2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

Ayyy maşallah yaaa. Ne kadar büyümüş bebişşş. BuGöbekli halini canlı da görmek istiyorummmm çokk.. Doğumdan önce gene gelin bana yaaa:))

Sevda var yaa hamilelik dönemini dolu dolu geçir. Çok özledim göbekli halimi,ne kadar alışmışsam o halimee:)

Asaf Beyi görmen lazım.Tosuncuk oldu teyzesi:)

Büyüdü teyzesi maşallahı var. Hele bir şu izine ayrılayım bol bol görüşeceğiz inşallah. Şimdi diyorum ağrılarım, delikli uykularım, halsizliğim... ama biliyorum ki bende özleyeceğim bu günleri :) Asaf beye de maşallah allah nazarlardan korusun söyle çabuk büyüsün oğluma abilik yapacak :)

$26+2.webp
burada 26+2

Son düzenleme:
$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp alelacele eşime çektirdim fotoları :17: pek de büyümemiş mi göbeciğim :26:

çok kibar göbişin şifa çok sevimli duruyor
çok sağol canım benim ben ama senin göbişi hatırlayamadım :26: eklemiş miydin :28: bekliyorum :3::16:

senin bebiş derli toplu yatıyor herhalde,hiç 35 bitiyor gibi durmuyor. çok kibar bir görünümün var..
evet galiba canım uzunca bi süre cinsiyet bile göstermemişti bebişim :4: pozisyon aynı hep sanırım ki göbişim minnak :49::emir_bebek::nazar: sizlerde ekleyin merak içindeyim hepinizi :16:

çok sağol canım benim ben ama senin göbişi hatırlayamadım :26: eklemiş miydin :28: bekliyorum :3::16:

evet galiba canım uzunca bi süre cinsiyet bile göstermemişti bebişim :4: pozisyon aynı hep sanırım ki göbişim minnak :49::emir_bebek::nazar: sizlerde ekleyin merak içindeyim hepinizi :16:

eklemedim ben..senin göbiş kadar anca..bir ara albüme eklerim bakarsın ..:16:

eklemedim ben..senin göbiş kadar anca..bir ara albüme eklerim bakarsın ..:16:
geliyorum gidiyorum profiline albümde göbiş resmin yok :31::16:

ay maşallah çok kibar ya ne güzel benimde 7.aya kadar hiç yoktu sonra bi çıktı top gibi oldu:)) allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inş..
çok teşekkür ederim canım benimki halaaa kibar göbiş :17: :49: amin canım çok sağol sende ekle bakalım göbeğine :46::54:

Back
X