Benziyor hikayemiz, cok tesekkurler paylasim icin.
ben de 8 martta surpriz sekilde hamile oldugumu ogrendim ve 11 martta kanamam basladi dusuk oldu 5-6 gun surdu. Sonra ara ara kanamalar oldu Mart sonu nisan basi da kanama oldu baya. sonra nisan 13 tekrar kanama oldu artik kesilmedi ben korktum doktora gittim. doktor kimyasal sonrasi normal dedi, kanama temizliyor vucut kendini dedi bana bir ilac verdi kanama kesmek icin aldim ve 2 gunde kesildi kanama nisan 15ti hatta kesildiginde. ben o ilacla kestigim kanamayi adet sanmistim ama simdi dusunuyorum ki ben hic adet olmadim. mayis 12 de regl olmayinca idrar testi yaptim, silik pozitif cikti. mayis 13 bir test daha yaptim, kan da verdim. o da kipkirmizi baya belirgin cift cizgi cikti. kanda da betam 280 cikti. mayis 15 tekrar kan verdim 675 cikti. mayis 20 tekrar verdim 3556 cikti. ben bu hafta 7+larda oldugumu dusunurken, simdi ise 6+larda oldugumu dusunuyorum. 21 mayista ilk keseyi gorduk yol kesesi de dahil ,kese 10mm idi. sonra mayis 30da yine gittik embryo minnacik gozuktu cok kucuk. sonra, dun iki doktora gittim ilki sabah bebek olu dusuk bu dedi kese 16mm ve bos bise gozukmuyor dedi yuregimi dagladi. 2 saat arayla hemen baska doktor bulup gittim o da kesemi 28 mm olctu gayet iyi dedi embryo da cok net olmasada gozukuyor dedi haftaya gel tekrar bakalim ancak o zaman net konusabilirim dedi. o sabahki doktor nasil kan testi olmadan sadece ekrana bakaram bana bebegin olu diyebildi anlam veremiyorum canimi cok yakti...