2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

evet bencede kesinlikle dondurt ohss olunca zaten çok zararlıymış mesela ben ilk 3-4 gün normaldim ama sonraki bir haftam cehennem gibi geçti çok kötüydü bide transfer olurda hamile kalırsan daha kötü elfine senn nasıl olmuştu.bide benm opunun üstündende 3 ay geçti ilk 2 ay dinlendik bu ayda uzun protokole başladık inş bu ay transferim gerçekleşir opunun üstüne 4. adetim gelicek inş son olur.

Canımm benim opu yapılmadan önce doktorum karnımda su oldugunu ohss başlangıcı oldugunu söyledi ve çatlatma iğnesini normalde vurulanlardan yaparsak şişersin nefes alamazsın mahvolursun dedi ve değişik adını hiç duymadıgım deceppty sanırım adı unuttum onu verdi iki tane bu ilerlemesini engeller dedi. Ve opudan sonra herşey normaldi ben sorun yaşamadım ve bir kere adet olman yeterli dedi çünkü sen ohss olmadan engelledık dedi ve adette oldun kalmadı dedi biz dün dondurulmuşlarla başladık canım

kontrolüm vardı. işyerinden izin alıp gitmek zaten stres yaratıyor hastane ortamı Allahım ne zaman biticek bu gidiş geliş
8 folikül sayıyor doktor haliye az geliyor.
Bir kaç kutu daha ilaç yazdılar. gonal f+menapur. iğne yerlerini bıraktım raporum olmadığı için dünya para çıkıyor. gonal f ömrümü yedi.
2 günde bir kutu bitiyor. menapur da 2 gün gidior.
Ay niye bu kadar sızlandım bilmem ama hem canım yanıyor hem içimdeki korku artıyor hem ilaçlar tam cevap vermiyor öyle bir bunalımlardayım ki şu evde yatacağım günleri iple çekiyorum. İnşallah o günlere gelecek hayırlı embriyolarım(ız) olurda.
Yumurta oluşması ayrı, döllenmesi var bir de döllenenin devam edip transfer gününe kaliteli gelmeleri var.
Kafayı takmadan olmuyor, Ne işe konsantre olabiliyorum ne başka bişeye ot gibiyim. Korku panik stres.
İnşallah sizlerde hayırlısıyla bu günleri atlatıp o en güzel günü yaşarız hep birlikte.

Bende aranıza katıldım öncelikle baştan tüm yazılanları okuyarak başladım.
Yaşım 30 bu 5. denemem olacak 2. denememde boş gebelik oluştu diğer tedavilerimde hep negatifti. Birtanesi ise transfere gidemeden iptal oldu.
Sanırım şu anda dilekce01 ile tedavi protokolümüz aynı 21 günlük doğum kontrol hapı sonrası 01.03.2013 de lucrin'e
03.03.2013 de puregon 450 ünite vurularak başladım. Hakkımızda hayırlısı Allah'tan ne diyelimm ..

Kızlaaaaarrr benimkilerde büyümüyodu. Gonalfle birlikte opuya yakın menogon adlı ilaç kullandım ve 27 taneden 19 u olgun çıktı..

gidiyo cnm o kist adetle atılıo benim vardı gitti. inşallah yenisi oluşmamıstır.[/QUOTE]

Doktorda öyle söyledi.Muhtelemen bi dahaki adetle gider dedi.Ama geçen ay yoktu ,tam tüp bebeğe karar verdik yaptırmaya gittik.Kisti çıktığını öğrenince üzüldük.

Kizlar su rapor olayi nasil oluyor sureler falan biz de deneyecegiZ simdiden Allah hepimizin yardimcisi olsun cok ama cok zormuş ben de üzülüyorum cok ama ne fayda eder ki .

Kizlar su rapor olayi nasil oluyor sureler falan biz de deneyecegiZ simdiden Allah hepimizin yardimcisi olsun cok ama cok zormuş ben de üzülüyorum cok ama ne fayda eder ki .

