- Konu Sahibi snowflakeN
- #17.941
maşallahhh ne guzel allah sızlere bagıslasın ınsallah
Amın canım Allah kımseyı evlat hasretıyle yakmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahhh ne guzel allah sızlere bagıslasın ınsallah
zoruma gıden benı arayıp hiç birşy yokmuş gıbı konusması herseyı doğal gormesı ben konuyu acıncada sen ona bakma dese kapatıcam ama o senın hamılelıgıne vuruyoruz bız dıyor yanı hep bırlıkte benı sucluyorlarmışannem o benım dıyo sen ne dersen de bunu degstıremezsın dıyor allahın belası degstrmek ısteyen kım sen annenle karını ayıt et bazı seylerı gor yaaa gör çok şeymı ıstıyorum senden .... bıktıımmmm bıktımmmm bu adamın bu anne duskunlugunden yaa
kızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorumbundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum
gebeligimi ilk gününden beri 5 gunde bir igne ve hergun sabah akşam progestan haplarım var 13. haftaya kadar aksatmadan hepsini duzgun içtim ignemi yaptırdım artık 14. haftaya geldik doktorum düşük tehlikesi geçti kullanmana gerek yok 2li testtede korkulacak bişey yok dedigi anda bütün igneleri ve hapları attım gözüm progestan falan görcek durumda deildi ... ama 4 gun sona sabah kanla uyandım ve hemen doktora koştum çok şükür kalp atışları vardı herşey yolundydı sadece düşük tehlikesi atlttıgımı ama kanamanın durdugunu şanslı oldugumu söyledi ve aynı gün igne ve haplara tekrar başladık ve kayınvaldemde hiç kalkmamak üzere 5 gün kadar yattım kanamamda durdu kendimide ii hissediorum dün kayınvaldemide kandırarak kendi evime gittim köpeğimide ok özlemiştim
biraz onu gezdirdim ben oturdum o kendi başına dolaştı parkta neyse akşam olmadan kayınvaldemin evine döndüm tuvalete gitmemle kanamamın tekrar başldıgını ve bir tanede parça dştügünü görünce ben koptum apar topar tekrar doktora koşturduk ben yine gitti bitti gözüyle bakarken kalp atışını duyduk doktor rahim agzınında zırh gibi kapalı oldugun söyledi :) herşey yolunda nie bu kadar panik yaptın der gibi bakınca parça düştü ama doktor bey dedim kan pıhtısıdır dedi ben ne bilim kan pıhtısı oldugunu elim ayagım bibirne dolaştı hergun pıhtı görmüyorum ki :s bebeğin eşinin rahmin aşagıda rahmin agzına yakın oldugunu kanamanın sebebinin o oldugunu 20. haftalarda yer deiştirebilicegeni gebeligimin kanamalı gececegini söyledi :s psikolojim allak bullak benim gibi olan varmı aranızda
(
Kızlar şu testler konusunda çok kararsızım..... ben dıger cocuklarımda testlerı yaptırmamıstım .. burda okuduktan sonra ıkılı test ve dıgerlerını yaptırmak ıstemıstım ve son gıttıgımde 4 lü test istediler.. Ama birde şöyle düşündüm Testleri yaptırdım ALLAH korusun herhangi bir sorun cıktıgında doktorların bebebge yapabılecegı herhangı bi durum yok.. sadece aldırabılırsın diyecekler..Ve bu testlerın %100 Değerleri yok...Hangi anne Canlı bir bebeğin kürtaj olupta parça parça alınmasını isterki....Ne gelirse ALLAH'tan gelir diyerek Dualarımı eksık etmeyip testlerı yaptırmak ıstemedim İnş pişman olmam...
