2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet aynı ilaçtan bana da verdi daha başlamadım gerçi ama baktım boyutu biraz büyük geldi decavitin..Sanırım senin gibi ben de zorlanacagım kullanırken..büyük haplarda kovayla su içsem gitmiyor yaaa

Akşam yemeklerinden sonra bir su bardağının içine yarım limonu sıkıp, üzerine su ekleyip içmenin mutluluğunu hiçbir şeye değişmem...

Yine bunalimdsyim bugun arkadaslar..hergun asiri derecede midem bulaniyordu dunde aksama kadar cikardim ama bugun bulantidan eser kalmadi midem hic bulanmiyor...kafayi yiycem..biseymi oldu bebegime....((

bugün temizlik günüymüş galiba...ben güne çıkararak başladığım için bütün temizliği eşim yaptı...çok yoruldu ama her yer pırıl pırıl oldu sağ olsun...limonu ben de mi denesem acaba? yeşil elma iyi geliyo demişti biri burda onu denedim ama bana hiç iyi gelmedi yarın okul var ama sanırım gidemicem,eşim rapor alıcak...yatmaya devam sizin hala bulanıyo mu mideniz? ne zamana kadar sürer acaba?

canimciim sohbet arasinda kaynamistir alinma uzulme hemen, hamilelik hormonlari iste, hassasiz boyle fazlasiyla...

kızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet

cok normal, tahim buyuyo, tum organlar yer degistiriyo su anda, hissetmemek mumkun degil, benim de agrim var, kasigim, sirtim, her yanim agriyo, dinlenmeye calisiyorum bol bol, sen de oyle yap, herseyin ilaci dinlenmek hamilelikte

oh cok sukur, cok sevindim, sagligi yerinde olsunda, bebis de iyiymis, donunce yazar hemen

canim seni cok iyi anliyorum, gurbetlik cok zor, ben de cezayirdeyim, uzun yillarda ingilteredeydik esimle, tabiki insan kendi ulkesini istiyo boyle durumlarda ama bir de soyle dusun, esine de bunu soyle, bebeklerimiz Allah'a emanet, dunyanin en unlu doktorunda, en iyi hastanesinde de olsan Rabbimin yazdigindan otesi yok, burda insanlarin cogu hamilelikleri boyunca doktora bir kez bile gitmiyo, bir tanesi dogurunca gormuski ikizleri var ama masallah hepsinin cocugu saglikli akilli, sen tevekkulu elden birakma, panik olma, Allah'in izniyle bak bebegin de iyiymis zaten, gonlunu ferah tut, dualarini eksik etme, Allah yardimcin olsun.

haydiiii, daha simdiden niye amniyosentezden bahsetmis ki!!!! bosver sen onu, dedigin gibi ne ornekler var onumuzde, saglikla alicaz insallah bebislerimizi kucagimiza, demek senin de erkek, bana da erkek dedi doktorum, pipimizi bile gosterdiaman saglikli olsunlarda, evladin kizi erkegi olmuyor

Akşam yemeklerinden sonra bir su bardağının içine yarım limonu sıkıp, üzerine su ekleyip içmenin mutluluğunu hiçbir şeye değişmem...

ah limon benim de favorim, yemeye doyamiyorum, sonra mide yanmasi yapiyor ama olsun, ben de bulanti hala devam ediyor, bir guzel yemek yaptim boyle hevesle ozene ozene, tadina bile bakamadim henuz, kaldirdim dolaba, yorgunluk da hat safhada, zorla surukluyorum kendimi evin icinde, neyse bebeklerimizin cani sagolsun, sabdericez tabi

Yine bunalimdsyim bugun arkadaslar..hergun asiri derecede midem bulaniyordu dunde aksama kadar cikardim ama bugun bulantidan eser kalmadi midem hic bulanmiyor...kafayi yiycem..biseymi oldu bebegime....((

yaaa iste bide bu var, bulantin olur bir dert olmaz aman niye yok bisey mi var, benim de 10-11 hafta gibi baya bi gecmisti istahim acilmisti, 12. haftayla geri geldi, neden bilmiyorum gidiyo geliyo boyle bazen, normaldir yani, kotu dusunme hemen

