Teşekkür ederim cnm .doktor verdi ama sonuçta doktorlar önce anne sağlığını düşünmek zorunda..İdrar yolu enfeksiyonu derken suratı ekşidi doktorun zaten.
Bence bi şikayetin yoksa yaptırmana gerek yok.ama yine de doktoruna bi danış belki için rahat etsin.
Çok teşekkür ederim cnm ..ben de kullanmayacaktım ama karın ağrım geçmeyince mecbur kaldım.Belki enfeksiyonda bebeğe zarar verebilir diye düşündüm.İnş kısa zamanda geçer çok kullanmak zorunda kalmam.Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum..İnş bebeğime bi zarar gelmez..Bu konuda çok hassasın. Otistik bi kardeşim var herşeyden korkuyorum.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
[SUP][/SUP]
hoşgeldin canım.ben iyyimsen nasılsın ?
benim kan tahlillerinde ferritin 5,9 cıktı düşük ama doktor bişey vermedi bana.özellikle belirtmelimiyim aceba vermesi için.
normal bi insanda 12 - 300 (300 dü sanırım olması gerekirken bende 5,9 cıkmıstı baktı hersey norml dedi)
herkese selam kizlarr. umarim keyifer yerindedir...
gida-pinar ben hamile degilken idrar yolu enfeksiyonu olmustum lanet bir sey gercekten.
ama ben de antibiyotik kullanmayi sevmeyenlerden oldugum icin dedikleri gibi cok bol su ictim ve maydanoz mucizesini uyguladim.
hamileyken zarari olur mu bilmem ama ben maydanzou kaynatip suyunu iciyordum, ve sicak maydanozu peceteye sarip malum bolgeye koyuyordum ve ancak ondan
sonra uyuyabiliyordum. amaaaaa hamilelik icin bilemem sakin doktor danismadan deneme sorumluluk kabul etmem. ama bu sayede 3 gunde gecti benim. bilginee
ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum canımcanım burda mısın neden yazmıyorsun ?
nasıl geciyor günün ?
ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum canımcanım burda mısın neden yazmıyorsun ?
nasıl geciyor günün ?
nasıl geciyor günün ?
hamilelikte kesinlikle sakıncalı maydonoz.benim kuzenimde bilmeden kaynatıp suyunu içmişti,6 aylık bebeği düşüyordu.benim doktorumda salatada filan ye ama kalkıpda bi demet yeme demişti.aman deyim kızlar bitkiselleri abartmayın nolur,doktorunuza kesinlikle danışın ve öyle tüketin.
ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum canımbide akşamdan beri dişim nasıl ağırıyor anlatamam doktorum diş tedavisini pek fazla önermiyorum demişti sorduğumda akşam dayanamadım minoset içtim ama pek işe yaramadı sanırım. burda dişi ağıran bi arkadaş vardı hatırlayamadım adını o ne yapmıştı acaba
selam bayanlar....
Arkadaşlar aranızda 7+4 olupta bebeğini hala göremeyen var mı ?
hoşbuldum. kuzum.öyle niki girmeden okuyordum cevap vereyim diye girdim.nasılsın canısı???
çok şükür canım bugün daha iyiyimkas ağrılarım kramplarım oluyor kaç gündür dünden beri felaket halde baldırımda özellikle oluyor bel ağrımla birleşince kötü oluyorum ama bebişim iyi olsun sağlıklı olsunda katlanacam artık magnezyum eksikliği diyor internette öyle midir ki sen bilirsin
evet canım magnezyum eksikliğindendir sanırım bir dahaki gittiğinde verir.suya karıştırılıp içilen bir toz ama iyi geliyor.daha ne ağrılar olacak varyaaanne olmak böle bişey işte:)))
canısım hamilelikte en sık rastlanan idrar yolu enfeksiyonudur.enfeksiyon gebelikte düşüğe ve erken doğuma yol açar ve çok risklidir.ben her hamileliğimde ciddi boyutta yaşarım ve antibiyotik tedavisi olurum.gönü rahatlığıyla kullan antibiyotiğini bebeğine zarar vermez a kategorisinde ilaç vermezler hamilelere.korkmma.bazı enfeksiyonlar suyla gitmiyor malesef öyleki ben vajen kültür yaptırırım onda antibiyotiğe bile duyarlı çıkan oluyor.ihmal etme sakın canım....korkacak birşey yok...
canım karından geç görünebiliyor geç döllenme de olabilir ben 7+6 de gördüm[/QUOTE
İnşalahh canım benimki de öyledir ya çok endişeliyim, çarşamba gideceğim tekrar umarım görürüm bu sefer
herkese selam kizlarr. umarim keyifer yerindedir...
gida-pinar ben hamile degilken idrar yolu enfeksiyonu olmustum lanet bir sey gercekten.
ama ben de antibiyotik kullanmayi sevmeyenlerden oldugum icin dedikleri gibi cok bol su ictim ve maydanoz mucizesini uyguladim.
hamileyken zarari olur mu bilmem ama ben maydanzou kaynatip suyunu iciyordum, ve sicak maydanozu peceteye sarip malum bolgeye koyuyordum ve ancak ondan
sonra uyuyabiliyordum. amaaaaa hamilelik icin bilemem sakin doktor danismadan deneme sorumluluk kabul etmem. ama bu sayede 3 gunde gecti benim. bilginee
salı günü gidicem inşallah aksilik olmazsa artık söylerim doktora verir.. deme canım ya korkutma :18:ee katlancaz artık bebişler iyi olsun da sen iyisindir umarım kanaman devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?