2013 mart anneleri şafak sayiyor

amin çok sağol. inşallah dediğin gibi olur. bu hafta kendiliğinden sancıyla olsun diye dua ediyorum sürekli.yoksa sezaryene doğru gidiyoruz

şafak 11.Bebeğimi kucağıma alıp hiiiç bırakmamak isiyorum artık yaaaaaa

Şafak 17, bugün kontrolum var. İki saat sonra ultrason ekranından da olsa bebeğimi göreceğim ins. Ben de artık doğurmak istiyorum. Ne suni sancı, ne de sezeryana gerek kalmadan normal yollarla olur inşallah hayirlisiyla.

doğuramamak.....insan çok sıkıntıya giriyor,üstelik ne açılma,ne nişan,ne ağrı,ne sancı ne de suyun gekmesi hiç bir şey yok.....:-(

selam bende doguramıyorum herkesin sormasından esimin hergün bugundemi yok demesinden bıktım üstelik bebişim ters duruyor sezeryan olacak o amelyat odası masası cok korkunc allah hepimizi kurtarsın bi an önce

selam bende doguramıyorum herkesin sormasından esimin hergün bugundemi yok demesinden bıktım üstelik bebişim ters duruyor sezeryan olacak o amelyat odası masası cok korkunc allah hepimizi kurtarsın bi an önce

caım gerçektn çok zor o ameliyat masası narkozdan ayılma faslı felan çok iğrenç allah isteyen herkese normal doğum nasip etsin inşallah inan çekeceğim sancıyla narkozdan ayılma kısmını düşününce sancıyı tercih edyorumçok fena bi duygu

tek çaremiz dua etmek hayırlısı ile kurtuluruz inşallah

son 19....

:) şafaklar geri sardı son 3 gün pazartesi suni sancıyla doğum denenicek bebişimin glmeye nyeti yok :)

son bir haftamız bakalım bebegim ne zaman gelecek ..düşük seviyede nstde sancımız cıktı ama hala beklemedeyiz..

bende normal istiyordum ama olmayacak galiba

ben de seninle aynıyım,zaman hatta saatler geçmiyor,tek dileğim sağlıkla bebeğimi kucağıma almak..:-(dr um randevumu salıya erteledi yine sürekli tuşe olup nstye bağlanıyorum,ama yok yok yok.........

Benim de yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bakalım ne söyleyecek. Geç olsun güç olmasın Rabbim hayirlisiyla kucağımiza almaya nasip etsin inşallah :)

safak 18.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…