Biz yapıyoruz aslındaa
Şu halimizle yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarındaa
Ağrım yok sızım yook amann nazlı kaprisli hamile olmayımm
Her işimi ben göreyim ben yapayımm mantığını güddüğümüz için
Adamlarda normal yaşantılarındaki tek eksiğin ve cok büyük eksiğin karıkoca olma kısmını yaşamıyorlar
Çünküü ancak ordaa duuuuuuuuurrrrrhamileyiiiizz diyoruzz
en azından ben
Eeee noluyorr 2 mızz mızz yapınca amaann sende diyorlarrr abartma diyorlarrr
Benim arkadaşım hamileliğinde burnunu bile eşine sildiriyorduu
Yani çok özür dilerimm burnunu bile karıştırmadıı hatunn
Yan gelip yattıı adam başında pervanee
Bide eşin nasıl diyincee biz çok iyiyiizz, bugün ishaliizz, bugün kalçamızz ağrıyor diyerek kendinide hamile sanmasıda ayrı cabasıı
Gerçi cocuk doğuncada doktoru götürüncee yeni doğan yeşil s.çar dimii bu doktora gidipp doktor bey biz yeşil s.ıçıyoruzz ne yapmamız gerekli diyipp
Doktorunn itiraf.comluk cevabıı bebek için normalde sizin için bilemiyeceğimm anne sütünüz dokunmuş olmasın demiş![]()
dün akşamdan berdr bizde kavgalıyız ama eşime bakılırsa sorun bende allah kahretsın nerden evlendım bu adamla yaa anası olacak o kadın sureklı gelıp gıdıp benım sınırımı bozuyor kocamda bunu gordugu halde ne varkı dıyor ne olmuş kı dıyor yaaanefret edıyorum anasındanda ondan da ıstedıgı saatte gelıp ıstedıgını soyleyebılır mış o onun anasıymış.... sankı bızı anne doğurmadı
bir tek senın anan var ananda sende batasın hemı adam nedr senden cektıgım yaaa en son oglumuda alıp gıdıcem anası versın sonra ona cocuk
![]()
şuanda heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
herkes cinsiyeti öğrendik diye zannediyor ama
yavrum sağlıklı ya kıpır kıpır gördüm bugün
doktorun odasında salya sümük ağladım
kız istiyorduk ama oğluşumuz geliyormuş
hiç üzülmedim bir yıl biz bu anı bekledik
yüce rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda
nasip etsin inşallah cümlemize...
Bu arada doğum tarihimizde değişti
21 Mayıs 2013
Ahmet Tugay
listeye eklerseniz sevinirim
hepinize sağlıklı günler dilerim...![]()
Gecmıs olsun canım bende hamıle kaldıgımdan Bedri leke görüyordum 20'gun önce kanama oldu doktorakostur aynen senın gıbı es aşağıda dınlencen ıgne ılac vs neyse hala rısk var bakalım hayırlısı Rabbım sag sağlım kucağımıza almayı nasıp etsınkızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorumbundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum
gebeligimi ilk gününden beri 5 gunde bir igne ve hergun sabah akşam progestan haplarım var 13. haftaya kadar aksatmadan hepsini duzgun içtim ignemi yaptırdım artık 14. haftaya geldik doktorum düşük tehlikesi geçti kullanmana gerek yok 2li testtede korkulacak bişey yok dedigi anda bütün igneleri ve hapları attım gözüm progestan falan görcek durumda deildi ... ama 4 gun sona sabah kanla uyandım ve hemen doktora koştum çok şükür kalp atışları vardı herşey yolundydı sadece düşük tehlikesi atlttıgımı ama kanamanın durdugunu şanslı oldugumu söyledi ve aynı gün igne ve haplara tekrar başladık ve kayınvaldemde hiç kalkmamak üzere 5 gün kadar yattım kanamamda durdu kendimide ii hissediorum dün kayınvaldemide kandırarak kendi evime gittim köpeğimide ok özlemiştim
biraz onu gezdirdim ben oturdum o kendi başına dolaştı parkta neyse akşam olmadan kayınvaldemin evine döndüm tuvalete gitmemle kanamamın tekrar başldıgını ve bir tanede parça dştügünü görünce ben koptum apar topar tekrar doktora koşturduk ben yine gitti bitti gözüyle bakarken kalp atışını duyduk doktor rahim agzınında zırh gibi kapalı oldugun söyledi :) herşey yolunda nie bu kadar panik yaptın der gibi bakınca parça düştü ama doktor bey dedim kan pıhtısıdır dedi ben ne bilim kan pıhtısı oldugunu elim ayagım bibirne dolaştı hergun pıhtı görmüyorum ki :s bebeğin eşinin rahmin aşagıda rahmin agzına yakın oldugunu kanamanın sebebinin o oldugunu 20. haftalarda yer deiştirebilicegeni gebeligimin kanamalı gececegini söyledi :s psikolojim allak bullak benim gibi olan varmı aranızda
