• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mayıs anneleri 🌸🤰

Yok canım ya keşke olsaydı da belki bir önlem alınabilirdi ama hiçbir belirti ağrı olmadı. O yüzden çok yıkıldım zaten. Rabbim diğer bebeğimi bize bağışlasın inşallah dualarınızda bana da yer verin olur mu?
Her zaman dualarımdasınız 🤲🏻 Allahın izniyle her şey güzel olacak

Kızlar bulanti için dramamine 50 mg kullanan var mı dr ilacımı değiştirdi yeni kullanmaya başlayacağım inşallah biraz da olsa iyi gelir prilam hiç fayda etmedi..

Amin canım inşallah. Kese randevusu dedi ama doktorun instagram paylaşımlarından görüyorum bazen kese randevusunda kalp atışı da görülüyor bebeğin gelişimine bağlı sanırım. Ama bende hiçbi belirti yok acaba boş gebelik mi çok stres oldum 5+1 bugün
Evet kese ve kalp atışı aynı anda görülebiliyor ben ikizlere hamileyim 4+3 te gitim kesem görüldü sonrada kalp atışı duyunca haftasından şüphe edip biraz daha büyük dedi şuan biri 7 haftalık büyügü 8 hafta4 günlük inşallah tüm annelerimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

Kızlar bulanti için dramamine 50 mg kullanan var mı dr ilacımı değiştirdi yeni kullanmaya başlayacağım inşallah biraz da olsa iyi gelir prilam hiç fayda etmedi..
Prilam sabah 2 tane hiç denedinmi aç karınla gece dglde sabah 2 tane atarsan belki faydasını görürsün benim bulantılarımda dayanılmicayack gibiydi zofer denedim prilamıda ama sabah 2 tane atıyorum tüm ilaçlardan daha faydalı geldi

Zofer banada yazdı dr zorlanmadikca kullanma dedi ama perişan oldum günde 7 8 bazen 10 defa kusuyorum dediğiniz gibi deneyim birde teşekkürler
Prilam sabah 2 tane hiç denedinmi aç karınla gece dglde sabah 2 tane atarsan belki faydasını görürsün benim bulantılarımda dayanılmicayack gibiydi zofer denedim prilamıda ama sabah 2 tane atıyorum tüm ilaçlardan daha faydalı geldi

Zofer banada yazdı dr zorlanmadikca kullanma dedi ama perişan oldum günde 7 8 bazen 10 defa kusuyorum dediğiniz gibi deneyim birde teşekkürler
Ya hastaneye yatış fln vermedilermi benim ilk gebeligimde düşük olana kdr serumdan beslendim sizinde herhalde benim gibi olmuş ben ilk gebeligimde 15 kilo verdim midem yiyecek kabul etmiyordu artık çok şükür şuanki gebeligim çok güzel ilerliyor ama bence yatsanız iyi olurdu bebek açısındanda kusarken çünkü zorlama illaki olacaktır ama tabiki doktorunuz nederse onu yapın

Ya hastaneye yatış fln vermedilermi benim ilk gebeligimde düşük olana kdr serumdan beslendim sizinde herhalde benim gibi olmuş ben ilk gebeligimde 15 kilo verdim midem yiyecek kabul etmiyordu artık çok şükür şuanki gebeligim çok güzel ilerliyor ama bence yatsanız iyi olurdu bebek açısındanda kusarken çünkü zorlama illaki olacaktır ama tabiki doktorunuz nederse onu yapın
Tabikide yatış verdiler tam 3 hafta yattım serumla beslendim taburcu olduktan sonra yazdıkları ilaç bunlar degistirdiler

Back
X