2013 mart anneleri şafak sayiyor

söylediklerinin hepsine katılıyorum..bizim 37. haftaya kadar cinselliğimiz devam ediyordu şımdi ise ilişikiden sonra tahrişden dolayı mikrop kapıyor bizde bıraktık..ancak bu hafta tekrar başlıcaz bakalım hem çatı açılmasında da faydası olduğunu duydum ve dediğin gibi spermdekı bazı maddeler rahim kasılmasına neden olduğundan doğumu başlatabılıyormuş bakalım neler olucak:)) bu hafta yıne böğürtleni zar zor bulmama ragmen sonunda başlıcam..memelere gelınce:) ingilterede evde doğum videosu ızlıyordum bı kaç kez denk geldi .erkekler eşlerine doğum anında bıle göğüs uçlarını okşuyordu..meğer buda kasılmaları başlatması içinmiş..bakalım neler olucak teşekkürler tavsiyelerin için..bu arada sizin orada doğum zamanı dolarsa kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktor??

Mert'imi kucağıma almama 9 gün kaldı ve inanın bu saatten sonra hiiiiiiiiç geçmiyor.sanki 9 ayı ben geçirmedim ben beklemedim gibi sabırsızlıkla bekleniyor :)

21 gun kaldı hıc dogum ıcın bır sey yapmıyorum ne egzersız ne nefes acma ne yurume rabbım yardım etsın ınsallah herkese ıcındede bana

şafak 4 :) bnm kızım çok nazlııı valla gelmeye niyeti yok sanırım suyuda azaldı

3 gün kaldı beklenen tariheee ama kontrolüm 4 gün sonra :) perşembe bakalım doğurabilicekmiyim ozaman kadr

ben boyle seyler anlatınca esim bana sapık muamelesi yapıyor:))) dogumun baslaması icin yurumek ve hurma yemekten baska hicbisi yapamıyorum. doktora ne sorsam yapma diyor beni deli ediyor:))))))

bu arada safak sayarsam belki totem olur gelir safakkkk 4....

şafak 21 sanırım allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

cnmçok ii anlıyorum sni bende kocama anlatıyorum garip garip bana bakıyor biz sapık değiliz sadece artık doğurmak istiyoruz yaaa :)))))

benim biraz daha günüm var ama bebegin kiloso fazla ve gelişimi 3 hafta ne gidio 36+5 ken 39+6 gelişiminde kilosu 3515 onun için doğurmak isiyoruumm arrttııkkk. senin çok az kalmış ama ne güzel

Şafak saymalara daha var benim qaliba ama bakarsınız bu ay bende aranıza katılabilirim... Güzel hamişler bana ve isteyen herkeze dua edin lütfen Hayırlı olsun bebişleriniz veee topikciğinizzz

Sürmeli Selam SELEN ben uzun zamandır senden haber alamadım ve merak ettim, 2.minik dünyaya geldimi diye? Nasılsın? Bebişler nasıl? Meraktayım valla. İyi haberlerini bekliyorum. Sevgiler... (Ben Şubat 2011 annelerinden SELEN (cutie))

safak 3....
sanki birazcık karnım asagı inmis gibi, o da biraz ama:))))

benim ikiye ayrıldı insanlar karnım konusunda kimi yukarda kimi biraz inmiş diyo bana göre hep aynı :) perşembe kontrol var doğurmamış olursam doktor müdhale edeceğini syledi suyum azaldığı için

benim şafakta 16. ama bebeğim biraz kilolu. şu an 3400gr. doktor 22 marta kadar normal doğumla gelmesini bekleyeceğiz dedi. eğer 22 sine kadar gelmezse bebek 4000gr ı geçer o yüzden sezaryen gününe karar veririz dedi. inşallah bu hafta normal yoldan doğar.sezaryen olmak hiç istemiyorum.gelsin artık bir an önce.(

bende seninle aynı durumdayım canım gelişimi tam 22gün önde gidiyo cumartesi günü 3511 gr dı kilosu aslında günüm hala var ama olmazsa bende mart21 gibi sezaryen düşünmeye başlarım dualarım bu hafta içi sancımın gelmesi

seninde allah yardımcın olsun cnm bi an önce sezayene kalmadan doğururuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…