Bütün güsel hamişler ve onların elma şekerlerinee kocaman günaydınnnnnnHayılrı bereketli mutlu huzurlu cumalar dilerim hepimizee..
Nerde benim sulugöz ebahımmmmm,duygusalıımm
Nerde benim çilağımmm, evi topladınmı perdeleri atsınmı, halıları serdinmi gısssss
Baharcımm geçmiş olsun cnmm, ama o batmalar bi çok kişide var sancılar ama devam ederse bi dr la görüş derim canım, bebek aşağı doğru baskı yaptığında olabiliyor sanırım. Dikkat et kendinee
günaydınnn canlarrr
kızlarrr ben dün gece bi hata yaptım bi yakınımızın kınası vardı. çıktım oynadım bi kerede dedğil bi kaç kere tutamadım kendimi. hep kızdılar oynama diye çocuğu düşürcen. dediler sen bu gece sancılanırsın. sonra korktum kalkmadım ama eve geldim gerçektende gece karnım çok ağrıdı sabah işe gelirkende öyleydi. korkuyorum:18: bi daha mıı töbee
ama kızım içimde maşallah fıldır fılfır sabahtan berii...
bir zarar vermemişimdir inşallah
Herkese günaydın. Sende benim gibi içi kıpır kıpır olanlardansın demek. Olsun canım halay çekip zıplamadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Hem bak analı kızlı oynamışınız işte :))))) Baharcım sanada geçmiş olsun canım zaman zaman oluyor canım. İç organlarımız yer değiştiriyor. Karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor. Kağan kocatepe nin kitabında bu haftalarda normal diyır yani.günaydınnn canlarrr
kızlarrr ben dün gece bi hata yaptım bi yakınımızın kınası vardı. çıktım oynadım bi kerede dedğil bi kaç kere tutamadım kendimi. hep kızdılar oynama diye çocuğu düşürcen. dediler sen bu gece sancılanırsın. sonra korktum kalkmadım ama eve geldim gerçektende gece karnım çok ağrıdı sabah işe gelirkende öyleydi. korkuyorum:18: bi daha mıı töbee
günaydınnn canlarrr
Herkese günaydın. Sende benim gibi içi kıpır kıpır olanlardansın demek. Olsun canım halay çekip zıplamadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Hem bak analı kızlı oynamışınız işte :))))) Baharcım sanada geçmiş olsun canım zaman zaman oluyor canım. İç organlarımız yer değiştiriyor. Karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor. Kağan kocatepe nin kitabında bu haftalarda normal diyır yani.
sude canım pazar gecesi bende çok oynadım ama zıplamadan falan o kadar zarar olucağını düşünmüyorum korkma canım hele birde fıldır fıldırmış zaten bebeğin
ama sen genede dikkat et bak karnında ağrımış aa korkma birşey olmaz o kadarcık şeyden
ne geliosa zaten kınalar düğünler nişanlar yüzünden gelio benim geçen 2 pazarda öyleydi bi pazar kuzenimin nişanı bi pazarda diğer kuzenimin kınası ve düğünü vardı bende çok oynadım sonra o talihsşz olayı yaşadımama bişi olmamıştır prensesimize merak etme
günaydın kızlar dün yoktum işe gelemedim yatıp dinlenmem gerekiyordu
bugün sabah işe gelirken sağ karnımın az alt kısmına bir ağrı girdi yürüdükçe artıyordu ağrı ağlayarak geldim işe resmen oturunca geçti neden oldu acep
dinlenmeden sonra işe gelmek istemedi galiba bebeğim de ama geldik
sizler inşallah iyisinizdir inşallah çok yoğun bir gün olmaz da iki günlük tatile girerim
ben 3 kilo aldım ama baya bir genişledim,süt bezlerin çoktur senin de belki, ne güzel bebeğin aç kalmaz. takma kafana,herkesin biryerleri büyüyor,zamanı gelince de küçülür.
günaydın annelerin minik oğlanları ve kızları
şu günler geçse bitsede bende doğru dürüst rüyalar görsem....sıkıldım ve yoruldum artık...sabahları bu yüzden yorgun ve rüya çeşidine göre sinirli yada duygusal uyanıyorum
kuzuk kızımın tekmeleri yeri göğü inletiyor maşallah....elektrikli dış fırçasının,fön makinasının sesine tepki veriyor,bu sabahta fotokopi makinasına tepikledi....ilginç
sudeecim korkma birşey olmaz çok hareket etmek iyidir,doğum daha kolay olur....
Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri
Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..
Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..
Güzel paylaşımlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugba1986[/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nur_sey_nur[/td] [td]26[/td] [td]Konya[/td] [td]25 mayıs[/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilaralbayrak[/td] [td]19[/td] [td]Ankara[/td] [td][/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]1. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AKILCI[/td] [td]22[/td] [td]Şanlıurfa[/td] [td]24 mayıs[/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimduam[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]2 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]enderfts[/td][td]24 [/td][td]Hatay[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek[/td][td]KIZ [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pamuk_sekerim[/td][td] 28[/td][td]Sakarya[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]2. bebek[/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sifaa[/td] [td]29[/td] [td]Kayseri[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozayus[/td] [td]33[/td] [td]Van[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]3. bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nbd3460[/td] [td]37[/td] [td]Tokat[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bsima[/td] [td]29[/td] [td]????[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cilek7879[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]galvaniz[/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge85[/td] [td]27[/td] [td]Gizli:44:[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]4 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_21[/td] [td]26[/td] [td]G. Antep[/td] [td]29 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeyas[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]29 mayıs[/td] [td]6 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]prenseskrl[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]30 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif_87[/td][td]25[/td] [td]Van[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]chemes[/td][td]28[/td] [td]Sakarya[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alkon[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]recsn[/td] [td]24[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eceli54[/td] [td]42[/td] [td]Adapazarı[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayse_cik[/td] [td]24[/td] [td]Antalya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_86[/td] [td]25[/td] [td]Sakarya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseeonur[/td] [td]21[/td] [td]Antalya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]begumD[/td] [td]26[/td] [td]Bursa[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beautician1[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lalezar01[/td] [td]27[/td] [td]Karışık[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]agustoscikmazi[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minimini_bir[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebah234[/td] [td]30[/td] [td]Bursa[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]geceyimben[/td] [td]33[/td] [td]Ankara[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ffakem[/td] [td]26[/td] [td]Mersin[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]felida[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]4 haziran[/td] [td]11 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif_sena[/td] [td]27[/td] [td]Fransa[/td] [td]23 mayıs[/td] [td]11 mart 2013[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gida_pinar[/td] [td]27[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td]6 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dennis_81[/td] [td]31[/td] [td][/td] [td]5 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sayemu[/td] [td]26[/td] [td]Mugla[/td] [td]4 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sekercikk[/td] [td][/td] [td]İstanbul[/td] [td]5 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mirrors[/td] [td]26[/td] [td]Hatay[/td] [td]5 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayra42[/td] [td]28[/td] [td]Konya[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sweet85[/td] [td]26[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]7 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deryaak[/td] [td]26[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]opsesiff[/td] [td]25[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BaSiYaZMaLiKiZ[/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ibozll[/td] [td]23[/td] [td]Antalya[/td] [td]7 haziran[/td] [td]14 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]imdesire[/td] [td]33[/td] [td]??????[/td] [td]6 haziran[/td] [td]14 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuresma[/td] [td]28[/td] [td]Newyork[/td] [td]7 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]db55[/td] [td]25[/td] [td]Ankara[/td] [td]8 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kiviircik[/td] [td]29[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]8 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Janim[/td] [td]32[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]8 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td][td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]calista[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]9 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td] [td]24[/td] [td][/td] [td]8 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]IntromTrack[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]8 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elisa84[/td] [td]28[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]8 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]3. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisa51[/td] [td]30[/td] [td]Ankara[/td] [td]10 haziran[/td] [td]17 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozpolat[/td] [td]25[/td] [td]İstanbul[/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lumpen[/td] [td]30[/td] [td]İstanbul[/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudee[/td] [td]24[/td] [td]İstanbul[/td] [td]10 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuriscan[/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nifado[/td] [td]27[/td] [td]Konya[/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]divinity[/td] [td]33[/td] [td]Sivas[/td] [td]11 haziran[/td] [td]19 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kissem[/td] [td]25[/td] [td]İstanbul[/td] [td]12 haziran[/td] [td]19 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sebahatsalk[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]12 haziran[/td] [td]20 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gayet[/td] [td]29[/td] [td]Eskişehir[/td] [td]13 haziran[/td] [td]20 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]h_derya[/td] [td]26[/td] [td]Elazığ[/td] [td]18 haziran[/td] [td]21 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]uykucupisi[/td] [td]28[/td] [td]Afyon[/td] [td]14 haziran[/td] [td]21 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kartanesi81[/td] [td]31[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]14 haziran[/td] [td]21 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rhyildiz[/td] [td]26[/td] [td][/td] [td]14 haziran[/td] [td]22 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tweety_07[/td] [td]36[/td] [td]Antalya[/td] [td]15 haziran[/td] [td]22 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tsemavi[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]15 haziran[/td] [td]22 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sel[/td] [td]25[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]17 haziran[/td] [td]23 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KADINIZZ[/td] [td]24[/td] [td]Ankara[/td] [td]18 haziran[/td] [td]25 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysteryyy[/td] [td]24[/td] [td]Mersin[/td] [td][/td] [td]26 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]azra3434[/td] [td]32[/td] [td]İstanbul[/td] [td]19 haziran[/td] [td]26 mart 2013[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]herasles[/td] [td]32[/td] [td]Adana[/td] [td]19 haziran[/td] [td]26 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]KIZ[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KLEOPATR[/td] [td]27[/td] [td]Konya[/td] [td]19 haziran[/td] [td]27 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nysan[/td] [td]28[/td] [td]izmir[/td] [td]20 haziran[/td] [td]27 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sonsy[/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td]20 haziran[/td] [td]27 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]birgül38[/td] [td]25[/td] [td]Almanya[/td] [td]21 haziran[/td] [td]28 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mucize_m[/td] [td]26[/td] [td]Aydin[/td] [td]21 haziran[/td] [td]29 mart 2013[/td] [td]ilk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SueSue[/td] [td]28[/td] [td]İzmir[/td] [td]23 haziran[/td] [td]30 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar616[/td] [td]21[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td]23 haziran[/td] [td]31 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazlma[/td] [td]22[/td] [td]Yurtdışı[/td] [td]26 haziran[/td] [td]2 nisan 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bengisu87[/td] [td]25[/td] [td]Malatya[/td] [td]26 haziran[/td] [td]2 nisan 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Porselen bebek[/td] [td]26[/td] [td]Balıkesir[/td] [td]17 mayıs[/td] [td]22 şubat[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]ERKEK[/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]
Diğer Konularımıza burdan ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...eri-bebislerimize-kac-kilo-hamile-kaldik.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/540059-2013-mart-bebisleri-ultrason-resimleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...n-kendilerine-bebeklerine-aldigi-ciciler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/545089-2013-mart-annelerinin-gobek-pozlari.html
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Ayşegülümse35 - 36 yaşındayım - İzmirde oturuyorum - SAT 15 Haziran - Doğum tarihi 23 Mart 2013 - İlk bebeğimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.... :)
günaydın gülüşüm öyle deme hayır olsun de senin için hayırlı olsun aklına kötü şey getirme bak annende hissetmiş mutlu olmuş torunu olcağı için 3 fatiha 1 ihlas oku ruhuna bağışla bence öyle yazan herşeye inanıpta bebişide sıkıntıya sokma annesi üzüldüya bebişinrüyamda 10 yıl önce vefat eden ananeme sarıldım ikimizde ağlacak gibi oluyoruz,ağlayamıyoruz,sesini duyuyorum "ah benim küçük kızım annemi olacak" diyor....
şimdi rüya tabirlerine baktım ölmüş birine sarılmak rüyayı gören kişinin ölmesiymiş.....annneciiiimmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?