2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
evet kızlar

hafta-hafta , hatta ;

ay-ay ( paşa keyfimiz nasıl isterse :9: )

göbişlerimizi resimleyip paylaşımlarda bulunalım :46::49::nazar::emir_bebek::38::38::38:

ayy işte bu çok heyecanlı hemde çokk keyifli olacak :52::52::52::52::49::nazar::38::38::38::38:

canım ya bn haftaya hastaneye gitsem bebegn kalp atışı duyulurmu
bende onu merak ediyorum ptesi gunu keseyi gormeye gidicem insallah ama kalp atisini ne zaman duyabiliriz. bu ikisini gormeden mart annesiyim diyemiyorum:18:

ŞİFACIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK KUZUCUM.....TOPİĞİ AÇAN İLK EKLER DİMİ AMA...SENİN GÜZEL YAVRUNU GÖRELİM SONRADA BİZ KOYALIM.....:nazar::nazar::nazar:

canım ya bn haftaya hastaneye gitsem bebegn kalp atışı duyulurmu
görürsün tatlım ben 5+6 iken ve vajinal muyanede görmüştüm ve duymuştum pıt-pıtları :34::49::nazar::38:

bende onu merak ediyorum ptesi gunu keseyi gormeye gidicem insallah ama kalp atisini ne zaman duyabiliriz. bu ikisini gormeden mart annesiyim diyemiyorum:18:
canım bu biraz döllenme zamanına bağlı :31: erken döllenme , geç döllenmeden dolayı görülebiliyor :49::nazar: biz seni mart annesi olarak kabul ettik bile :46: tebrikler inşallah hepimiz sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

ŞİFACIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK KUZUCUM.....TOPİĞİ AÇAN İLK EKLER DİMİ AMA...SENİN GÜZEL YAVRUNU GÖRELİM SONRADA BİZ KOYALIM.....:nazar::nazar::nazar:
kayram hoş geldin teşekkür ederim :29::54: tamam tatlım yarın kocişe resimleteyim ekleyim :52::32::15::16::16::16: ve sizler devam edin :42::nazar::nazar::nazar::nazar::38:

görürsün tatlım ben 5+6 iken ve vajinal muyanede görmüştüm ve duymuştum pıt-pıtları :34::49::nazar::38:

canım bu biraz döllenme zamanına bağlı :31: erken döllenme , geç döllenmeden dolayı görülebiliyor :49::nazar: biz seni mart annesi olarak kabul ettik bile :46: tebrikler inşallah hepimiz sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

kayram hoş geldin teşekkür ederim :29::54: tamam tatlım yarın kocişe resimleteyim ekleyim :52::32::15::16::16::16: ve sizler devam edin :42::nazar::nazar::nazar::nazar::38:
canim benim cok tesekkur ederim cok iiyi moral oldu yazdiklarin:16: yumurtlama sonrasi 15, gun kan değerim 277 cikti. Yarin yumurtlama sonrasi 20, gunum oluyor insallah bebisim bu sefer benimledir:16:

canim benim cok tesekkur ederim cok iiyi moral oldu yazdiklarin:16: yumurtlama sonrasi 15, gun kan değerim 277 cikti. Yarin yumurtlama sonrasi 20, gunum oluyor insallah bebisim bu sefer benimledir:16:
rica ederim tatlım sitres hepimizin baş düşmanı :19::19::19::19: lütfen bebeğin için uzak durmaya çalış :49::20::nazar: yarın inşallah dr dan güzel haberlerin gelecek :42::29::nazar::nazar::nazar: tatlım ben tüp bebek tedavisiyle müjdemi aldığım için kan değerlerimizde ve test yaptığımız günlerde ve çıkan değerlerde oldukça fark oluyor :28: önemli olan hepimizin bebeğinin sağlıklı gelişmesi :28:ve vaktinde sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah :49::emir_bebek::nazar:

scaled.php

scaled.php

evet kızlar siftah benden bereket ALLAH tan :42::46::52::52::52::52::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallahhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:vuvvvvvvvvvv çok etkilendim erkek hissetmektede sonuna kadar haklıymışım.seviyom kendimi yaaaaaaaaaaaaaa:32::32::32::9::9::9::9::9::9:

maşallahhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:vuvvvvvvvvvv çok etkilendim erkek hissetmektede sonuna kadar haklıymışım.seviyom kendimi yaaaaaaaaaaaaaa:32::32::32::9::9::9::9::9::9:
sağol canım benim hadi yaa tam bi erkek bebiş göbişimi taşıyorum şu an :49::emir_bebek::nazar: bizde seni seviyoruz teşekkürler hissiyatın ve yorumların için :29::29::29::38::38::38: sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
maşallah canım :)) Allah nazarlardan saklasın :)) benimde göbiş çıktı biraz ama ofisteyim

scaled.php

scaled.php

evet kızlar siftah benden bereket ALLAH tan :42::46::52::52::52::52::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşlllllllllllhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
şifacım
göbiş hemen çıkmış kız :9:
allah nediyeyim:6:
saklayamazsın artık:nazar::emir_bebek:
büyümüş büyümüş maşallah:nazar::emir_bebek::49::49::49:

kızlar hep görüyorum merak ettim bu 8 art 2 olayı falan ne??

bu arada hepinize maşallah benden:) Allah kavuştursun:)))

Back
X