(
ben varim ilk kizimda o civarlarda ogrendim benim dr kolay kolay soylemiyo emin olmadan soylemem diyor kiz cocksa yumurtaliklari erkek luncatam takir gordugunde soylermis ben bu sefer 18 haftalikkken ogrendim kendisi soylemedi amniyosentez yapan dr soyledi
dün akşamdan berdr bizde kavgalıyız ama eşime bakılırsa sorun bende allah kahretsın nerden evlendım bu adamla yaa anası olacak o kadın sureklı gelıp gıdıp benım sınırımı bozuyor kocamda bunu gordugu halde ne varkı dıyor ne olmuş kı dıyor yaaanefret edıyorum anasındanda ondan da ıstedıgı saatte gelıp ıstedıgını soyleyebılır mış o onun anasıymış.... sankı bızı anne doğurmadı
bir tek senın anan var ananda sende batasın hemı adam nedr senden cektıgım yaaa en son oglumuda alıp gıdıcem anası versın sonra ona cocuk
![]()
cnm bu ne aşısı aynı haftadayız benim aşıdan haberim bile yok :))kızlar bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışlarına baktı baktığı cihazda radyo gibi bişey m.ö kalmış bişey yani kalp atış sesleri geldi ama ben iğne yapamam dedi nabızla karıştırıyor olabilirim dedi bu sadece benim başıma gelmiyor benim bildiğim bu aynı sağlık ocağında 6 arkadaşın daha başına geldi onlar ağlayarak gittiler doktora bebeğim öldü diye allaha şükür hiçbişey olmadı ben bunları bildiğim için fazla takmadım ama yinede yarın gidicem doktora yinede bi tedirginlik var sbah bebeğimin kıpırtılarını hissettim ama korkuttu beni sizin sağlık ocaklarınızdaki cihazlar nasıl başınıza böyle bişey geldimi çok siirlendim bu gün ya değiştirin sizde şu saçma sapan aletlerinizi
kızlar herkeze mrb..uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bugun yazabildim çünkü artık hiç kalkmamak üzere yatıyorumbundan önce 9 haftlık bir düşüğüm var ve yine hamileyim çok şükür 14 haftayı gördük ama benim sürekli kanamam oluyor ve ben her kanı gördükçe aglaya aglaya doktora koşturuyorum
(
cnm bu ne aşısı aynı haftadayız benim aşıdan haberim bile yok :))
okur okumaz heman cvp vermek istedim benim bu durum 2. oğluma hamileyken başıma gelmişti tam 12. haftamı tamamladığımda aşırı derece bi kanama olmuştu ve kocaman pıhtılarla gece vakti dr. koşturmuştuk kesin düşük oldu demiştik ama bebeğim sağ salim duruyodu ve bitmek bilmeyen kanamalar devam etti meğerse plesanta rahim ağzındaymış bunu çok sonra öğrendimki adı plesanta previa die geçiyo google yazarsan çok ii anlamış olursun bende 2. oğlumda doğum yapana kadar kalkmazsızın yatmak zorunda kalmıştım çok tehlikelidemişti dr. ve hastanede 3 kez yatıp çıktım benimde 20. haftada yukarı çıkma ihtimali var denilmişti ama çıkmadı inşlh senin çıkar ayrıca plesanta previa yaşayanlar bir sonraki hamileliklerindede daha büyük risk taşıyolarmış şimdiki dr. öle söledi bizde çok korkuyoduk 12. hafta çok şükür baktığımızda plesanta previa olmadı sana geçmiş olsun
evet gunde 2 kılo mandalına yıyeyn ben esımın zorunla sımdı ancak 1 tane yıyebılıyorumKızlar sanki erkek bebek bekleyen annelerın mandalına yeme istekleri daha fazla ... Ben ılk zamanlarda yaklasık 1.5 kilo yerdım sımdı zorla yıyorum..![]()
anlamam nıye ınsanlar yarış halınde olurlar ne varki bunda nasıl da onemlı hale getırıyorlarMayıs anneleri topiğine bakmıştımda,orda nisan annelerinden bile daha etkin durumdayız aramızda 100 sayfa var gibi bir yazdı okudum.
Onuda kızlarla paylaştım,konusu gelmişken.
