bende aynı dertten topiğe girmek istemiyorum malesef gebeliğim sorunlu diyorum genede kimse dönüp cewap wermiyor uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa cwp weriyorum artık bende ben ilk çocuğumda başa topikteydim kardeş gibi olduk oı kadar dertlerimizle ilgileniriz ama burda hep ben hep ben görüyorum çok üzülüyorumm
Evet canım kötü bi durum benim kuzenim geçen yıl eylülde doğum yaptı burda eylül annelerinde okadar samimi bir ortam vardıki hala daha görüşüyorlar bebekleri hakkında çok güzel bence biraz önce yeni katıldım aranıza falan yazdım kimse hoşgeldin falan demedi olsun şimdi herkez hamile hrkezin huyu suyu farklı anlamak lazım senin ne sorunun var canım ?
günaydınn güzel anneler...
Dün kontrolümüz vardı..Maşallah bebeğim 2 haftada 3 katı büyümüş 18 mm olmuş..Haftamız kesinleşti 9. haftanın içindeyim.SAT ne göre 1 hafta geriden geliyoruz sanırım geç yumurtlama olmuş..Doğum tarihimiz de değişti tabi 18 mart dedi doktor.. Daha iyi oldu aslında havalar biraz daha yumuşar o zaman.
Artık 1 ay sonra gidicem 2 li test yapılacak cinsiyetini de söylerim dedi.Şimdiden heyecan başladı..Etrafımda herkes kız diyor. Artık tatil dönüşü alışverişe başlarız.
Kötü düşünceler silindi artık aklımdan evham yapmıyorum..Hiç sorunsuz başım ağrımadan geçiyor hamileliğim.Önce üzülüyordum niye belirti vermiyor diye ama artık şanslıyım diye seviniyorum..
iş iş iş valla sonu yok :) ama ne yapalım zaman geçirmek için iyi oluyor aslında.evde olunca daha sıkılıyor insan.herşeyi iyi düşünmek lazım değil mi ? :)
flyrey kullanıcısından alıntı
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
flyrey çok geçmiş olsun...allah hasretini vereceği duyguyu kulunun kalbine koymazmış,inşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalırsın bu kez hatta bizlerden ve kendinin şuan ki halinden daha tecrübeli bir hamile olursun.....
bu arada günaydın anneler ve minik bebeler
dünden beri bir durgunluk var üzerimde ne konuşmak ne gülmek istiyorum ama işte olduğum için mecburum millete laf anlatmaya
ama benim akıllı kocam ben böyleyim diye o hiç konuşmuyor....aç oku biraz bilgilen böyle şeyler normal bir süre daha devam edecek dedim,okuyup okuyup olmayacak şeyleri var diye kendine yoruyorsun dedi çok kırıldım beni anlayacağı yerde sanki naz yapıyormuşum uyduruyormuşum gibi görüyor....
sabahtan akşama işteyim eve gidiyorum evde yoruluyorum ne görüyor halimi ne anlıyor üzülüyorum
Evet canım kötü bi durum benim kuzenim geçen yıl eylülde doğum yaptı burda eylül annelerinde okadar samimi bir ortam vardıki hala daha görüşüyorlar bebekleri hakkında çok güzel bence biraz önce yeni katıldım aranıza falan yazdım kimse hoşgeldin falan demedi olsun şimdi herkez hamile hrkezin huyu suyu farklı anlamak lazım senin ne sorunun var canım ?
walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..
gunaydin kizlar
nasilsiniz
flyrey kullanıcısından alıntı
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
flyrey çok geçmiş olsun...allah hasretini vereceği duyguyu kulunun kalbine koymazmış,inşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalırsın bu kez hatta bizlerden ve kendinin şuan ki halinden daha tecrübeli bir hamile olursun.....
bu arada günaydın anneler ve minik bebeler
dünden beri bir durgunluk var üzerimde ne konuşmak ne gülmek istiyorum ama işte olduğum için mecburum millete laf anlatmaya
ama benim akıllı kocam ben böyleyim diye o hiç konuşmuyor....aç oku biraz bilgilen böyle şeyler normal bir süre daha devam edecek dedim,okuyup okuyup olmayacak şeyleri var diye kendine yoruyorsun dedi çok kırıldım beni anlayacağı yerde sanki naz yapıyormuşum uyduruyormuşum gibi görüyor....
sabahtan akşama işteyim eve gidiyorum evde yoruluyorum ne görüyor halimi ne anlıyor üzülüyorum
Günydınn..Burda neden kimse birbirine cevap vermiyor :)
Ben kendi adıma iyi sayılırım haftaya ikili test yapılacak ense kalınlığına bakılacak o yüzden biraz tedirginim.
İlk bebeğimi kaybetmiştim şimdi haklı olarak korkuyorum ama kendimi germemen gerekiyor umarım herşey yolunda gider tüm anne adaylarının tabikii
bende aynı dertten topiğe girmek istemiyorum malesef gebeliğim sorunlu diyorum genede kimse dönüp cewap wermiyor uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa cwp weriyorum artık bende ben ilk çocuğumda başa topikteydim kardeş gibi olduk oı kadar dertlerimizle ilgileniriz ama burda hep ben hep ben görüyorum çok üzülüyorumm
walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..
