2013 mart anneleri şafak sayiyor

Şafak 12 ve doktorum hala izinde( bir yandan gelsin istiyorum ama diğer taraftan da başka bir doktorda doğum yapmak istemiyorum yaaa. Bir hafta daha beklemeliyim.

bu konuyu ilk actigimda 116 diydi safak simdi ise 15..ne kadar hizli gecdi zaman.gel artik kuzum.seni bekliyoruz

Şafak 10 Gel kızım gel....
Hani kız cocukları on gün önce doğuyorlardı, yalannn! :)
Daha karnım aşağı bile inmedi. İndikten bir hafta sonra dogum oluyormuş genelde. Zaman gecmek bilmiyor!

sonunda dogurdum 15 martta oğluşum oldu. belden uyusturup aldılar amelyat 15 dk sürdü bebegim ters oldugu icin sezeryan oldum allah hepinize kolay dogum nasip etsin

sanirim safak sayan bir tek ben kaldim.safak 7

bende şafak sayıyorum hâlâ son 4 gün sözde ama benim karnım aşağıya inmedi bile yaaa ((
yarın dktora gidicem bakalım doğum kanalına girmiş mi

Ben de hala şafak sayanlardanım kızlar. İlk ultrasona göre 5 gün extra bekleyebilir. Ama gel gör ki, annesi bekleyemiyor bir türlü. Bir taraftan da son rahat günlerimizin tadını çıkaralım yahu. Nasılsa çıkacaklar birgün

sevindim senin adına beklemek çok zor yaa benimkide gelmicek galiba cumartesi günüm doluyo ama 1 hafta daha bekleyelim dolduktan sonra dedi doktor. bakalım hayırlısı çok sıkıldım ama beklemekten ([/QUOTE]

Suyu ancak cmt gününe kadar yetermiş.Sürekli hareketlerini kont et azalma olursa haberim olsun dedi.Korkuyorum o yüzden saat kaç oldu hala ayaktayım.Normal doğumu kafaya o kadar yerleştirdim ki birden işler sezeryana döndü tuhaf oldum.İnsan kendini hiçbirşeye şartlamamalı sonra böyle hayal kırıklığı oluyor malesef.Sağlıklı olsunda yawrularımız Allah dan daha başka ne isteyebiliriz...
Sende sabrını kaybetme 40+3 fena bir tarih değil bugünüde atlattık :) ben 40+6 da inşallah bu yolculuğu tamamlamış olacağım darısı başına...

sevindim senin adına beklemek çok zor yaa benimkide gelmicek galiba cumartesi günüm doluyo ama 1 hafta daha bekleyelim dolduktan sonra dedi doktor. bakalım hayırlısı çok sıkıldım ama beklemekten (

Suyu ancak cmt gününe kadar yetermiş.Sürekli hareketlerini kont et azalma olursa haberim olsun dedi.Korkuyorum o yüzden saat kaç oldu hala ayaktayım.Normal doğumu kafaya o kadar yerleştirdim ki birden işler sezeryana döndü tuhaf oldum.İnsan kendini hiçbirşeye şartlamamalı sonra böyle hayal kırıklığı oluyor malesef.Sağlıklı olsunda yawrularımız Allah dan daha başka ne isteyebiliriz...
Sende sabrını kaybetme 40+3 fena bir tarih değil bugünüde atlattık :) ben 40+6 da inşallah bu yolculuğu tamamlamış olacağım darısı başına...[/QUOTE]

gerçekten canım şartlamamak gerekiyo bende şartladım kendimi çok normal doğum diye. bi de bende gebelik şekeri vardı 29. haftadan beri erken doğum olabilir dikkatet gelişimi 2 hafta ilerde dediler bu fikrede alıştırdım kendimi şimdi böyle çok kötü hisediyo insan.
ALLAHIM YAVRULARIMIZA SAĞ SALİM KAVUŞMAYI NASİP ETSİN .

gerçekten canım şartlamamak gerekiyo bende şartladım kendimi çok normal doğum diye. bi de bende gebelik şekeri vardı 29. haftadan beri erken doğum olabilir dikkatet gelişimi 2 hafta ilerde dediler bu fikrede alıştırdım kendimi şimdi böyle çok kötü hisediyo insan.
ALLAHIM YAVRULARIMIZA SAĞ SALİM KAVUŞMAYI NASİP ETSİN .[/QUOTE]

