- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
Çok rahatlattın beni canım, çok sağol. Spekuluma razıyım zaten ama inşallah katateri yerleştirirken ağrı olmazztransferde sadece spekulum yerleştirilirken çok hafif sıkıntı oluyor. Onun dışında işlem gayet kolay oluyor. Gerçi benim 3. denememde kateteri yerleştirmek için doktor baya uğraş verdi ama can yakan birşey değil. (Bence)
Arkadaşlar öncelikle hepinize tedavinizde ve transferinizde başarılar ve güzel sonuçlar almanızı diliyorum. İnancınızı yitirmeyin yeter.. Bende tüp bebek tedavisi gören biriyim. Şimdi iki tane oğlum olacak.. Darısı hepinizin başına. Özellikle ikinci tüp bebek denemelerinden önce kullandırılan Climera bant kullananınız var mı bilmem. Bu ilaçtan 3 kutu elimde kaldı. 1 kutu da Climera jel var. Son kullanma tarihini geçirmenin pek anlamı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ihtiyacı olan bir arkadaşa kargo etmek istiyorum. İsteyen arkadaşlar özelden veya http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...13-anne-adaylari-buraya-323.html#post29245942 bu linkten irtibata geçerlerse sevinirim. Ayrıca sormak istediğiniz kafanıza takılan birşey olursa da sonuna kadar yardım etmeye hazırım. Unutmayın herşey önce sizde bitiyor.. Başarısız sonuçlar kimsenin suçu değildir. Lütfen kendinize sonuna kadar güvenin. Hepiniz çok iyi bir anne adayısınız :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini canım.
Bende transferden korkuyorum. Bugün transferim olacak nasipse.
Transferde senin ağrın oldu mu? Bi de transferden sonra hep yattın mı?