2013 mart anneleri şafak sayiyor

34 kaldıııııııııııııııı ama 10 günü saymıyorum erken gelsin kızıcığım :)) tam 40 doldurmaya niyetim yok umarım onunda olmaz :))) day kızıma daaay daayy dayy

şafak 13 gideyim bugun gezeyim gezeyim belki doğum olur :) çok yürümekten hatta salıncak görürrsem sallanayım :)

şafak 22:)son günler geçmek bilmiyo nedense o kadar ay geçti :)kızım 40 haftayı doldurmadan gelsin istiyorum doğumdan 10 gün önce filan:)

kızlarr ultrasona göre doğum tarihi 18 mart ama sat a göre 2 nisan gelişimi önde gidiyor. peki ben hangi tarihe göre hareket edeceğim aranızda bu durumda olan var mı

arkadaşlar bugün kontrole gittim sata göre daha 17 günüm var,ama dr en geç 10 mart olur dedi,39-40 lı haftalarda çıktı ultrason fakat,aslında 37+4 deyim,1 hafta sonra gel çatıya bakalım ,açılma var mı diye söyledi,ben de normal doğum yapabilir miyim diye sorunca tabi ki dedi,çok şaşırdım çünkü doktorum sezaryenci diye biliniyor,ben de anlayamadım inş normal deyip sezaryene almaz,en çok ondan korkuyorum,Allahım hepimize kolaylık versin,çünkü ilk doğumum ve sonucundan korkuyorum....

kızlarr ultrasona göre doğum tarihi 18 mart ama sat a göre 2 nisan gelişimi önde gidiyor. peki ben hangi tarihe göre hareket edeceğim aranızda bu durumda olan var mı

aynen benim de öyle. drum sata göre hareket edicez diyodu hep ama bu hafta beklemez diyor
gidişat sezeryan gibi bizim hala dönmedi

şafak :) 12 keşke 2 olsaaaaaa

benim şafak 2 ama senin kadar heyecanlı değilim, aksine biraz gerginim ve korkuyorum, tabi heyecan da var ama:) Bende tık yok hala bekliyorum. bak göz açıp kapayana kadar senin de günün gelecek, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Emin olmamakla birlikte sanırım son 9 şafak !!!

31 gun kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…