Bizden yana bir sıkıntı yok şükür.anladım canımm iyide niye yarışıyorlar ki anlamadım amaçları farklı demek ki bizlerin harika dostlukları oluştu allah nazarlardan uzak tutsun herkes kendi işiyle ilgilensin ama bide şu açıdan düşünelim demekki imrendiren bir topiğimiz varki bizimle yarışıyorlar bakın bizim hiç öyle bir derdimiz yok ihtiyacımız yok hıhhh
onlarda bizi takip ediyor demekkibundan sonra başka topiklere gitmek yok
bide allah bizi nazarlardan esirgesin yazmışlar allahım ya
![]()
ekledım cnm gozun aydınnnnşuanda heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
herkes cinsiyeti öğrendik diye zannediyor ama
yavrum sağlıklı ya kıpır kıpır gördüm bugün
doktorun odasında salya sümük ağladım
kız istiyorduk ama oğluşumuz geliyormuş
hiç üzülmedim bir yıl biz bu anı bekledik
yüce rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda
nasip etsin inşallah cümlemize...
Bu arada doğum tarihimizde değişti
21 Mayıs 2013
Ahmet Tugay
listeye eklerseniz sevinirim
hepinize sağlıklı günler dilerim...![]()
amin canım ınslalahAmın canım Allah kımseyı evlat hasretıyle yakmasın
canım bılgın ıcın tesekkur ederım cok ıstedıgım bırseydı yakın sayılr da bana ınsallah o gun bır ısım cıkmazsa cok ısterım gıtmekArkadaşlar selamlar,
Mayıs anası olacam ama topiği iş yoğunluğumdan takip edemiyorum. Herkes iyidir umarım.
İstanbul da olan annelere duyurumdur. 15 Aralık Cumartesi saat 12:30 ile 17:45 saatleri arası Medical Park Göztepe Hastanesinde Ücretsiz Bebeğim Olacak Semineri olacaktır.
Ben bir aksilik olmaz ise orada olacağım.. Gelmek isteyen gelebilecek olan arkadaşlar var ise hem tanışmış oluruz. Hem bilgilenmiş. Gelebilecekler bana msj atabilir mi?
Ben 4 yıl önce de gitmiştim ve faydasını gördüm. Orada öğrendiğim doğru nefes alma tekniği normal doğum yaparken çok işime yaradı.. Aynı şekilde bebek bakımı üzerine de bilgilendim. Ben bilgilerimi tazemelek adına gidiyorum yani. :) Doğum Koçu Ayşe Öner ve Kadın Doğum doktoru olacak konuşmacı. Sorularınızı da sorabilirsiniz.
hadi ya nasil sabrettin o zamana kadar.bacaklarini hep kapatti mi?benimkinin ultrason resimlerinde bile bacaklar bukulmus vaziyette.bende 18-19 da gidecegim ogrenirim insallah.ikincisinin cinsiyeti neydi
canim kocanin annesi tarafsiz bakamiyor demekki sen cevabini ver kaynanana esin duymasin esine karsi da kendini uste cikar o nasil kendi yaptiklarini hatalarini soylemiyorsa sende aynini yap
canm tetonoz aşısı senin orda sağlık ocağı yokmu gitmedinmi bence bi git
bende hissetmiyorum canim merak etme zaten bebegim erkekse dogunca totosuna totosuna vuracagim sen nasil erkeksin cinsiyetini sakladin bacaklarini kapattin erkekler kasli olurmus anneye niye hareketlerini hissettirmedin diyecegim:))aksamlari yatiyorum donuyorum hissedermiyim diye sadece kan sayimi mi diyorlar onu hissediyorum tek:)) o da bebekten degil
gordum canim.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ayse arkadasina en kisa zamanda
7 haftalikken baktirdigimda 14 tu hgb degerimm iyi soyledin yarin igne olmaya gidecegim saglik ocagina kan vereyim bari.senin miden bayagi hassas galiba bide kabizlik sorunun varsa elevit rahatlatiyor.yarimla basladim ben
gecmis olsun bol bol salata ve meyve tuketsen daha zor yakalanirsin aslinda
inşallah hayırlı zamanda bbegıne kavusur cnm
tabıkıdeeeee hıc farketmezzzma bız ogluma alısık sankı
amannnn maşallahhh
çokguzeller cnm ıyı gunlerde saglıkla kullanın ınsallah
(