiyim ya. ama napıyım sanki elimde hiç yardımcı da olmaz bi bardak kaldırayım demez. dün oruçtum sofrayı donattım o kadar kötüyken bile ama halim kalmamış artık ezana 1 dk var ayran apmadın mı diyo yok dedim yapsana dedi suratına öyle bi baktım ki kalktı kendi yaptı...

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Kan ilaci kullanmiyor musun ?
hayır cnm kullanmıyorumm başlamadılar daha
walla dert yazıyorsunuz diyen arkadaşa gerektiği gibi burda dertleşebilirle dedikodu olarak görmeyin dedim her neyse bu alınganlık değil çoğu kişiye böyle yapılıyor sadece bana değil ben yazıyosam bişiyler ben sonra yazılanlara cwp weriliyorsa tabikide tepki weririm

siz sewiyorsanız ne mutlu kızlar ben şahsi olarak dışardan izlediğim bu tabiki birlik beraberlik olması çok güzel bişiy amaben göremedimm siz sewmeyin burayı diyee bunları söylemedim yada bu yazdıklarımdan sonra bana cewap wermenizi sadece içimdekileri söylemek istedim zaten uzaktan takip ediyorum çok fazla girmiyorum benn siz rahat olun...

Kizlar 2 li ve 3 lu testlerinizi bir yerde mi yaptiracaksiniz yoksa bir kac yerde mi ?

hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile
bu bebegime zarar verir mi ?:26:

arkadaşlar burda çoğumuzun ilk hamileliği deneyimli değiliz ki.ben şahsen çoğu şeyi burdan öğrendim.ben çoğu kişiye cevap veriyorum bazıları tşk ediyor bazıları yok sayıyor ne demeliyim kızmalımıyım.hayır.herkes farklı kaynana görümce muhabbeti yaptık diye millet laf sallıyor biz ne yapalım.bir de ben de dahil çoğumuz mide bulantısı ve kusma problemleri ve düşük tehlikesi olanlar var.cevap yazamıyorlar.lütfen anlayışlı olun kızlar.açıkcası nasıl davranacağımızı şaşırdık

hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile
bu bebegime zarar verir mi ?:26:

bu hormonlarınla alakalı bişiy ama bebeğede mutsuzluğun sinirli halin yansıyabilir hamileyken sinirliydim oğluma geçti..

yapma canım bunu tecrübeyle bir alakası yok gebeliğim problemli bebeiğimi kaybedebilirim diye biri yazdığında sen ne kadar bilimsel konuşabilirsin zaten kimse senden bunu beklemez ama en azından bir moral ben dedikodu konusuna girmedim bile arakadaşa ilk cwbı werende bendim bu dedikodu olarak görme dertleşiyor arkadaşlar diyeee burda anlayışsızlık bir durum yok neden cwp wermiyorsunuz mecbursunuz gibi bir durumda yok olayı farklı yerlere çekmeyin nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…