- Konu Sahibi snowflakeN
o zmn senı mayıs annelerıne ekleyelım nolucakkiii hep beraber paylasırız bu surecı eskıden oldugu gıbı
delı gıbı sabırsızlanıyorum hemde endıselıyım ya gozukmezse dıye sen ne kadar zamanda gordun cnm benım hesaplamama gore persembe gunu 5+3 olucam gorebılırmıyım acaba
o gunlerı bızde sayıyoruz hep bı heyecan sımdı kese sonra kalp atısı sonra test sonucları sonra cınsıyet hep boyle 9 ay bı telase ama rabbım bu guzel duyguyu nasıp ettı ya bunlarda sekelrerı olsun![]()
Valla bilmiyorumki tatlim 6 eylüle kadar bekleyelim ozaman tam bi tarih vercek doktor, suan imzamdaki tarih uymuyo.. ben gittigimde kesin bisey söyleyemedi daha çok küçük oldugu için anlasilmamis.. bende 5 haftaliktm ozaman iste sadece keseyi görebilmistik, sen kesin görürsün ozaman Allahin izniyle tabi. Hemde tecrübe edinmis olursun ilk heycani yasamis olursun bidahaki gittiginde daha rahat izlersin bebegini, ben ilk gittigimde çok endiseliydim neyin nasil olcagini bilmiyordum, ikinci muayene daha raht geçecek smdi Allhn izniyle