Slm tatlı anneler
Ben Aralık annesi olacağım inşallah. Topiğinize misafir olarak bi uğrayım dedim.
Mesajlarınıza göz atınca kendii halim geldi gözümün önüne.Bu ilk bebeğim olacak, o yüzden çok heyecanlı ve meraklydım.Şimdi size göre tecrübeli sayılırım demiYardımcı olabileceğim bişey varsa buralardayım Yaşadığınız güzelliğin tadını çıkarmaya bakın.
Benim ilk 3 -3,5 ay çok sıkıntılı geçti.Bulantılar,tiksinmeler,mide rahatsızlıkları,kilo kaybı,halsizlik..Hiç geçmeyecek sanıyordum, ama çok şükür son 1 ayda yavaş yavaş azalmaya başladı. 17.haftadan itibaren de ufak ufak bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.Başlarda emin olamıyordum, ama sonraları sıklığı ve şiddeti artmaya başladıkça anladım.Şimdi yavrumu günde birkaç kez çok rahat hissediyorum, bazen bi başladı mı durmak bilmiyor,arka arkaya vuruyorHatta karnıma elimi koyduğumda artık dışardan bile anlaşılıyor hareketleri. Öyle güzel bi duyguymuş ki bu... Asla tahmin edemezdim...Çok şükür ilk aylardaki sıkıntılarım azaldı, hareketlerini hissetmeye başlayınca hamile olduğumu anladım. Darısı başınıza, hepinize sağlıklı,mutlu hamilelikler diliyorum...
sealmun aleyküm güzel anneler ve minik fasülyeler...
ben geçirdiğim baygınlığın arkasından bu gün az daha iyiym,halsizim ama o kadar da olsun..
şükür bi yerime bişey olmadı...
bende bu gün güzel bir rüya gördüm,dün de...
dün kurban kesildiğini gördüm..
sayısız kurbanlıklar vardı tek tek kesilmiş...
bu günde rüyamda kucağımda bi oğlan çocuğu,benimmiş.
niye ilgilenmiyosunuz çocukla diye kızıyor kayınbabam..
yusuf diye çağırıyorum onu..
sonra kayınbabam Yusufu bana verin falan diyor.
şaşırıyorum nasıl koyduk bu ismi diye çünkü normalde kayınbabam kendi ismini ister erkek torununa
böyle bi rüyaydı işte ALLAH hayırlara getirsin inşallahh...
kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm geçmişe bakarken.rüyanda çok güzel rabbim hayırlara çıkarsın...
bende bugün rüyamda oğlan doğurdum ama doğurmadım diyorum yok diyolar o senin çocuğun gel emzir diye beni çaırıyorlar bi gidiyorum tosuncuk bi bebek yok diyom bu bana benzemiyo emzircektim uyandımm oğlumdada kız bebek emzriyordummm
evet seni yazacaktım unutttum benim diye reddetmen ters cinsiyete çıkar.aman zaten senin kızın olacak
kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm geçmişe bakarken.rüyanda çok güzel rabbim hayırlara çıkarsın...
sealmun aleyküm güzel anneler ve minik fasülyeler...
ben geçirdiğim baygınlığın arkasından bu gün az daha iyiym,halsizim ama o kadar da olsun..
şükür bi yerime bişey olmadı...
bende bu gün güzel bir rüya gördüm,dün de...
dün kurban kesildiğini gördüm..
sayısız kurbanlıklar vardı tek tek kesilmiş...
bu günde rüyamda kucağımda bi oğlan çocuğu,benimmiş.
niye ilgilenmiyosunuz çocukla diye kızıyor kayınbabam..
yusuf diye çağırıyorum onu..
sonra kayınbabam Yusufu bana verin falan diyor.
şaşırıyorum nasıl koyduk bu ismi diye çünkü normalde kayınbabam kendi ismini ister erkek torununa
böyle bi rüyaydı işte ALLAH hayırlara getirsin inşallahh...
nasıl oldun canım o günkü bayılmadan sonra daha iyimisinnn
hoşgeldin gülümmmm inşallah kucağına almakda nasip olur senin bebişin cinsiyeti belli olduysa ve elinde 8 haftalık ultrason görüntüsü varsa bize bebişin hangi tarafta olduğunu ve cinsiyetini yazar mısın?
hmmmm sendede heycan vvar o zaman kız mı erkekmi diye hayırlısı artıkİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Malesef şehir dışındayım dr.a gitmedim o yüzden ne cinsiyeti belli oldu, ne de ultrason görüntülerini yanıma aldım
çok şükür daha iyiyim canım ama baya etkilendim galiba hala yüzüm kireç gibi...
hem utandım hem fiziksel olarak da rahatsızlık hissettim.
ama geçecek RABBİMİN sadece bu günü yok elhamdülillah..
yarından daha umutluyum...
senin prensesde ben burdayım diyor galiba annesii
insallah gonlune gore olur
boşwer canım yaa rezilliği düşünme isteyerekmi yaptın sankiii elindeki bişiy değilll bunlar kötü olsada bebişinin sağlıklı olmasının bi göstergesii
ewet cnm sanırım benim bi prensesim olacak yaa o kadar çok dua ettimki inşallah önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun diee
mrbMrb hanınmlar nasılız bakalım?
Mrb hanınmlar nasılız bakalım?
Mrb hanınmlar nasılız bakalım?
kızlar ya canım deli gibi çiğköfte istiyo,bi lavaş yiyorum ama sanki bi lokma yemişim gibi tadı damağımda kalıyo.acı diye abartmakta istemiyorum,ama hiçbi yiyeceğe karşı böyle olmadım nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?