Buğün gidecektim aslında bizim arabayı kaynımla babam götürdü arabayı.. ben sürünce araba tutmuyor otobus dolmuş taksi tutyor midem bulanıyor akşama kadar sersem gibi oluyorum
Artık bizimkileri yollayımda öyle başlaayım diyorum.. yarın Allah izin verirse yolcular..
güzel anneler izmirli olan varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaa:)
benim niye göbeğim yok,zaten midem de bulanmıyor sadece buzdolabına tiksiniyorum
uykum var bir de fazlasıyla alınganlık
benimde göbeğim çıksın susam yağı sürmeye başladım ben ama göbek yok midem var...
benim bebeğim ilkinde tüpte kaldı,şimdide midemde mi kaldı acaba??midem sürekli şiş :44::44:
kızlar size bir şey sorucam kafama takılıyor
sivrisinek için tabletler var ya ondan kullanıyoruz prize takılan hani
beni gece çok sivrisinek yiyo yatmadan heryeri didik didik ediyoruz yok bi tane bile
uyuyoruz sadece beni yiyo
ilk sorum bu sinek ilacını soluyorum sonuçta gece bunun bir zararı olur mu onsuz 15 yiyorsa onla 5 yiyor?
ikincisi sivrisinek kanımı emiyor neticede bunun bir zararı olur mu?
üçüncüsü acaba başka bir şey mi yiyo diye şüphelenmeliyim:))
uzuunn bir aradan sonra ben geldim kızlar baş dönmesi mide bulantısı göz kararması ve uyku halinden bir türlü çıkamadan yatıyorum sürekliannem ankaradan dayanamadı yanıma geliyo bugün durumum kötü
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
kızlar bişey sorucam size;çok afedersiniz ama sürekli bi geğirme halindeyim ve bu beni çok rahatsız ediyo..var mı sizde de?
Rose ekledim şekerimm..al bak gülersen vururum......
aşkolsun gülr miyim hiç orda bekliyordum hemen baktım maşallah maşallahRose ekledim şekerimm..al bak gülersen vururum......
merhaba sürmelicim ne oldu neden gidemedin bir sorun yoktur inşaallah
seni merak ediyorum günlerdir.canımsın ya...git bir an önce be kuzum...
anladım canım geç olsun güç olmasın annenler gidiyor demek Allah kavuştursun canım selametle gitsinler inşallah
Bu iğneler sendede morluk yapıyormu bende çok yapıyor bide en çok nerenden yapıyorsun yani neresi daha rahat geliyor ben bacağımdan yapıyorum daha doğrusu eşim yapıyor kolumdan yapmıştı çok acıdı ve morardı göbeğimdende cesaret edemedim:)
ne güzel maşallah karnın çıkmış bebek size ben buradayım diyor
Allahım benim bebeğim nerede :44::44: Birgün otobüse binersem yer vermeyecekler bana
inşallah cnmbelli mi olur belki de gidince seninkini kıpır kıpır görürsün
benim niye göbeğim yok,zaten midem de bulanmıyor sadece buzdolabına tiksiniyorum
uykum var bir de fazlasıyla alınganlık
benimde göbeğim çıksın susam yağı sürmeye başladım ben ama göbek yok midem var...
benim bebeğim ilkinde tüpte kaldı,şimdide midemde mi kaldı acaba??midem sürekli şiş :44::44:
canım benimde göbeğim yok sadece bazı akşamlar gazdan dolayı şişmeler mevcut hepsi o ben şuan göbeğim olmadığı halde bebe yağı sürüyorum rahatlatıyor valla:)))
İnşaallah yoktur canım:18:
Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü
Amin canımmm
Bu arada sizin bebişler ne alemde kızlar
ablam bebe yağı ve susam yağı kullandı herhangibir deformasyona uğramadı geçen hafta bana da verdi ben pek bir hevesle sürdüm ama işin asıl ilginç yanı benim göbeğim yok
eşim izmirli.kayınvalidemler orada.olurmu şekerim:))))
Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü
Olur canım olmasınadaa hani doktor muhabbetlerine giremeyiz ancak kayınvaliden girebilir ozaman:))))
Negüzel buarada bende bursalıyım eşimi alamadım oraya ben izmirli oldum sen eşini almışsın izmir gibi bi yerden..
valla canım ben haala bir tane test sonucum kaldı onu bekliyorum rubella olması lazım geçen hafta perşembe yaptırdım sonucu çarşamba alıcam inşaallah kontrole öle gidicem 2 hafta içinde gel dedi nerdeyse 2 hafta olucak bende merak içindeyim bebişim nasıl çok merak ediyorumİnşaallah yoktur canım:18:
Amin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?