Gögüs uclariniza 10 ar dak. masaj yapin yattiginiz yerde. günde 2-3kez yapin. bulabiliyorsaniz bögürtlen yapragi cayi icin. bol tarcinli sütlac yeyin. sicak su tulumunun veya sicak suyun icinde oturun. COK ÖZÜR DILEYEREK SÖYLÜYORUM esinizle sert bi sekilde iliskiye girin ve icine bosalsin sonunda. HURMA YEYIN BOL BOL. bizin burda caylari satiliyor hurma cayi icin. Bunlar size iyi gelecek dogum baslamaya yakladacaktir.
Gögüs uclariniza 10 ar dak. masaj yapin yattiginiz yerde. günde 2-3kez yapin. bulabiliyorsaniz bögürtlen yapragi cayi icin. bol tarcinli sütlac yeyin. sicak su tulumunun veya sicak suyun icinde oturun. COK ÖZÜR DILEYEREK SÖYLÜYORUM esinizle sert bi sekilde iliskiye girin ve icine bosalsin sonunda. HURMA YEYIN BOL BOL. bizin burda caylari satiliyor hurma cayi icin. Bunlar size iyi gelecek dogum baslamaya yakladacaktir.
usgye göre 19 gün sata göre de 1 gün geçti benim de ilişki dışında her şeyi deneyebilirim keza o kadar hantal ve ağrılıyım ki ilişkiyi aklımdan bile geçiremiyorum :26: ne olacak halim meraktayım kayınvalidemler sürekli vakti gelse durmaz ne bilecek doktorlar deyip duruyor kendi ailem ise psikolojin bozuldu iyice git yaptır suni sancıyla falan diyorlar doktorum suni sancı deneyip olmazsa sezeryan yapalım diyor ve arada eşimle ben sadece herkesi dinliyoruz ne yapacağımızı bilmez halde
şafak 9 :) ya şu suni sancı olayında açılman yoksa falan sonuç hep sezeryan yani suni sancyla uğraşıp acı çekeceğine direk sezeryan olman daha mantıklı değilmi
benim de psikoloji yerlerde, yarın tekrar gidecem doktora, bakalım sonuç ne olacak. ne suni sancı ne de sezeryan istemiyorum, hayırlısı artık canım.
aynı şeyi doktorum da dedi canım yani açılma falan yok suni sancı sadece sürünmeye sebep olacak dedi...
ben bugün gittim canım doktorum baya baya sezeryan haline girdi hatta yarın için rezervasyon bile yaptırdı karar ver istemezsen iptal edersin dedi sabaha kadar karar vereceğiz bakalım eşimle:26:
belki böylesi senin için hayırlıdır canım ya, bazen de beklemek bebek için iyi olmayabiliyor, kakasını falan yutuyolar, kalp atışları durabiliyo, suyun azalıyo, plasenta yaşlanıyo vs. benim de tek korkum bunlardan birini yaşamak, yoksa beklerim, sorun değil dokuz ay bekledik on gün daha bekleriz, hep orda kalacak halleri yok ya. ben de çaresiz doktor ne derse onu yapcam, benim doktor fazla sezeryan yanlısı değil ama ben de suni sancıdan korkuyorum, hepimiz için hayırlısı olsun, sonucu en kısa zamanda paylaşırsan memnun olrum canım, sana kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?