yesinler onuu allahım rüyalarıda çok bilmişçe :))) evet bir işaret olabilir canım hamza peygamber efendimizin amcasıydı yanlış hatırlamyorsam..herşeyde vardır bir hayır ..tanemm oof süperr isimBak şimdi benim aklım karıştı tanemmmm hımmmm
Bu arada kızlar muhabbet ederken ben 1 kavonoz turşuyu bitirmişim :))) allahım yaa midemi bozmasam barii
Bu arada kızlar muhabbet ederken ben 1 kavonoz turşuyu bitirmişim :))) allahım yaa midemi bozmasam barii
seninki kesin kız canım şimdiden hayırlı olsun
bende uzun zamandir yeni cikolata yedim :)
kizlar bu arada bugun benim karnimda sol tarafimda atiyordu arada birde biraz segerme oldu acaba bunlar normalmi ,burda yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor ..
kizlar bu arada bugun benim karnimda sol tarafimda atiyordu arada birde biraz segerme oldu acaba bunlar normalmi ,burda yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor ..
nezaman hissedicem yavrumu? çok arada seğirtiler oluyor..dün gece canlı müzikli biryere gittik eşimle yavrum orda çok seğirdi :)) dedim müziği sevecekk :)) gerçek hareketlerini 12.haftada hiisesedenler oluyomuş:44:
afiyet olsun canım ..yarasın bebişine..bence normal benimde öyle çünkü arada oluyor seğirmeler ..neden kafan karıştı canım yazılarda ne var ki? Ben kaçırmışım?
kizlar ben yavasdan musadenizi isteyim guzel bi sohbetti yarin grsz uzere optum hem sizi hemde bebislerinizi..
Inşallahh herşey yolundadır..bebeğimi hissedene kadar ensdişeler hep olacak sanırım..ilk bebeğimi düşürdüm( çok çok kötü birşeydi allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın hem sağlık acısı,hem psikolojik..rabbime emantlerr ..
parola neydi geçmişe bakmak yok önümüze bakacağız.......ben neler yaşadım bir bilsen( 14:
herzaman önümüze bakmak gerekiyor..beni burda en cok teselli eden bir söz vardı düşük yaptıktan sonra..sorunlu bebekler düşermişbuna dayanarak teselli buldum allahıma sığındım,sadece ondan istedim ve çok şükür ..anlatmak istersen dinlerim canım ..ama üzülme lütfen..
yok kuzum sadece şunu bil cennette beni bekleyen küçük bir damadım var
Canımm üzme kendini lütfen pek anlayamadım damadım ? Yani dilim varmıyor ama bebeğinimi kaybetin? Konuyu hem acmak istiyorum hem istemiyorum..açarsan belki rahatlarsın anlat istersen canım..
iyi geceler annislerrr. gece gece uzucu konulara girmeyin yaaaaa, her zaman dedigim gibi sadece pozitif pozitif pozitif. ben buna cok inaniyorummmm
kayra benim kiz mi olucak erkek mi bi baksana
02.08.1982 esim
26.11.1982 benim
sat 8 haziran
tesekuulerrrr
erkek çıkıyor şekerimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?