kızlar yeni yazabiliyorum çünkü şoklardaydım ve kendimi uykuya verdim unutmak için ancak uyanabildim neyseki biraz iyi geldi

... bugün hastaneye gitmeyi düşünürken ovulasyon testindeki silik kafama takılmıştı aceba diğer adetime yakın yumurtladım o da sönmeye dönünce silik cizgi cıkmış olabilir mi diye tekrar nöbetçi eczaneden normal gebelik testi aldım ve test yaptım sonuç nedir dersiniz...!! TEK ÇİZGİ..!!!!!!

ovu testini satıp gönderen adamı bulup dövesim geldi

o kadar hırslandım ki lavaboya kilitlenip ağladım :84:... testi ilk yaptığımda a aklımdan hemen gecmişti genelde 22. gün e sonraları yumurtam çatlar yine öyledir diye ama sonra kendi kendimin aklına girdim klomen kullandın bahar tabiki bu ay normal günlerde yumurtlamışındır ve bu son güne kadar yumurta falan kalmaz diye

ben de aranızdan ayrılmak zorundayım çok sinir bozucu hala da regl olmadım iyiki boşuna kan testi vermemişim bari onunla teselli olayım... burdaki bütün hamişlere mutlu ve saglıklı hamilelik süreci ve bebek diliyorum benim gibi adayların da tez vakitte hamile kalmalarını diliyorum.. BELKİ BİR GÜN BEN DE.....