canım ben onu 2008 de yaşadım.sivilce ucu gibi birşeymi.hafif sıkınca çıkıyor.momografi beyin tomografisi v.s çekildikten sonra bir şey çıkmadı.doktor olabilir bazen böyle dedi.
EVET GÜLÜM HİİKMET BEYE GİDİYORUM AMA BEN TIPTA DOĞURACAĞIM.ÖZELLERE GÜVENMİYORUM BU ANLAMDA.MEHMET ÇOLAkoğlunaDA GİDİYORUM BEN.ONUN NEZARETİNDE ÖZEL ODAMDA DOĞUM YAPACAM İLKİNDE OLDUĞU GİBİ:)))))))))))
sivilce ucu falan yok resmen böyle kanaldan geliyor ama çok aşırı değil küçük bir damla farkettim sonrasındada gösümü sıkınca böyle çok az geliyor anlayamadım ki
canım endişe etme olabiliyor.benim kuzendende bildiğin süt gibi geliyor.hiç hamile falan kalmadı evlendi.evlendikten sonra hep geldi.hipofiz beslerine bir baktır istersen.ama endişe edecein birşey yoktur sanırım.doktora göründükten sonra banada yaz oldumu merak ederim seni.özelden yazarsan yada benim iletimi beğenirsen iletiyi bulmam daha kolay olur.
şimdiden geçmiş olsun.dilerim endişeleneceğin birşey yoktur.
bu arada ilaç falan kullanıyormusun.onlarda tetikleyebiliyor.doğum kontrol v.s.
canım bilgi paylaşımında bulunalım o zaman ben de o şekilde özel oda ilgi alaka istiyorum yoksa kendimi çok kötü hissederim..önceden gitmek gerekiyor mu mehmet beye ikisine birden mi kontrole gidiyorsun?
teşekkürler canım içim rahatladı biraz yarın dr dan sonra yazarım çoook sağoll iyi geceler
evet canım.ikisinede gidiyorum.zaten mehmet bey 24 saat tlf acevap verdiğinden dolayı tercihim birde nereden bakarsan 20 yıldır tanıyoruz.adanm prof tıpın başhekimi.bir telefonla yok dedikleri odayı buldu bana valla süperdi...ilgide öyle.ben çok rahat ettim....zaten mehmet bey allah razı olsun 2 ayda bir çağırır.ama çok desteğimdir baba gibidir.ilk bebeğimde emeği çok....
canım,hemşerim nasılsın?ne güzel canım böyle tanıdık imkanının olması..peki bana ne tavsiye edersin sonlara doğru mu mehmet bey e gideyim yoksa hemen randevu alıp şimdiden ikisine bir devam mı edeyim ne dersin?
canım,hemşerim nasılsın?
sen hangi dr a gidiyorsun,yani sürekli hikmet beye mi gidiyorsun yoksa başka dr lara da muayene oldun mu?
paylaş tecribelerini canımmm...
ben 3-5 dr değiştirdikten sonra ayişe hanıma gidiyorum,2 kere gittim aslında.
1 hafta sonra kontrolum var,eğer daha iyi ilgilenmezse değiştirebilirim
canımcımm iyiyim tatlım bebişleri büyütüyozz Allah ın izniyle:))ben sadece ilk kontrole gittim hikmet beye haftaya ikinci kontrolüm inşallah..ama az önce kayra yla konuştum o tıpa mehmet çolakoğluna gidiyormuş aynı zamanda yani iki doktora birden..valla açıkçası ben de çok bilimiyorum valla..ayşe hanım hangi hastanede?
ayişe hanım büykşehir beld. hastanesinde canımm....
tülin, nil, naciye, mehmet brdkç,tamer vs vs...dolaştım durdum aralarında.......
ben öyle aman aman memnun kalmadım hiç birinden de...
sadece mehmet bardakçı benim rahatsızlığımı ortaya çıkardığı için çok minnettarım ona ama hastanesinde epidural-spinal anestezi yok...
e niye şu dönemde böyle bi konfordan yararlanmayalım ki....
değil mi ama tatlım? zorunlu olarak değiştirdim dr umu...
bakalım bu kadını sevdim gibi ama tabi gidişata bağlı...
mehmet çolakoğlunu bende çokkkkk istiyorum ama eşimle daha konuşmadım..
o böyle değişiklikleri hemen kabul edecek birisi değil..
illa da bildiği aşina olduğu birileri olsun istiyor...
tekrar kötü bişey yaşamaktan,bana bişey olmasından korkuoyr...
öyle hemen güvenmezz yanii
kayınvalidenede kocanada işyerindekilerede ayar oldum deli oldum sinir oldum.yavrum sen hamilesin delimisin ne kalkıyon sahura değiyor mu??ver cevaplarını geç.ben yıllarca susutum ezdide ezdi baktım olmayacak eşime dedim sen görüş yeter benim yıprandığım yeter.bebeğimi gömdüğüm gün kayınvalidem yemeğini yeyip bi güzel gezmeye gitmişti artık mesafeliyim eşimde öyle..ikinci gelin geldi ben bir kıymete bindim sorma...ezdirme kendini.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.nazda yapmak kapriste yapmak sana özel kimseyi bağlamaz.hamilesin sen ya...allahım deli oldum valla...
iyiyim kuzum sen nasılsın??bugün evi baştan aşağı sildim süpürdüm ve akşam yine kanama.alışkanlık yaptı zaten kanama ve ben ayrılmaz ikilii
He o duyduğundan beri erkek hamza diyor ama ben hiçbişey hissetmiyorum.kız hissetmiştim bebeşimde malum sonuç ortada.hislerim çıkmıyorki be kuzum:))))
Günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?