2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sealmun aleyküm güzel anneler ve minik fasülyeler...

ben geçirdiğim baygınlığın arkasından bu gün az daha iyiym,halsizim ama o kadar da olsun..
şükür bi yerime bişey olmadı...

bende bu gün güzel bir rüya gördüm,dün de...
dün kurban kesildiğini gördüm..
sayısız kurbanlıklar vardı tek tek kesilmiş...
bu günde rüyamda kucağımda bi oğlan çocuğu,benimmiş.
niye ilgilenmiyosunuz çocukla diye kızıyor kayınbabam..
yusuf diye çağırıyorum onu..
sonra kayınbabam Yusufu bana verin falan diyor.
şaşırıyorum nasıl koyduk bu ismi diye çünkü normalde kayınbabam kendi ismini ister erkek torununa
böyle bi rüyaydı işte ALLAH hayırlara getirsin inşallahh...

hoşgeldin gülümmmm inşallah kucağına almakda nasip olur senin bebişin cinsiyeti belli olduysa ve elinde 8 haftalık ultrason görüntüsü varsa bize bebişin hangi tarafta olduğunu ve cinsiyetini yazar mısın?

kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm geçmişe bakarken.rüyanda çok güzel rabbim hayırlara çıkarsın...

kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm geçmişe bakarken.rüyanda çok güzel rabbim hayırlara çıkarsın...

bende bugün rüyamda oğlan doğurdum ama doğurmadım diyorum yok diyolar o senin çocuğun gel emzir diye beni çaırıyorlar bi gidiyorum tosuncuk bi bebek yok diyom bu bana benzemiyo emzircektim uyandımm oğlumdada kız bebek emzriyordummm

evet seni yazacaktım unutttum benim diye reddetmen ters cinsiyete çıkar.aman zaten senin kızın olacak

evet seni yazacaktım unutttum benim diye reddetmen ters cinsiyete çıkar.aman zaten senin kızın olacak

aa gerçektenmi canımm oğlumdayken gördüğüm kızda benim değildi zatennn benim değil dedim ama emzirdim benim olmadığını biliyodumm gerçektende doğruuu
Allah'ımm iyice alışmaya başladım karnımdakinin kız olduğunaa inşallah canım yaaaa

sağol canımn içi...
bazen araya kaynıyor yazdıklarımız,takılmıyorum hiçç.
evet baya kötü bir olaydı ama geçti inşallahh...
evet rüyamdan bende çok güzel etkilendim
RABBİM hayırlara çıkarsın inşallahh..
bu arada ramazan ayında görülan kötü rüyalar tabir edilmez..
bu ayın feyzi hürmeti nedeni ile kötü rüyalar gerçek çıkmaz bi iznillahu teala...
ama güzel rüyalarda hemmencecik çıkar..
inşallah da öyle olur

nasıl oldun canım o günkü bayılmadan sonra daha iyimisinnn

nasıl oldun canım o günkü bayılmadan sonra daha iyimisinnn

çok şükür daha iyiyim canım ama baya etkilendim galiba hala yüzüm kireç gibi...
hem utandım hem fiziksel olarak da rahatsızlık hissettim.
ama geçecek RABBİMİN sadece bu günü yok elhamdülillah..
yarından daha umutluyum...
senin prensesde ben burdayım diyor galiba annesii

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Malesef şehir dışındayım dr.a gitmedim o yüzden ne cinsiyeti belli oldu, ne de ultrason görüntülerini yanıma aldım

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Malesef şehir dışındayım dr.a gitmedim o yüzden ne cinsiyeti belli oldu, ne de ultrason görüntülerini yanıma aldım
hmmmm sendede heycan vvar o zaman kız mı erkekmi diye hayırlısı artık

boşwer canım yaa rezilliği düşünme isteyerekmi yaptın sankiii elindeki bişiy değilll bunlar kötü olsada bebişinin sağlıklı olmasının bi göstergesii
ewet cnm sanırım benim bi prensesim olacak yaa o kadar çok dua ettimki inşallah önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun diee

insallah gonlune gore olur

Son düzenleme:
kızlar ya canım deli gibi çiğköfte istiyo,bi lavaş yiyorum ama sanki bi lokma yemişim gibi tadı damağımda kalıyo.acı diye abartmakta istemiyorum,ama hiçbi yiyeceğe karşı böyle olmadım nedense..

kızlar ya canım deli gibi çiğköfte istiyo,bi lavaş yiyorum ama sanki bi lokma yemişim gibi tadı damağımda kalıyo.acı diye abartmakta istemiyorum,ama hiçbi yiyeceğe karşı böyle olmadım nedense..

doktor etli çiğ köfteyi yasakladı ki zaten ben sewmem etsiz olanını ye canım kendin hazırla ewde damağına göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…