selam kıslar.bugün tavsiyelerinize uydum ve yarım saat+yarım saat şeklinde yürüyüş yaptım gerçekten inanılmaz iyi geldi. bi de bacaklarımın arkasında damarlarım çıkmış ben farketmemiştim eşim de canı sıkılmasın diye söylememiş o damarların da görünürlüğü azaldı. bundan sonra her gün yürüyüşe devam. ya bi de kızlar ben hamile giyimi adına hiç bi şey bulamadım bugün avm deydim biraz bi şeyler alalım bana diye ama hiç bi şey yoktu. büyük beden veriyolar onu da ben almadım. siz bulabiliyo musunuz kıyafet. emekli olayım ben açacağım ilk hamile mağazasını:))))) mağdur kalmayacak hiç bi hamiş:*

mart annişlerinin çoğu erkek annesi sanırım.bu yıl erkek yılımı ki?benımde oglusuma erlkek kardes gelıyor.nasıl bır sey 2 oglan anası olmak merak edıyorum.guzel olsa gerek dimi?hayırlı evlat olsun hepimizin cocukları insallah.

Ankaradan Zekai Tahir Burak ya da Zübeyde Hanıma giden var mı?

7 haftalık hamileyim kızlar mideem çok bulanıyor( hiçbişey yiyemiyorum böyle olupda hangi aydan sonra düzelirim yaşayan varmı çok zor ((

Ben hmi kıyafetlerimi şimdilik LCW dan alıyom canım güzel bdileri falan oluyo geçende bi tane hamiş kotu aldım arada yenileniyo kıyafetleri denk gelirsen güzel şeyler bulabilrsin

7 haftalık hamileyim kızlar mideem çok bulanıyor( hiçbişey yiyemiyorum böyle olupda hangi aydan sonra düzelirim yaşayan varmı çok zor ((

Canım 12.haftadan sonra geçiyo sanırım :26: çoğu şikayetlerimiz geçiyormuş ozamana bulantı baş ağrısı halsiliik :26: en güzel dönemimize giriyoruz yani son aya kadar rahatız bu arada hanımlar 11 haftadan sonra düşük riski %1e iniyormuş ooh artıkın halvette yolculukta serbest anlaşılan bu zamana kadar gelen bebekler sağlıklı demekmiş yaani 1.hftama girmek üzereyim artık bende yuuppiii

Ha bu arada bulantısı olan hanımlara küçük bi tavsiye yatağınızın yanında tuzlu çubuk bisküvi vs. bişii bulundurun sabah yataktan kalkmadan önce ağzınıza atın bu sabah bulantılarını aza indiecektir ayrıca en az 3 ana 3 ara öğünü ihmal etmeyin hatt ara öğünler 6ya bile çıkabilir bulantınıza göre miğdeyi aç bırakmayınki bulanamasın evet limon oldukça iyi bulantıya karşı arkadaşlar

Iyigeceler arkadaşlar..birtürlü uyuyamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugünü hiç yaşamasaydım keşke bugün üzüldüğüm,kırıldığım kadar sanırım hiçbir gün üzülmemişimdir:5 beni üzenleri allaha havale ediyorum..hayretlerdeyim benim iki canlı olduğumu bildikleri halde üzenlere..öyle safım ki,ektikten sonraki biçtiklerimi görünce farkediyorum hep..iyilik ektikçe kötülükmü bulunur hep?hakettiğmin karşılığı bunlar mı? Seyirci kalanlara da ayrı sitemim..kendime değil yavruma üzülüyorum..onu hiçe sayan duygusuzlara kahretsin!..henüz büyümeye çalışan,dünyaya gelmemiş minicik bedenin,beni üzerek onuna etkilemelerine ne hakları var!!!!kahretsin!!! Allahından bulsunlar....

Elsiz bir böcekten ipekler giydiren,zehirli bir böcekten bal yediren,verdiği akıl nimetiyle gerçek manada kulluk isteyen RABBİMİZE salih kul olupta dualarımızın kabul olması dileğiyle...

Günaydın güzel anneler:):) nasılsınız bugün_? benim cok uykum var 2 saat uykuyla duruyorum..inş okuldan dönünce uyuyabilirim..
bu arada midemde sanki bir taş var,hiç birşey yiyemiyorum..Aranızda var mı böyle hisseden_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…