• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canim sen bebisini gormeye ne zaman gidicen ? kavusucan ona:nazar:
ben bu pazartesi kan tetsimi tekraraliycam ki o haftayi huzurla gecireyim
obur pazartesi de doktorum tatilden donecek insallah bakicaz bebisimeeee:nazar:

gunaydın tatlımmmmm:3::3::3::3:

allah ızın verırse persembe gıdıcem cnm

bugunde kahvaltıdan sonra saglık ocagına gıdıcem kayıt actırmam gerekıyormus takıp edıyorlarmus hemde tekrar bı kan testı ıstemeyı dusunuyorum 2 gun oldu deger ne durumdaa acaba:)

off nasıl beklıceksın yaaa ben persembeyı zor edıyorummm:1::1::1::1::1:
olsun ama ınsllah hem keseyı hem pıt pıtları duyarsın bellımı olur

gunaydın tatlımmmmm:3::3::3::3:

allah ızın verırse persembe gıdıcem cnm

bugunde kahvaltıdan sonra saglık ocagına gıdıcem kayıt actırmam gerekıyormus takıp edıyorlarmus hemde tekrar bı kan testı ıstemeyı dusunuyorum 2 gun oldu deger ne durumdaa acaba:)

off nasıl beklıceksın yaaa ben persembeyı zor edıyorummm:1::1::1::1::1:
olsun ama ınsllah hem keseyı hem pıt pıtları duyarsın bellımı olur

iste persembeden sonra cuma cumartesi pazar 3 gun daha, birse yyok:34: ben de daha once gidicen sandim seni benimkine yakin yine
ama daha iyi keseyi gordugunde moral olur erken gidip gormemek gibi seyler olabiliyormus
kani ben de tekrarlamak istiyorum ama pazartesi 1 hafta olacak oyle bakayim ne durumda
sonra iyiyse huzurla beklerim doktorumu stres yapmam insallah:16:
gittigimde ben de kalp atislarini da gorecegimi duymayi umuyorum :52: cok heyecan verici

iste persembeden sonra cuma cumartesi pazar 3 gun daha, birse yyok:34: ben de daha once gidicen sandim seni benimkine yakin yine
ama daha iyi keseyi gordugunde moral olur erken gidip gormemek gibi seyler olabiliyormus
kani ben de tekrarlamak istiyorum ama pazartesi 1 hafta olacak oyle bakayim ne durumda
sonra iyiyse huzurla beklerim doktorumu stres yapmam insallah:16:
gittigimde ben de kalp atislarini da gorecegimi duymayi umuyorum :52: cok heyecan verici

inşallah goruruz keseyı yaa hepsı ayrı bı stres sonra kalp atısı ıcın strese gırıcez :)ama saglıklı olsunlar bızı bırakmasınlarda ben beklemeye razyım

inşallah goruruz keseyı yaa hepsı ayrı bı stres sonra kalp atısı ıcın strese gırıcez :)ama saglıklı olsunlar bızı bırakmasınlarda ben beklemeye razyım

hepsini saglikla yasariz umarim canim :16:
rahat ve saglikli bir hamilelik geciririz
cok merak ediyorum icimde neler oluyor bebis ne alemde, her gun gorebilme sansimiz olsa keske :1:

hepsini saglikla yasariz umarim canim :16:
rahat ve saglikli bir hamilelik geciririz
cok merak ediyorum icimde neler oluyor bebis ne alemde, her gun gorebilme sansimiz olsa keske :1:

aminn inşallahh canımm allah bu duyguyu bızede yasattı cok sukur...

ya ben ya ben zaten sabırsızım delı gıbı arastırıyorum:)

aminn inşallahh canımm allah bu duyguyu bızede yasattı cok sukur...

ya ben ya ben zaten sabırsızım delı gıbı arastırıyorum:)

nasilsin canim ben de yeniyim foruma hangisine yazacagimi sasirdim burdan devam ediyoruz galiba?kan degerlerinz nasildi ?hemen hemen ayni gunlerde bebislerimizi kucagimiza alcaz galiba:))

nasilsin canim ben de yeniyim foruma hangisine yazacagimi sasirdim burdan devam ediyoruz galiba?kan degerlerinz nasildi ?hemen hemen ayni gunlerde bebislerimizi kucagimiza alcaz galiba:))

hosgeldınn canım senınle mayıs annlerını 3 ledık:1::1::1::1::1::1:evet cnm buradan devam edıyoruz yonetımın acıtıgı topık...

2 gun once yani adet gunumde 282.92 idi degerım....senın kac canım?
yasını satını yazarsan lısteye ekleyeyım senıde

hosgeldınn canım senınle mayıs annlerını 3 ledık:1::1::1::1::1::1:evet cnm buradan devam edıyoruz yonetımın acıtıgı topık...

2 gun once yani adet gunumde 282.92 idi degerım....senın kac canım?
yasını satını yazarsan lısteye ekleyeyım senıde

hosbulduk:)ben asilama yaptirdim canim 15 .gun kan verdim 199.5 idi.bugun yine kan verdim adetime iki gun var daha yukselcegini umuyorum:))
yas 29, sat 26 temmuz

hosbulduk:)ben asilama yaptirdim canim 15 .gun kan verdim 199.5 idi.bugun yine kan verdim adetime iki gun var daha yukselcegini umuyorum:))
yas 29, sat 26 temmuz

gozun aydın cnm degerınde guzel masallahh:nazar::nazar:
bende bırazdan gıdıcem saglık ocagına tekrar ıstıcem kan testı bakalım...

yas 29, sat 26 temmuz

merhaba canim hosgeldin:16:oleyyyy 3. hamis de geldiiii:46: benim de sat 27 cok yakiniz ya ayni zamanlarda goruluyor hep
pes pese dogururz insallah :1:

:nazar:yasim 37
batim 21 agustos
tahmini dogum tarihi 05-05-2013
:nazar:

gozun aydın cnm degerınde guzel masallahh:nazar::nazar:
bende bırazdan gıdıcem saglık ocagına tekrar ıstıcem kan testı bakalım...
hadi hayirli haberlerle gel insallah:))
merhaba canim hosgeldin:16:oleyyyy 3. hamis de geldiiii:46: benim de sat 27 cok yakiniz ya ayni zamanlarda goruluyor hep
pes pese dogururz insallah :1:
tarihlere bakinca pespese dogurcaz gibi:)
:nazar:yasim 37
batim 21 agustos
tahmini dogum tarihi 05-05-2013
:nazar:

hosgeldin herkes mayis ilk haftasi dogurcak gibi gorunuyor:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X