merhaba ben zeynep kamilden çıkardım raporu.almak biaz zaman alıyo ama enazından ilaçlara az para ödüyosun benim ilaçlarım 230 tl tutdu. raporu çıkarmak 1-1,5 ay arası sürüyo ben tedavi mide orda yaptırıyorum randevu almana gerek yok direk tüp bebek bölümüne gidip başvur onlar seni yönlendirir
2 ocakda hastaneye başvurdum (tabi adetimin 2 günüydü ogün)adetliyken gitmek zorundasın
altdan muayene ve kan tahlilileri (adetin 2 günü)
ciğer rötgeni ve boyun ultrasonu çekiyolar
kalp grafiği çekiliyo
adet bittikten sonra smear veriyosun
idrar tahlili
hsg(rahim içi film benim daha önce dışarıda çekilmiş vardı)
erkek üroloji dr.gidiyo muyene ve sperm önrği veriyo
sonra bütün sonuçları söylenen günde gidip alıyosun(bir hafta sonra)
bunları dahiliye,genel cerrah ve psikiyatriye gösterip onaylatıp.
kadın doğum uzmanına gidiyosun sonuçlarla oda uygun görürse dosya açılacak diyo(dosya açılacağı gün eşinle beraber gidiyosun
dosya dr konseyinde inceleniyo tüpmü aşılamamı karar veriliyo(çünkü devlet 2 aşılamadan sonra tüpü yaptırıyor ama bana direk tüp dediler aşılama yaptırmadım hiç durumumdan dolayı)
bir hafta sonra sağlık kurulu(onlarında istediği evraklar var )
sağlık kurulundan sonra tekrar heyet bir hafta
sonra ilaçlar yazılıyo
bu tahlililerin hepsi hastane içinde yapılıyo dışardan kabul edilmiyo tahliller ve muayeneler hızlı oluyo sadece sonuçları bir hafta bekliyosun
ben hsg mi 6 ay önce özel laborutuvarda çektirmiştim onu kabul ettiler
canım çok geçmiş olsun biraz uğraştırıyo ama rapor alıp dışarda yarı fiyatına yaptırırsın

Son düzenleme:
Bugün kontrolüm vardı 2 adet önde giden 2 adet küçük yumurtam varmış az geldi bana yaa. Bir önceki tedavimdede 3 adet vardı 2 tanesi olgun çıkmıştı. Ama döllenme olmamıştı iptal oldu. Bir sene önceki tedavimde ise 13 adet yumurta toplamışlar ve 5. gün 10 adet yumurtayla devam etmişti. Ama sonuç negatif oldu o ayrı. Ama anlam veremiyorum birinde 13 çıkarken 5. güne kadar giden embriyolar var. Şimdi 2 büyük 2 küçük 4 onlarda arkadan gelenler nasıll yetişecek bilmiyorum Olursa 4 tane. İptal mi ettrsem acaba cumartesi yine kontrolüm var . Moralim bozulmadı desem yalan olur.

Merhaba arkadaslar. Bende 3. Tupbebek denemesı ıcın adetımden 20 gün sonra yanı gectıgımız cumartesı estrofem kullanmaya basladım. Suanda bende adetımı beklıyorum ıgnelere baslamak ıcın .dıledıgıne dıledıgını veren rabbım bızlere hayırlı saglıklı evlatlar versin ınsallah

Bugün kontrolüm vardı 2 adet önde giden 2 adet küçük yumurtam varmış az geldi bana yaa. Bir önceki tedavimdede 3 adet vardı 2 tanesi olgun çıkmıştı. Ama döllenme olmamıştı iptal oldu. Bir sene önceki tedavimde ise 13 adet yumurta toplamışlar ve 5. gün 10 adet yumurtayla devam etmişti. Ama sonuç negatif oldu o ayrı. Ama anlam veremiyorum birinde 13 çıkarken 5. güne kadar giden embriyolar var. Şimdi 2 büyük 2 küçük 4 onlarda arkadan gelenler nasıll yetişecek bilmiyorum Olursa 4 tane. İptal mi ettrsem acaba cumartesi yine kontrolüm var . Moralim bozulmadı desem yalan olur.

ıptal ettırme arkadasım . cunku ben 2 ay önce 2 yumurtayla hamıle kaldım . önemlı olan yumurta kalıtesı .bebegımın 2 aylıkken kalbi durdu ve kurtaj oldum.pıhtılasma sorunumun olmasından endıselenıyorum . herkese hayırlısını versın allah