Hamile kaldım o kadar çok şey öğrendim ki.Bendede çıktı şeker kadın doğumcu endokrine sevk etti, endokrin dr u da 15 gün boyunca önce deneme diyeti verdi ve tokluk şekerini 1. saat ölçtü.Tabiki sürekli yüksek çıktı 170 civarı.Diyet yeterli değil deyip insülin verdi günde 2-3 defa olmak üzere, saf gibi 2 gün kullandım ama içim içimi yedi en sonunda akıl edip baştan yapmam gerekeni yaptım Tıp fakültesine prof a gittim, insülin veren dr uma o kadar çok kız dı ki hemen bıraktırdı ve tokluk şekerini 2. saat ölçtürdü.Cidden normal çoktı ( ama diyetle) son 38. haftaya kadar dayandım diyete ama son 4 hafta artık canıma yetti :) ne canım isterse yedim şimdide şiştim puf puf oldum.Hamurlu yiyecekler ve tuz bir hamilenin en büyük düşmanıymış.
Bugün de sağlık ocağından 41. haftamda kontrole çağırdılar saf gibi yine gittim,komik kalp atışı makinası ile ebe yine her zamanki gibi ölçtü aaaaaaaaaa dedi 120 civarı kalp atışı çocuk sıkıntıda doğru dr na git dedi aklımızı aldı hemen dr a koştuk tabi nst ye bağlandık Maşallah bişi yok bebekte,içimden ebeye çok güzel şeyler söyledim zaten şurda 2 gün kaldı korkuyoruz kakasını vs yiyecek diye Allah korusun.Benim başıma bir hamilelikte gelebilecek çoğu şey geldi ve şunu anladım bazı şeyleri çok dikkate almamak bazılarını ise kulak arkası etmemek gerekiyor birde tek dr çözüm değil.

Hamile kaldım o kadar çok şey öğrendim ki.Bendede çıktı şeker kadın doğumcu endokrine sevk etti, endokrin dr u da 15 gün boyunca önce deneme diyeti verdi ve tokluk şekerini 1. saat ölçtü.Tabiki sürekli yüksek çıktı 170 civarı.Diyet yeterli değil deyip insülin verdi günde 2-3 defa olmak üzere, saf gibi 2 gün kullandım ama içim içimi yedi en sonunda akıl edip baştan yapmam gerekeni yaptım Tıp fakültesine prof a gittim, insülin veren dr uma o kadar çok kız dı ki hemen bıraktırdı ve tokluk şekerini 2. saat ölçtürdü.Cidden normal çoktı ( ama diyetle) son 38. haftaya kadar dayandım diyete ama son 4 hafta artık canıma yetti :) ne canım isterse yedim şimdide şiştim puf puf oldum.Hamurlu yiyecekler ve tuz bir hamilenin en büyük düşmanıymış.
Bugün de sağlık ocağından 41. haftamda kontrole çağırdılar saf gibi yine gittim,komik kalp atışı makinası ile ebe yine her zamanki gibi ölçtü aaaaaaaaaa dedi 120 civarı kalp atışı çocuk sıkıntıda doğru dr na git dedi aklımızı aldı hemen dr a koştuk tabi nst ye bağlandık Maşallah bişi yok bebekte,içimden ebeye çok güzel şeyler söyledim zaten şurda 2 gün kaldı korkuyoruz kakasını vs yiyecek diye Allah korusun.Benim başıma bir hamilelikte gelebilecek çoğu şey geldi ve şunu anladım bazı şeyleri çok dikkate almamak bazılarını ise kulak arkası etmemek gerekiyor birde tek dr çözüm değil.[/QUO

aynen canım bende senin gibyım hamilelikle ilgili okumadığım yazı forum kalmadı . ben de şekeri diyetle kontrol altına aldım insülin kullanmadım son 2 haftadır artık benimde iyice canım sıkıldı pek dikkat edemedim .
sen şimdi bebeğine kavuşmuşsundur darısı başıma :)) cuma doktora gittiğimde alttan muayene yaptı dr açılma başlamış dedi benimde gelir inş biran önce

kızlar bende 40+2 yim ve hala beklemekteyiz( kendi sancını getirmenin bi yolu yokmudur acabaaa????

ben baya bi arştırdım bu konuyu. bol yürüyüş , merdiven inip çıkma, ilişki ve hurmaa.
benimde hiç sancım yoktu şimdi yavaş yavaş başladı sancılar açıllmam da var çok şükür 40+1 deyim bende

sen almışsındır bebeğini kucağına şimdi ne güzzelll :))

Kısmen kucağımda sayılsa da pratikte kucağımın dısında değil, hala içten kucaklıyorum kızımı. Yarın yine kontrol... Henüz açılmam da yok. 41+1 oldum. Boyle giderse on ayda doğuran kadın olarak rekor kıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…