söylediklerinin hepsine katılıyorum..bizim 37. haftaya kadar cinselliğimiz devam ediyordu şımdi ise ilişikiden sonra tahrişden dolayı mikrop kapıyor bizde bıraktık..ancak bu hafta tekrar başlıcaz bakalım hem çatı açılmasında da faydası olduğunu duydum ve dediğin gibi spermdekı bazı maddeler rahim kasılmasına neden olduğundan doğumu başlatabılıyormuş bakalım neler olucak:)) bu hafta yıne böğürtleni zar zor bulmama ragmen sonunda başlıcam..memelere gelınce:) ingilterede evde doğum videosu ızlıyordum bı kaç kez denk geldi .erkekler eşlerine doğum anında bıle göğüs uçlarını okşuyordu..meğer buda kasılmaları başlatması içinmiş..bakalım neler olucak teşekkürler tavsiyelerin için..bu arada sizin orada doğum zamanı dolarsa kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktor??Gögüs uclariniza 10 ar dak. masaj yapin yattiginiz yerde. günde 2-3kez yapin. bulabiliyorsaniz bögürtlen yapragi cayi icin. bol tarcinli sütlac yeyin. sicak su tulumunun veya sicak suyun icinde oturun. COK ÖZÜR DILEYEREK SÖYLÜYORUM esinizle sert bi sekilde iliskiye girin ve icine bosalsin sonunda. HURMA YEYIN BOL BOL. bizin burda caylari satiliyor hurma cayi icin. Bunlar size iyi gelecek dogum baslamaya yakladacaktir.
söylediklerinin hepsine katılıyorum..bizim 37. haftaya kadar cinselliğimiz devam ediyordu şımdi ise ilişikiden sonra tahrişden dolayı mikrop kapıyor bizde bıraktık..ancak bu hafta tekrar başlıcaz bakalım hem çatı açılmasında da faydası olduğunu duydum ve dediğin gibi spermdekı bazı maddeler rahim kasılmasına neden olduğundan doğumu başlatabılıyormuş bakalım neler olucak:)) bu hafta yıne böğürtleni zar zor bulmama ragmen sonunda başlıcam..memelere gelınce:) ingilterede evde doğum videosu ızlıyordum bı kaç kez denk geldi .erkekler eşlerine doğum anında bıle göğüs uçlarını okşuyordu..meğer buda kasılmaları başlatması içinmiş..bakalım neler olucak teşekkürler tavsiyelerin için..bu arada sizin orada doğum zamanı dolarsa kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktor??
ben boyle seyler anlatınca esim bana sapık muamelesi yapıyor:))) dogumun baslaması icin yurumek ve hurma yemekten baska hicbisi yapamıyorum. doktora ne sorsam yapma diyor beni deli ediyor:))))))
bu arada safak sayarsam belki totem olur gelirsafakkkk 4....
şafak 2 :) hiç bir belirti yok
safak 3....
sanki birazcık karnım asagı inmis gibi, o da biraz ama:))))
benim şafakta 16. ama bebeğim biraz kilolu. şu an 3400gr. doktor 22 marta kadar normal doğumla gelmesini bekleyeceğiz dedi. eğer 22 sine kadar gelmezse bebek 4000gr ı geçer o yüzden sezaryen gününe karar veririz dedi. inşallah bu hafta normal yoldan doğar.sezaryen olmak hiç istemiyorum.gelsin artık bir an önce.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?