şimdi bir topicde nasılsınız dendiğinde o topicdeki herkes.iyiyim iyiyim sen iyiyim iyiyim diye mi yanıtvereecek?üstü üste atmıssın ama ne dıyelımkı canım benım bır konu acmamıssın.sadece nasılsınız.zaten yazıyoruz nasıl oldugumuzu.sonrada kımse yanıt vermiyor dıye sıtem etmıssın..
hıc uzulme canım ya erkekler bu konudada her konuda oldugu gıbı bıraz odun kafalı.o sımdı yenısın dıe dur daha bu hamılelıgın bası dıyordur e en sıkıntılı kısmı bası aslında anlamıyorlarkı
herkes bırbırıne yanıt verıyor..bır derdı olana yanıt verılıyor..sen ne sordunda yanıtlanmadıkı canım.bende haftaya 2lı teste gırıcem aynı durumdayım senle allah hayırlısını versın ınsallah
herkes bızım topıce taktıya bırı derkı dert yazmayın oburu derkı cevap yazmıyosunuz gırmıcez.cogu kısı calısıyor,sızın paylastıgınızla aynı durumdaolan kısı yazıyor.ama fıkrı yoksa yazmıyor.ne desın.yada selam nasılsınız dendıgınde yazı kalabalıgı olmasın dıye yazmıyoruz.ama neden boyle soyluyorsunuz valla haksızlık edıyorsunuz topıge canlarım yaa.vallaha hamılelık alınganlıgı hepımızde var artık ıdare edıcez..
ahaaaa benim kaderim senlen aynııı daha dünde yazmıştım... benimkinin söylediğini diyim sana, internetten okuyup okuyup geliyomuşum sonrada diyomuşum kiii ay benim bugün şuram ağrıması gerekiyo, hep o hafta ne olacksa internette yazılana göre uyguluyomuşum. uykum çok oluyo diyorum he öyle mi yazmışlar diyo.çıldırtıyogıcık yaaaaaaaaaaa
hayır cnm kullanmıyorumm başlamadılar dahaGecmis olsun. Kan ilaci kullanmiyor musun ?
walla dert yazıyorsunuz diyen arkadaşa gerektiği gibi burda dertleşebilirle dedikodu olarak görmeyin dedim her neyse bu alınganlık değil çoğu kişiye böyle yapılıyor sadece bana değil ben yazıyosam bişiyler ben sonra yazılanlara cwp weriliyorsa tabikide tepki weririmşimdi bir topicde nasılsınız dendiğinde o topicdeki herkes.iyiyim iyiyim sen iyiyim iyiyim diye mi yanıtvereecek?üstü üste atmıssın ama ne dıyelımkı canım benım bır konu acmamıssın.sadece nasılsınız.zaten yazıyoruz nasıl oldugumuzu.sonrada kımse yanıt vermiyor dıye sıtem etmıssın..
hıc uzulme canım ya erkekler bu konudada her konuda oldugu gıbı bıraz odun kafalı.o sımdı yenısın dıe dur daha bu hamılelıgın bası dıyordur e en sıkıntılı kısmı bası aslında anlamıyorlarkı
herkes bırbırıne yanıt verıyor..bır derdı olana yanıt verılıyor..sen ne sordunda yanıtlanmadıkı canım.bende haftaya 2lı teste gırıcem aynı durumdayım senle allah hayırlısını versın ınsallah
herkes bızım topıce taktıya bırı derkı dert yazmayın oburu derkı cevap yazmıyosunuz gırmıcez.cogu kısı calısıyor,sızın paylastıgınızla aynı durumdaolan kısı yazıyor.ama fıkrı yoksa yazmıyor.ne desın.yada selam nasılsınız dendıgınde yazı kalabalıgı olmasın dıye yazmıyoruz.ama neden boyle soyluyorsunuz valla haksızlık edıyorsunuz topıge canlarım yaa.vallaha hamılelık alınganlıgı hepımızde var artık ıdare edıcez..
aa niye böyle yazdınnnben burayı çok seviyorum ya ilk defa katıldığım için bir de ilk gebelik tabi ondanda olabilir. aslında genelde herkese cevap veriliyor ama arada yeni gelenler falan olduğunda kaynıyor sayfa ilerliyor, birde en şahsen iş yerinde olduğum için her an yazamayabiliyorum ama olsun burası güzel kızlar yaa kimse kimseye darılmasınnn...
hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile
bu bebegime zarar verir mi ?:26:
bu hormonlarınla alakalı bişiy ama bebeğede mutsuzluğun sinirli halin yansıyabilir hamileyken sinirliydim oğluma geçti..
arkadaşlar burda çoğumuzun ilk hamileliği deneyimli değiliz ki.ben şahsen çoğu şeyi burdan öğrendim.ben çoğu kişiye cevap veriyorum bazıları tşk ediyor bazıları yok sayıyor ne demeliyim kızmalımıyım.hayır.herkes farklı kaynana görümce muhabbeti yaptık diye millet laf sallıyor biz ne yapalım.bir de ben de dahil çoğumuz mide bulantısı ve kusma problemleri ve düşük tehlikesi olanlar var.cevap yazamıyorlar.lütfen anlayışlı olun kızlar.açıkcası nasıl davranacağımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?