ıptal ettırme arkadasım . cunku ben 2 ay önce 2 yumurtayla hamıle kaldım . önemlı olan yumurta kalıtesı .bebegımın 2 aylıkken kalbi durdu ve kurtaj oldum.pıhtılasma sorunumun olmasından endıselenıyorum . herkese hayırlısını versın allah

ewet önemli olan kaliteside bir önceki aklıma gelince döllenme olmayışı çok tereddüt ediyorum. Transfere gidememek korkusu başladı. cumartesi bir daha gideyim kontrole bakalım ne olacak

mslgnc. Allah isterse bir tane ile de verirmiş. senin daha evvel 13 toplanmış ama negatif almışsın böyle fazla olup tutacağına emin olamazken 2- 3 tane ye tutmayacak da diyemeyiz. O kadar mucizeler yaşıyorlar ki oluşan 1 tane yumurtayla hamile kalanları duyduk dimi?iptal ettirme. iptal ettirince acaba deneseydik mi diye pişman da olabilirsin. O kadar iğne o kadar ilaç. Bir kez daha şans ver kendine. Hem iptal ettirdikten sonra tekrar denemeyecek misin? Aynı şeyleri yaşamak çok zor ama elimizde ne varsa onları değerlendirmemiz gerek.
Ben de aynı endişelerden korkulardan geçiyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Ne yaşayacağımızı bilemediğimiz için bunu ancak bekleyerek görebiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla sonuna kadar geliriz.

mslgnc. Allah isterse bir tane ile de verirmiş. senin daha evvel 13 toplanmış ama negatif almışsın böyle fazla olup tutacağına emin olamazken 2- 3 tane ye tutmayacak da diyemeyiz. O kadar mucizeler yaşıyorlar ki oluşan 1 tane yumurtayla hamile kalanları duyduk dimi?iptal ettirme. iptal ettirince acaba deneseydik mi diye pişman da olabilirsin. O kadar iğne o kadar ilaç. Bir kez daha şans ver kendine. Hem iptal ettirdikten sonra tekrar denemeyecek misin? Aynı şeyleri yaşamak çok zor ama elimizde ne varsa onları değerlendirmemiz gerek.
Ben de aynı endişelerden korkulardan geçiyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Ne yaşayacağımızı bilemediğimiz için bunu ancak bekleyerek görebiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla sonuna kadar geliriz.

Umarım iyi olur cumartesi beklicez doktor ne diyecek bakalım senin nasıl gidiyor bu arada aynı günlerde başlamışız ve aynı protokol uygulanıyor Bugün önde gidenler için bana 12-13 mm dedi. arkadakiler yetişecek mi bilemiyorum ??

Umarım iyi olur cumartesi beklicez doktor ne diyecek bakalım senin nasıl gidiyor bu arada aynı günlerde başlamışız ve aynı protokol uygulanıyor Bugün önde gidenler için bana 12-13 mm dedi. arkadakiler yetişecek mi bilemiyorum ??

dün kontrol vardı 5.günümdü. doktor hemşireye yazdırıyodu sağda da solda da 4 - 10mm. anladığım bu.
doktorların yazısı ne kadar bozuksa konuşmalarıda öyle bozuk inan. ağzının içinde hemşireyle hızlı hızlı konuşurken bende böyle anladım .
hemşireye gelşim yavaş dedi. hemşirede uzun mikrodozlar böyle yavaş gelişiyo dedi.
bu nasıl bir cevap bende kokrtum tabi. ya o son güne kadar yeterli seviyeye gelemezse hep yavaş giderse .

hastane olduğu için doktorun hastayı tanıdığı yok, kime kim ne protokol veriyo ancak dosyaya bakarak anlıyolar.
niye mikrodoz dedi doktor. hemşirede yaşı 35 dedi.
doktor bi baktı doktor dedğim benden belkide küçük inan ben onu ilk gördğümde doktor bey nerde diye sormuştum oda bana doktor benim demişti nasıl şok olmuştum.
sen 35 yaşındamısın dedi. şaşırdı. evet yüz beden belki göstermiyor yaşı ama bak yumurtalar gösterdi yaşı. Buna da şükür dedim içimden.
YArın tekrar kontrol var aynı 300 lük gonaller devam menapurda. hayırlısı 6. günde yeni yumurta oluşur mu ki, hem oluşsa diğerleri ilerdeyken sonrakiler onlara yetişebileek mi? öfff ne kadar çok inceledim yine. Vardır bildikleri demek bu dozları ayarlarken. başım ağrıyo en ince ayrıntıya kadar kuşkuya düşmekten.

dün kontrol vardı 5.günümdü. doktor hemşireye yazdırıyodu sağda da solda da 4 - 10mm. anladığım bu.
doktorların yazısı ne kadar bozuksa konuşmalarıda öyle bozuk inan. ağzının içinde hemşireyle hızlı hızlı konuşurken bende böyle anladım .
hemşireye gelşim yavaş dedi. hemşirede uzun mikrodozlar böyle yavaş gelişiyo dedi.
bu nasıl bir cevap bende kokrtum tabi. ya o son güne kadar yeterli seviyeye gelemezse hep yavaş giderse .

