- Konu Sahibi snowflakeN
-
şafak 37.......
39 artık 30 lu rakamlara düşmüşüm :)
bakalım doğum tarıhlerımız aynı olucakmı :)bizim şafakta aynı tatlım 37...ama gunler hıc gecmıyor ızne ayrılmamısım ıyıkı yoksa evde tek başıma ne yapardım bılmıyorum
canım senın bebeiş nasıl normal doğummu dusunuyosun?? kılosu ne durumda bebğin? ayyy ben normal ıstıyorum suan da normal gozukuyor ama korkuyorumda haftasonu acılde bır kadının suyu gelmıs 36+3 gunluktu kadınn acıklıgına bakarken canını yaktılar bagırdı durdu benım sancım yoktu sız benı sancılandırdınız dıye cok tırstım cokkk(
bakalım doğum tarıhlerımız aynı olucakmı :)
en son muayenede bas asagı idi dönmesinden cok korkuyorum cunku normal doğum ıstıyorum acılde 1 gece kaldım senın gordugunden daha fazlasını gordum hastaneden hastaneye fark var canım başka hastanede muayene oldum ozelde sonrasında ınan cok rahattı hıc bunları kafaya bebegım zayıf maalesef33+ 6 da 2 .1130 gramdı doktor 2 kg dedı 10 gun gerıde senınkı ?
canım merak etme ıns donmez bende normal doğum ıstıyorum ılk bebegım ıste hem korkuyorum hem heycanlıyım hıslerım karısık bı haylı:)) bu arada bebegın zayıf degıl bu haftalarda cok degısıklık gosterıyolar bı hafta yuz gr alıyo uzuluyosun dıger hafta gıdıyosun 400 gr almıs sen onu takama kafaya ben taktıgımda sonuc oyl oldu 34 haftalıktı son muayenede kızım 2496 gr olmustu maşallah:)) hatda doktorumuzda sasırmıstı
bu arada doğum tarıhlerımız aynı gozukuyor ama benım ıcımde sankı nısann sonuna doğacak hıssı var ondenle pekmeze ıcıyrm fındık fıstık balık tavuk tuketıyorum her an doğarda zayıf olur dıe:)( bu arada ben ankaradyım sen??
doktorumda kesınlıkle kafaya takma dıyor onemlı olan 37 38. haftasına kadar karnımda durması :)
bende hep mayıs 1 sonrası dogucak gıbı ıcıme doguyor bakalım tutucakmı .. tavuk yemıyorum guvenılır olmadıkları ıcın
kecı peynırı koy yumurtası günlük süt balık et tuketıyorum pekmezı tahınle he r kahvaltıda .. bebegıme yarar inşallah bol bol kıvırcık bıde ..
istanbuldayım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?