• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
birtanedir o.benim bebişim erken gelmeye kalktı oda fransadaydı tek telefonla doğumuma arkadaşını yolladı özel odamı ayarladı para bile aldırtmadı.canımdır o.bir telefonla varya emret der korkma der dua okur namazlarında bile riskli hastalarına dua eder.çok mutluyum ona sahip olduğum için.arkadaşımın 7 yıl bebeği olmadı ona yolladım ilk ay hamile kaldı erken doğum dediler düşecek dediler nasıl kanaması vardı inanamazsınız doktorlar doğumuna girmeyiz ölürsün demişler benim doktorum doğurttu oğlu 5 aylık oldu...konya da canımmm....en büyük şansım.ben malatyadayken hamileydim telefonla beni yönlendirirdi düşün artıkkk

uzakmış bana ben istanbuldayım :)

Nehirrrrrrrrrrrrrrrrr
şu kilo takvimini kaldır be kuzu psikolojimi bozuyor yeminle.....:37::37::37::27::27::27:

niye canım :52::52::52::52:

Yoksa bebişimle tombiş olucaz :52::52:

65-66 ile tamamlamak istiyorum dikkat edeyim diye kaldırmıyorum canım:34:

Kilo alıyorum zaten :26:

:19::20::23::27::33::35::36:bende ondan dediydim.21 de diyetisyenle randevum var bi tırsıyorum varya ağzıma tükürecek.14 kilo verdim anam ağladı inşallah evdeki tartı doğrudur yoksa bittim ben:45::47::27::27::27:

Back
X