2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

anladım canım geç olsun güç olmasın annenler gidiyor demek Allah kavuştursun canım selametle gitsinler inşallah

canım benimde göbeğim yok sadece bazı akşamlar gazdan dolayı şişmeler mevcut hepsi o ben şuan göbeğim olmadığı halde bebe yağı sürüyorum rahatlatıyor valla:)))

bende netten baktımda bi zararı yazmıyo.sonuçta sivrisinekte doğal bişey yani seni yemesini engelleyemessin ki :)

annaenin gelmesi güzel gözün aydın ,inş sende 3 aydan sonra düzelirsin.

çok geçmiş olsun canım kaybın büyük ne desek boş.allahtan sabır diliyorum sana.inş yeniden en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin daha olur.

kızlar bişey sorucam size;çok afedersiniz ama sürekli bi geğirme halindeyim ve bu beni çok rahatsız ediyo..var mı sizde de?

evet midem bulandığı zaman bende de oluyo soda iyi geliyor

kızlar bendede öle göbek falan yok daha
hatta dün ultarason fotolarına bsktım
bayağı bayağı çıkanlar var
bu iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım ben şimdi :))

merhaba sürmelicim ne oldu neden gidemedin bir sorun yoktur inşaallah

İnşaallah yoktur canım:18:

seni merak ediyorum günlerdir.canımsın ya...git bir an önce be kuzum...

Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü

anladım canım geç olsun güç olmasın annenler gidiyor demek Allah kavuştursun canım selametle gitsinler inşallah

Amin canımmm

Bu arada sizin bebişler ne alemde kızlar

dr bize 2 kol ve göbek önermişti aslında en kolay olmasına rağmen göbekten yapamadık iki kolumdan enjekte ediyoruz yoooo biraz sol kolumda var morluk o kadar...

ne güzel maşallah karnın çıkmış bebek size ben buradayım diyor
Allahım benim bebeğim nerede :44::44: Birgün otobüse binersem yer vermeyecekler bana

deliiii:))))çıkar canısım..benim iç karnım çok dar...birde malum üçüncü doğum...ama sabahları bunun yarısı kadar.eşim alay ediyor sürekli bebişi yuttunmu diye..gece 10 gibi böyle...

belli mi olur belki de gidince seninkini kıpır kıpır görürsün
inşallah cnm

canım benimde göbeğim yok sadece bazı akşamlar gazdan dolayı şişmeler mevcut hepsi o ben şuan göbeğim olmadığı halde bebe yağı sürüyorum rahatlatıyor valla:)))

ablam bebe yağı ve susam yağı kullandı herhangibir deformasyona uğramadı geçen hafta bana da verdi ben pek bir hevesle sürdüm ama işin asıl ilginç yanı benim göbeğim yok

bende cumartesi doktora gidicem o zaman 10+3 olucam 11 . hafta içinde yani
2 li testi n e zman ister görcez bakalım

eşim izmirli.kayınvalidemler orada.olurmu şekerim:))))

Olur canım olmasınadaa hani doktor muhabbetlerine giremeyiz ancak kayınvaliden girebilir ozaman:))))
Negüzel buarada bende bursalıyım eşimi alamadım oraya ben izmirli oldum sen eşini almışsın izmir gibi bi yerden..

Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü

maşallah canım benim bebiş iyi şimdilik inş yani bende haftaya gidicem 12.haftaya giriyorum 2li test için çağırmıştı doktorum

bende bursalıyım ama sen izmirde yaşıyosun anlaşılan

valla canım ben haala bir tane test sonucum kaldı onu bekliyorum rubella olması lazım geçen hafta perşembe yaptırdım sonucu çarşamba alıcam inşaallah kontrole öle gidicem 2 hafta içinde gel dedi nerdeyse 2 hafta olucak bende merak içindeyim bebişim nasıl çok merak ediyorum

maşallah canım benim bebiş iyi şimdilik inş yani bende haftaya gidicem 12.haftaya giriyorum 2li test için çağırmıştı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…