hastane olduğu için doktorun hastayı tanıdığı yok, kime kim ne protokol veriyo ancak dosyaya bakarak anlıyolar.
niye mikrodoz dedi doktor. hemşirede yaşı 35 dedi.
doktor bi baktı doktor dedğim benden belkide küçük inan ben onu ilk gördğümde doktor bey nerde diye sormuştum oda bana doktor benim demişti nasıl şok olmuştum.
sen 35 yaşındamısın dedi. şaşırdı. evet yüz beden belki göstermiyor yaşı ama bak yumurtalar gösterdi yaşı. Buna da şükür dedim içimden.
YArın tekrar kontrol var aynı 300 lük gonaller devam menapurda. hayırlısı 6. günde yeni yumurta oluşur mu ki, hem oluşsa diğerleri ilerdeyken sonrakiler onlara yetişebileek mi? öfff ne kadar çok inceledim yine. Vardır bildikleri demek bu dozları ayarlarken. başım ağrıyo en ince ayrıntıya kadar kuşkuya düşmekten.

Bu 5. deneme olmasına rağmen bende bazı şeylere anlam veremiyorum. Umarım bugünlerde de oluşmaya devam ederler. Doktorum söylediğine göre tahlller ve amh şu andaki oluşan yumurta sayısının daha fazla olması gerektğini söylüyor diyor. Ama son 2 tedavide sayı oldukça düşük ve öncekinde döllenme olmayacak kadar kalitesinin düşük olması ben inanamamıştım bir öncekinde. Anlamıyorum artık nerede eksik nerede hata ?????

Merhabalar arkadaşlar bu sabah doktorumdan gelen telefonla transfer için çağırıldım.1.30 da transfer işlemim gerçekleşti ve geriye 3 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı 19 mart test tarihim inşallah güzel sonuçlar alırız...Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar bu çektiklerimizin karşılığını almak dileğiyle....

kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.kimler mart ayında tedaviye başalayacak?

Isim -yaş - sebep - merkez - deneme - sonuç

gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. Tüp -

şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. Tüp denemesi

bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. Tüp denemesi

ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. Tüp denemesi

luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi

zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. Tüp denemesi

ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi

edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. Tüp denemesi

suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. Tüp denemesi

baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. Tüp denemesi

chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. Tüp denemesi

umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. Tüp denemesi

luxura -38 - - memorial şişli - 2. Tüp denemesi

zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. Tüp denemesi

cancan 25.erkek faktoru manısa tup bebek asılama yok ılk tup

Merhabalar arkadaşlar bu sabah doktorumdan gelen telefonla transfer için çağırıldım.1.30 da transfer işlemim gerçekleşti ve geriye 3 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı 19 mart test tarihim inşallah güzel sonuçlar alırız...Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar bu çektiklerimizin karşılığını almak dileğiyle....

Sevgili gubi08, inşallah 19 Mart günü bebişinin müjdesini de buradan alırız. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım. 34 yasindayim. 2 yıllık evliyim. Tüp bebek tedavimi Samsun da özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sperm sayısı 20-25 milyon arasında ve Spermlerde ileri hareketlilik yok denecek kadar azdı. Adetimin 3. gününden başlamak üzere 9 gün boyunca 150 ünite gonal-f kullandım. 9. günü göbekten gonal-f yaptıktan 1,5 sonra yine göbekten farklı bir iğne yaptım. İğnenin adını şimdi hatırlayamıyorum. Bu iğneden yarım saat sonra ise çatlatma iğnesi ovitrelleyi yaptım göbekten. Ertesi günü hiç bir iğne kullanmadım. Daha ertesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. 6 yumurtam vardı. 4 ü döllenmiş. 4 Mart Pazartesi günü transfer işlemim gerçekleşti. Her gün sabah öğle akşam progesteron tablet, günde 1 kez elevit pronatal ve bir adet bebe aspirini kullanıyorum. Ayrıca her gün progynex iğne yapılıyor kalçadan. Bugün transferimin 4.günü. Zaman geçmek bilmiyor bir an önce bebeğimin bana tutunduğunu öğrenmek istiyorum 15 mart test günümü bekliyorum dört gözle. Rabbim hiç kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin dilerim. Dualarım sizinle siz de duanızı eksin etmeyin bizlerden.Allaha emanet olun..

senin transferinde dondurulmuşla mı cnm

Back
X