2013 mayıs anneleri de şafak sayıyoorrrrr

ben36tıncı haftadayım baya baya ağırlaştım akşamları bazen sancı geliyor ellerim uyuşuk kolarım ağrıyo bacama kırap giriyo arada baya şiştim benim zaten sezeryan olacak daha erkende gelebilirmi doğum herkez karnımın baya aşa indiğini söylüyor kızım olacak ismide hazır rümeysanur sizlerde paylaşırmısınız herşeyi kızlar yazışalım

2. Sezaryen cnm o yuzden 2 hafta önce alicak drum..

canım benimde 2cisi sezeryan olacak ama benim doktor inat etmiş heralde 39u doldurunca alıcam diyo sinir ediyor beni ayriyeten eski dikiş yerlerimde azcık ağrı duymaya başladım bırde ıkı yerinde şişme oldu küçücük şaşırdım kaldım aradan 16sene geçti ya şu anda 36haftanın içindeyim

Cnm benim 6. Aydan beri bitmek bilmeyen çati ve bel agrim war ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum sancisindan yoksa dursun karnimda buyuk kizim gunum dolduktan 11 gun sonra dogdu..

Şafak 6 heyecan dorukta 10 Mayıs cuma günü kavuşucam inşallah prensesimee haftaya bugün kucağımda olacağını düşündükçe heyecan basıyorr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

şafak 9 aydın ...
tekli sayılardayız artık bugunlerıde gördük darısı 40 dolmadan doğumumu görmemeinşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…